Krvácení z krku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.3.20 06:09

Krvácení z krku

Dobrý den, jdu si pro radu… Samozřejmě se chystám vyrazit k lékaři ale strašně se bojím tak se chci zeptat, zda ste se s tím některá nesetkala… Prvně se mi to objevilo včera ráno. Cestou do práce jsem najednou z ničeho nic začala vytahovat z krku krev. Jelikož mám rýmu a chvíli předtím jsem si stříkla do nosu sprej olynth jsem si myslela že je to z toho… Nějaká podrážděná sliznice nebo něco takového. Asi po 5 min to ustalo a více méně jsem celý den měla pokoj jen jednou odpoledne jsem ještě trochu krve vyplivla tak jsem tomu nějak více nevěnovala pozornost. Večer mě pálilo a bolelo v krku a zjistila jsem že mám zvětšené obě mandle, čepy… A jeden takový jak krvavý. Teď ráno jsem vstala a situace a krví se opakovala. Koukla jsem do krku a vypadá to, jako kdyby to šlo z levé mandle kde je i ten jak krvavý čep… Teď to již nekrvácí ale mám takovou divnou pachuť v puse stále rýmu a ucpaný nos a ty mandle takhle… Nemáte s tím prosím někdo nějakou zkušenost? Strašně se bojím… Předem děkuji za odpověď. :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
7.3.20 06:15
@Anonymní píše:
Dobrý den, jdu si pro radu… Samozřejmě se chystám vyrazit k lékaři ale strašně se bojím tak se chci zeptat, zda ste se s tím některá nesetkala… Prvně se mi to objevilo včera ráno. Cestou do práce jsem najednou z ničeho nic začala vytahovat z krku krev. Jelikož mám rýmu a chvíli předtím jsem si stříkla do nosu sprej olynth jsem si myslela že je to z toho… Nějaká podrážděná sliznice nebo něco takového. Asi po 5 min to ustalo a více méně jsem celý den měla pokoj jen jednou odpoledne jsem ještě trochu krve vyplivla tak jsem tomu nějak více nevěnovala pozornost. Večer mě pálilo a bolelo v krku a zjistila jsem že mám zvětšené obě mandle, čepy… A jeden takový jak krvavý. Teď ráno jsem vstala a situace a krví se opakovala. Koukla jsem do krku a vypadá to, jako kdyby to šlo z levé mandle kde je i ten jak krvavý čep… Teď to již nekrvácí ale mám takovou divnou pachuť v puse stále rýmu a ucpaný nos a ty mandle takhle… Nemáte s tím prosím někdo nějakou zkušenost? Strašně se bojím… Předem děkuji za odpověď. :,( :,( :,(

Proč jsi v pátek nešla k lékaři? Na co čekáš? Nejspíš je to angína. Nejsi na smrtelném loži :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.20 06:20

Vždyť říkám že jsem si myslela že to bylo z toho spreje do nosu a protože to bylo celý den ok nevěnovala jsem tomu víc pozornost. Teď se chystám zajít na pohotovost. Mám strach aby to nebyla rakovina mandlí nebo něco takového. Angínu jsem párkrát měla ale nikdy ne takovéto potíže. :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.20 06:21

A v tom krku mě začalo bolet až večer :,(

• Citovat
  • Upravit
53518
7.3.20 06:34
@Anonymní píše:
Vždyť říkám že jsem si myslela že to bylo z toho spreje do nosu a protože to bylo celý den ok nevěnovala jsem tomu víc pozornost. Teď se chystám zajít na pohotovost. Mám strach aby to nebyla rakovina mandlí nebo něco takového. Angínu jsem párkrát měla ale nikdy ne takovéto potíže. :,( :,( :,(

To z tebe na pohotovosti budou mít radost :roll: Jó, je to rakovina a zítra umřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.20 06:43

Tak já jsem v současné době pracovně mimo své bydliště, tudíž bych i včera musela návštěvu lékaře řešit pohotovostí.

• Citovat
  • Upravit
11789
7.3.20 06:56
@Russet píše:
To z tebe na pohotovosti budou mít radost :roll: Jó, je to rakovina a zítra umřeš.

Teda z tebe ta empatie přímo odkapává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11789
7.3.20 06:58

Zakladatelko, myslím, že to je jen podrážděné. A jít s angínou na pohotovost je v pořádku, pokud potřebuješ antibiotika, je lepší mít je co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11789
7.3.20 06:59

A pokud můžeš, jdi rovnou na ORL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.3.20 07:50

Taky už jsem měla takové čepy v krku, že z nich tekla krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
7.3.20 08:08

Čeho se jako bojíš? :zed: angíny? Mandle jsou prosáklé, je tam zánět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
7.3.20 08:12

Ale prd rakovina. Krvácejí ti čepy na mandlých, sama to vidíš ne :nevim:
Musíš k lékaři pro antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.3.20 09:07
@Titty píše:
Teda z tebe ta empatie přímo odkapává…

Nevím, proč si sem lidi chodí pro lékařské diagnózy. Naposledy tu bylo dokonce vyfocené dámské přirození. Docela se divím, že zde foto nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí