Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hřibskou doporučuji velmi, protože tam chodí od září moje dítě a bude určitě i mladší. Je to skvělá školka, dětem se maximálně věnují, učitelky jsou hodné, paní ředitelka vstřícná. Jsem tam moc spokojená a všechny spolumaminky též. Školka teď bude v zimě rekonstruovaná, takže od příštího roku bude mít i hezčí fasádu a zahradu. www.mshribska.estranky.cz Útulnou můžu taky doporučit, rozhodovala jsem se mezi těmito dvěma školkami, nakonec zvítězila Hřibská.
Ve stínu zas až tak v okolí dobré reference nemá, mě se nelíbí ta školka celkově, ani některé metody učitelek, či komunikace mi nesedla (ale to jen z doslechu od těch co tam chodí).
B.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Zdravim,
rada bych se zeptala, zdalinekdomate zkusenosti se skolkama v Praze 10, konkretne Hribska, Utulna a Ve stinu. Doporucili byste nekterou znich? Jsem rada za kazdou informaci.
Predem dekuji za info.