Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý den, jdu si pro radu… Samozřejmě se chystám vyrazit k lékaři ale strašně se bojím tak se chci zeptat, zda ste se s tím některá nesetkala… Prvně se mi to objevilo včera ráno. Cestou do práce jsem najednou z ničeho nic začala vytahovat z krku krev. Jelikož mám rýmu a chvíli předtím jsem si stříkla do nosu sprej olynth jsem si myslela že je to z toho… Nějaká podrážděná sliznice nebo něco takového. Asi po 5 min to ustalo a více méně jsem celý den měla pokoj jen jednou odpoledne jsem ještě trochu krve vyplivla tak jsem tomu nějak více nevěnovala pozornost. Večer mě pálilo a bolelo v krku a zjistila jsem že mám zvětšené obě mandle, čepy… A jeden takový jak krvavý. Teď ráno jsem vstala a situace a krví se opakovala. Koukla jsem do krku a vypadá to, jako kdyby to šlo z levé mandle kde je i ten jak krvavý čep… Teď to již nekrvácí ale mám takovou divnou pachuť v puse stále rýmu a ucpaný nos a ty mandle takhle… Nemáte s tím prosím někdo nějakou zkušenost? Strašně se bojím… Předem děkuji za odpověď.![]()
![]()
Proč jsi v pátek nešla k lékaři? Na co čekáš? Nejspíš je to angína. Nejsi na smrtelném loži ![]()
Vždyť říkám že jsem si myslela že to bylo z toho spreje do nosu a protože to bylo celý den ok nevěnovala jsem tomu víc pozornost. Teď se chystám zajít na pohotovost. Mám strach aby to nebyla rakovina mandlí nebo něco takového. Angínu jsem párkrát měla ale nikdy ne takovéto potíže.
![]()
@Anonymní píše:
Vždyť říkám že jsem si myslela že to bylo z toho spreje do nosu a protože to bylo celý den ok nevěnovala jsem tomu víc pozornost. Teď se chystám zajít na pohotovost. Mám strach aby to nebyla rakovina mandlí nebo něco takového. Angínu jsem párkrát měla ale nikdy ne takovéto potíže.![]()
![]()
To z tebe na pohotovosti budou mít radost
Jó, je to rakovina a zítra umřeš.
Tak já jsem v současné době pracovně mimo své bydliště, tudíž bych i včera musela návštěvu lékaře řešit pohotovostí.
@Russet píše:
To z tebe na pohotovosti budou mít radostJó, je to rakovina a zítra umřeš.
Teda z tebe ta empatie přímo odkapává…
Zakladatelko, myslím, že to je jen podrážděné. A jít s angínou na pohotovost je v pořádku, pokud potřebuješ antibiotika, je lepší mít je co nejdřív.
Čeho se jako bojíš?
angíny? Mandle jsou prosáklé, je tam zánět..
Ale prd rakovina. Krvácejí ti čepy na mandlých, sama to vidíš ne ![]()
Musíš k lékaři pro antibiotika.
@Titty píše:
Teda z tebe ta empatie přímo odkapává…
Nevím, proč si sem lidi chodí pro lékařské diagnózy. Naposledy tu bylo dokonce vyfocené dámské přirození. Docela se divím, že zde foto nebylo.
Dobrý den, jdu si pro radu… Samozřejmě se chystám vyrazit k lékaři ale strašně se bojím tak se chci zeptat, zda ste se s tím některá nesetkala… Prvně se mi to objevilo včera ráno. Cestou do práce jsem najednou z ničeho nic začala vytahovat z krku krev. Jelikož mám rýmu a chvíli předtím jsem si stříkla do nosu sprej olynth jsem si myslela že je to z toho… Nějaká podrážděná sliznice nebo něco takového. Asi po 5 min to ustalo a více méně jsem celý den měla pokoj jen jednou odpoledne jsem ještě trochu krve vyplivla tak jsem tomu nějak více nevěnovala pozornost. Večer mě pálilo a bolelo v krku a zjistila jsem že mám zvětšené obě mandle, čepy… A jeden takový jak krvavý. Teď ráno jsem vstala a situace a krví se opakovala. Koukla jsem do krku a vypadá to, jako kdyby to šlo z levé mandle kde je i ten jak krvavý čep… Teď to již nekrvácí ale mám takovou divnou pachuť v puse stále rýmu a ucpaný nos a ty mandle takhle… Nemáte s tím prosím někdo nějakou zkušenost? Strašně se bojím… Předem děkuji za odpověď.