Klub okradených žen

79
27.2.14 11:46

klub okradených žen

Ahojte všichni, založila jsem tohle téma z důvodu mé nebetyčné blbosti a důvěřivosti. Poznala jsem fajn muže (známý známého) a zblbla. Napůjčoval si ode mě peníze (i jiné věci), ale nějak nevracel. Po dvou měsících zmizel. Když mi spadly z nosu růžové brýle, zjistila jsem, že mi chybí zlatá madonka s řetízkem, foťáky, dva notebooky, plynovka, kamera, mobil, no co já vím ještě. Mobil má nedostupný, jeho kamarád o něm nic neví. VARUJI vás holky před líbivými slovíčky, sliby, ujištění a přísahání. Mě teď zbyly jen oči pro pláč. :oops:

Příspěvek upraven 02.04.14 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4201
27.2.14 11:51

@reikina a proc ho nezalujes? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andreazbudejc
27.2.14 11:52

Tak na policajty..i když jak každý ví, naše policie..no škoda mluvit…

• Citovat
  • Upravit
6578
27.2.14 11:52

Tohle já teda nechápu. To sis všimla až poté, co zmizel, že ti chybí 2 notebooky, foťáky, kamera atd? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6110
27.2.14 11:53

@reikina podala bych trestní oznámení. Hodnota věcí je na to dost vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
27.2.14 11:53

@Zuzee87 :palec: Taky mě to napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
27.2.14 11:54

Podat trestní oznámení, co ty víš…? Třeba nejsi jeho první obětí. Pak by mohl těžce zaplakat, kdyby bylo těch tr. činů více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.2.14 11:57
@andreazbudejc píše:
Tak na policajty..i když jak každý ví, naše policie..no škoda mluvit…

Policie je dobrá, ale soudy na nic. Podvodníka, zloděje chytí a… odsoudí ke čtvrté páté podmínce, pak šup pěkně amnestii, aby se to smazalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
27.2.14 11:57

Podej trestni oznameni.
Hodne stesti… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
27.2.14 11:58

Ach jo, holka pitoma :hug:.Oznam to na policii, jine reseni asi neni, pochybuji ze ti to vrati, podle me ty veci ani uz nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.2.14 12:00

Policii jsem nevolala, pustila jsem ho bohužel do pracovních prostor a jeden ten NTB byl pracovní. Byl v koženém pouzdru a teprve když jsem to pouzdro otevřela, zjistila jsem, že je tam vložená knížka (Tibetská kniha mrtvých - no dost dobrý). Bojím se o práci, raději to zaplatím. Ty věci jsem měla různě založené, ten druhý noťas si půjčil na jeden den a pak už jen samé výmluvy. Ten zlatý řetízek mi zmizel z krku, fakt nevím, jak mi ho sundal. Myslela jsem si, že se někde přetrhl, než mi to všechno došlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
27.2.14 12:03
@reikina píše:
Policii jsem nevolala, pustila jsem ho bohužel do pracovních prostor a jeden ten NTB byl pracovní. Byl v koženém pouzdru a teprve když jsem to pouzdro otevřela, zjistila jsem, že je tam vložená knížka (Tibetská kniha mrtvých - no dost dobrý). Bojím se o práci, raději to zaplatím. Ty věci jsem měla různě založené, ten druhý noťas si půjčil na jeden den a pak už jen samé výmluvy. Ten zlatý řetízek mi zmizel z krku, fakt nevím, jak mi ho sundal. Myslela jsem si, že se někde přetrhl, než mi to všechno došlo. :nevim:

nahlasila bych to, určitě nebudeš jediná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
27.2.14 12:09

Já mému ex půjčila 250 tis., podložila smlouvou. Po rozchodu přestal platit, tak jsem ho žalovala, podala na něj exekuci a co myslíte? Frajer přestal pracovat, je v evidenci na ÚP a dělá si na černo v Německu a já peníze už 2 roky neviděla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
27.2.14 12:12

Nejlepší je krýt takovýho hajzla a nenahlásit to. Další zlodějina mu prošla… nechápu.. A co víc, ani nevěřím, že se jmenuje Radim Velký, jak to už bývá, takový hajzlové mají vícero jmen…
No, dělej jak myslíš, dost jsi mu nahrála, i časově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
27.2.14 12:15

Nevím, co bych musela za brýle nosit já, abych si nevšimla, že mi chybí počítače :-)
Nic no, na policajty. Varovat nás můžeš, ale asi bys to měla začít řešit u sebe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová