Klostridiova kolitida

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.3.20 14:30

Klostridiova kolitida

Ahoj, prosim o ras zkušenosti, měl někdo klostridiovou kolitidu? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2002
7.3.20 15:23

Mel ji můj syn kolem pul roku věku. Co bys chtěla vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.20 18:29

Já jsem ji měla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.20 21:34

@Micilin co se s tím prosim da delat? děkuji

• Citovat
  • Upravit
2002
7.3.20 21:35
@Anonymní píše:
@Micilin co se s tím prosim da delat? děkuji

Byli jsme s tím v nemocnici (ale syn toho má více, takže standardně tam asi s tím všichni nebývají) a bral antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.20 21:51

@Micilin právě jsem slyšela, že se to nedá vyléčit jen transplantaci vykalu, proto mě to zajímá, zda s tím má někdo zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
2002
7.3.20 22:19
@Anonymní píše:
@Micilin právě jsem slyšela, že se to nedá vyléčit jen transplantaci vykalu, proto mě to zajímá, zda s tím má někdo zkušenosti.

Transplantace výkalů? Co to je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 07:09

@Micilin moje maminka byla v nemocnici a z antibiotik dostala klostr. kolitidu, a teď má opakovaně průjmy, a ničím to nejde vyléčit, jen transplantaci vykalu. taky jsem nevěděla, že to existuje, od někoho ti prostě do střev vpravi výkaly, aby se ve střevech obnovila ta mikloflora.

• Citovat
  • Upravit
2
30.5.21 21:40
@Anonymní píše:

Můžu se zeptat, jak jsi dopadla? Vyléčila si se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.2.24 17:46

Holky já jsem měla kapačky Dalacinu a po nich jsem dostala za 10 dnů průjmy. Doktor mi dal Ercefuryl (crp 9) a hned po prvním prášku se mi ulevilo a srovnalo se to do dobrání. Za další 4 dny zase průjmy, tak jsem byla na infekčnim protože podle výsledků a kliniky jsem jim pasovala spíše na dismikrobii. Chtěla jsem se zeptat, zastavil by Ercefuryl Clostridie? Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.12.24 18:32

Já jsem byla na kolonoskopii kvůli úplně jinému problému. Zhruba 5 hodin po zákroku mi doktor volal, že našli klostridie (c.diff) a nasadil antibiotika. Všechno ostatní v pohodě, nikdy nezjistili příčinu. Antibiotika jsem dobrala a od té doby všechno ok. Snažím se brát probiotika, zdravě a pravidelně jíst, moc nepít alkohol.
Slyšela jsem, že se to může vrátit a může dojít i k tomu transplantu, ale to jenom v krajních případech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí