Klouzavé podrážky bot

Anonymní
13.12.22 00:54

Klouzavé podrážky bot

Chci se zeptat, zda se na boty mohou nalepit nějaké protiskluzové podrážky? Přemýšlím, že boty vezmu do obuvnické dílny, ale chci se raději ujistit, jestli se to fakt dělá a kolik to cca může stát. Děkuji. :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
13.12.22 01:09
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, zda se na boty mohou nalepit nějaké protiskluzové podrážky? Přemýšlím, že boty vezmu do obuvnické dílny, ale chci se raději ujistit, jestli se to fakt dělá a kolik to cca může stát. Děkuji. :D

No koukám boty jsou hodně anonymní :mrgreen:
A co takhle koupit normální boty které fungují a ne řešit opravdu/ vylepšení těch stávajících ;) klidně si na boty můžeš nalepit běhoun ze zimních pneumatik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
13.12.22 02:50

:lol: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :P hustý, anonymní klouzavé boty🤣 🤣 🤣 🤣

Takže:
Nejjednoduším způsobem, jak se vyhout ledu na chodnících je vůbec nevycházet z domu. :dance:

Ale :mrgreen: ano, švec to dělá.

Viz:

• je dobré si na podrážky bot v takové chvíli nastříkat tekuté řetězy :mrgreen:, které se používají na pneumatiky aut. Pak ale hledejte přípravek, který s nanesením na boty také počítá.
  • Řešením jsou i „nesmeky“, tedy návleky na podrážky bot, které zabrání uklouznutí.
  • Můžete rovněž zajít k ševci a nechat si své oblíbené zimní boty podlepit podrážkou, která má protiskluzovou úpravu.
  • První pomocí, kterou ale asi ve městě využijete opravdu jen v krizi, je navléknout přes boty staré hrubší ponožky :mrgreen: – takže se podívejte do přehledu výrobků na návleky, které mají stejný efekt. :mrgreen:
  • Z kategorie rychlé „první pomoci“ je i přelepit si podrážky bot pruhy náplastí bez polštářku 8o :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
13.12.22 07:15

Existují nesmeky, kupuje se to ve sportu.

• Citovat
  • Upravit
439
13.12.22 12:17
@JiříkMazlík píše:
No koukám boty jsou hodně anonymní :mrgreen:
A co takhle koupit normální boty které fungují a ne řešit opravdu/ vylepšení těch stávajících ;) klidně si na boty můžeš nalepit běhoun ze zimních pneumatik :mrgreen:

Proč tak hnusně? Já mám třeba ten problém, že mi jakékoliv boty na mokrém povrchu prostě kloužou…a je jedno jaký vzorek mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
13.12.22 12:56

Tak na náledí klouže všechno. Kromě kovových hrotů. Jinak bych si koupila jedny pořádné boty do sněhu se vzorkem a hotovo. Rozhodně bych neplatila za nějaké vyměňování podrážek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
13.12.22 13:06
@ritterqa píše:
Proč tak hnusně? Já mám třeba ten problém, že mi jakékoliv boty na mokrém povrchu prostě kloužou…a je jedno jaký vzorek mám.

No tak jsou to prostě špatné boty. Co mám pracovní tak to už musí být hodně mastná podlaha aby klouzali ;)
Na kluzky povrch to chce ideálne hodně měkký vzorek co je poddajný a nebo hroty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová