Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mám malého syna, kterého jsem tam začala dávat, majitelka p.Procházková je fajn a učitelky se dětem opravdu věnují.Díky domácímu prostředí, nemám strach, že by tam „maličký“ nějak trpěl…:-)
Dobrý den,
ano, taky klub Dominiček s dcerou navštěvujeme a opravdu jsme velice spokojené…krásné prostředí, příjemný kolektiv. Malá si to pokaždé užije, z čeho mám já obrovskou radost. Moc doporučujeme
.
Dobrý den, prosím, máte někdo nějaké aktuální reference na tento klub? Děkuji
Ahoj, má někdo nové zkušenosti? Kolik je dětí, jaký je program, kolik učitelek? Děkuji
Popř. jak je to teď v Jihlavě se školkami?
Naše malá tam byla naprosto spokojená, opravdu krásné zažízení, nemohla sem ji odtamtud dostat
předtím jsme vyzkoušely podobné školičky, ale tahle pro nás nejlepší, je tam fajn kolektiv a paní vedoucí je velice vstřícná, takže za mě a malou doporučujeme ![]()
Nebyli jsem vůbec spokojení. Už nikdy víc. Personál, co tam byl, neměl žádné pedagogické vzdělání(včetně majitelky), děckám to tam nic nepřinese-prostě je to JEN HLÍDACÍ centrum, ale od školky to má daleko. Celý den jen koukají na Tv, ven vůbec nechodí, ničemu novému se zde nepřiučí, učitelka nemá co dětem nabídnout(ze vzdělání).
Nebyli jsme spokojeni ani se stravou, syn si často stěžoval, že neměli pořádný oběd(prý si to tam majitelka vaří na „koleni“).
V Jihlavě je spousta lepších školek, ale OPRAVDU školek, které děti něco naučí. Syna jsme dali odtud pryč do lepší školky, byly to vyhozené peníze. Koukat na Tv mohl i doma a zadarmo.
Dobrý den, poslední příspěvek mi přijde dost přehnaný. Sama tam dávám čtyřletou dceru už rok a nedá mi to, abych nenapsala taky svoje zkušenosti. Děti program mají každý den, jasně že podle toho jaké děti se jim tam asi sejdou i věkově. Těžko budou mimina stříhat a nalepovat. Malá je tam spokojená, výrobků a výkresů má v poličce dost. Co se týče jídla, kolikrát jsme přišli v době svačinky, párkrát i kolem oběda a rozhodně nikdo nic nevařil na koleni, jak se tu píše… Obědy jim normálně vozí, a to že mají někdy domácí buchtu nebo koláč s ovocem ocením víc než ty kupovaný blafy ze supermarketu. Co se týče paní majitelky, je to fajn ženská, vždycky se nám snažila vyjít vstříc a s dětmi to umí. Nevím proč máte potřebu špinit a pomlouvat, není to na místě, a proto je lepší se vždycky přesvědčit sám. Navíc to tam ted předělali, tak je vidět že mají snahu pro děti něco vylepšit. ![]()
@Anonymní píše:
Nebyli jsem vůbec spokojení. Už nikdy víc. Personál, co tam byl, neměl žádné pedagogické vzdělání(včetně majitelky), děckám to tam nic nepřinese-prostě je to JEN HLÍDACÍ centrum, ale od školky to má daleko. Celý den jen koukají na Tv, ven vůbec nechodí, ničemu novému se zde nepřiučí, učitelka nemá co dětem nabídnout(ze vzdělání).
Nebyli jsme spokojeni ani se stravou, syn si často stěžoval, že neměli pořádný oběd(prý si to tam majitelka vaří na „koleni“).
V Jihlavě je spousta lepších školek, ale OPRAVDU školek, které děti něco naučí. Syna jsme dali odtud pryč do lepší školky, byly to vyhozené peníze. Koukat na Tv mohl i doma a zadarmo.
Hledala jsem reference v jiné diskuzi na školky v Jihlavě, takže jestli to chápu správně, klub Dominiček nemá vzdělávací program? Ani pro předškoláky? Jsou tam nějaké větší děti? Díky za reakci
(anonym prosím zachovat, jde o naše stěhování a tuto informaci považuji za soukromou)
@Anonymní píše:
Dobrý den, poslední příspěvek mi přijde dost přehnaný. Sama tam dávám čtyřletou dceru už rok a nedá mi to, abych nenapsala taky svoje zkušenosti. Děti program mají každý den, jasně že podle toho jaké děti se jim tam asi sejdou i věkově. Těžko budou mimina stříhat a nalepovat. Malá je tam spokojená, výrobků a výkresů má v poličce dost. Co se týče jídla, kolikrát jsme přišli v době svačinky, párkrát i kolem oběda a rozhodně nikdo nic nevařil na koleni, jak se tu píše… Obědy jim normálně vozí, a to že mají někdy domácí buchtu nebo koláč s ovocem ocením víc než ty kupovaný blafy ze supermarketu. Co se týče paní majitelky, je to fajn ženská, vždycky se nám snažila vyjít vstříc a s dětmi to umí. Nevím proč máte potřebu špinit a pomlouvat, není to na místě, a proto je lepší se vždycky přesvědčit sám. Navíc to tam ted předělali, tak je vidět že mají snahu pro děti něco vylepšit.
Vy píšete opak prosím i o vaše vyjádření, mám předškolačku, hledám školku od teď do srpna. Zajímá mě vzdělávací program, odkud tedy vozí jídlo, kolik dětí/učitelek? Děkuji ![]()
Program uzpůsobují tomu, jaké děti přijdou, vím že tam hlídají i miminka. Myslím, že předškoláků tam teď moc není, ale majitelka je ochotná, takže by se dalo určitě domluvit, co byste potřebovala(úkoly, procvičování)… Jídlo dováží ze školní jídelny v ulici Matky Boží, nebo co to je za ulici.. Střídají se tam tuším 4 učitelky, přesný počet dětí se přiznám nevím. Snad jsem pomohla ![]()
@Anonymní píše:
Program uzpůsobují tomu, jaké děti přijdou, vím že tam hlídají i miminka. Myslím, že předškoláků tam teď moc není, ale majitelka je ochotná, takže by se dalo určitě domluvit, co byste potřebovala(úkoly, procvičování)… Jídlo dováží ze školní jídelny v ulici Matky Boží, nebo co to je za ulici.. Střídají se tam tuším 4 učitelky, přesný počet dětí se přiznám nevím. Snad jsem pomohla
Aha, takže opravdu žádný vzdělávací plán, to by ale mít měli. Školka je vzdělávací zařízení. Každopádně díky za reakci.
Dobrý den,
musím reagovat na některé příspěvky. Jsem matkou dvou synů, již školáků, a to 1. a 2. třída. Služby školky jsem využila o hlavních prázdninách. Kluci byli velice spokojeni a tím pádem i já. Proto když byly prázdniny ve škole, chtěli tam kluci zase jít a já jsem nemusela brát dovolenou a nějak řešit jejich hlídání. S p. ředitelkou jsem se osobně několikráte sešla a udělala na mne velice slušný a hlavně profesionální dojem. Také zařízení školky je vylepšené a myslím, že děti co tam chodí se mají kde „vyřádit“. Nedávno jsem také využila jejich nabídku realizace narozeninových oslav a musím říci, jak za sebe, kluky, ale i jejich kamarády, že jsme byli všichni nadmíru spokojeni. Já sama toto s čistým svědomím doporučuji svým známým.
Toto je tedy moje zkušenost se školkou Dominiček. Proto nechápu některé zde uvedené příspěvky. Nevím zda jde o závist nebo něco jiného.
Kuba, Ondra a mamka Jitka.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
máte někdo zkušenost? Děkuji za reakce