Hledám kamaráda pro syna - kluci Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1678
21.7.12 13:55

Kluci Brno

Ahoj všem, mám tříletého syna se spoustou holčičích kamaráde. mám pocit, jakoby kluci nebyli :mrgreen:. třeba si touto cestou najdeme nějakého nového kamaráda „kluka“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1005
21.7.12 15:02

Souhlasím s tebou. Já jsem sice brňačka s holčičkou ale taky bych řekla, že kluků je fakt hodně málo. Všichni okolo mě mají taky holčičky jen jedna co znám má kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
21.7.12 20:04

Já jsem z Brna a mám kluka, 3 bude mít teda až v listopadu, mám kamarádku, která bydlí kousek ode mě a má stejně starého syna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
22.7.12 13:49
@Agi20 píše:
Souhlasím s tebou. Já jsem sice brňačka s holčičkou ale taky bych řekla, že kluků je fakt hodně málo. Všichni okolo mě mají taky holčičky jen jedna co znám má kluka :)

A jak máš starou holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
22.7.12 13:49
@Ewule0712 píše:
Já jsem z Brna a mám kluka, 3 bude mít teda až v listopadu, mám kamarádku, která bydlí kousek ode mě a má stejně starého syna :)

jé to máš fajn, že máš kamošku s klukem a ještě v blízkosti…my máme opravdu hodně kamarádek, je to fajn…ale prostě kluci jsou kluci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
22.7.12 13:51
@mouhla píše:
A jak máš starou holčičku?

Ve čtvrtek ji budou 2 roky :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
22.7.12 13:56
@Agi20 píše:
Ve čtvrtek ji budou 2 roky :kytka: :srdce:

jé to máš fajn, já si zrovna minulý týden říkala, že bych brala, kdyby byly malýmu ještě jednou tak dva roky, ten rok mi přijde, že strašně rychle utekl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
22.7.12 13:56
@mouhla píše:
jé to máš fajn, že máš kamošku s klukem a ještě v blízkosti…my máme opravdu hodně kamarádek, je to fajn…ale prostě kluci jsou kluci :lol:

Dcera se nejvíc stýká s bratrancema (6,4roky) a je s něma strašně spokojená. A jelikož spolu všichni 3 vyrůstají pomalu jak sourozenci je to nerozlučná 3 :) Jinak jsem chodila s dcerou do cvičení a děti tam byli od ní tak max. o půl roku mladší. To tam zase byla jediná holčička :)Cvičili tam hlavně s klukama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
22.7.12 13:58
@mouhla píše:
jé to máš fajn, já si zrovna minulý týden říkala, že bych brala, kdyby byly malýmu ještě jednou tak dva roky, ten rok mi přijde, že strašně rychle utekl :)

Vůbec to tak nějak všechno rychle utíká. Vidíš a já si zas poslední dobou pořád jen říkám jak mi strašně chybí to maličky miminko co na mě bylo tak fixovaný. :)I když i teď je na mě fixovaná, je to strašněj mazel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
22.7.12 14:01
@Agi20 píše:
Dcera se nejvíc stýká s bratrancema (6,4roky) a je s něma strašně spokojená. A jelikož spolu všichni 3 vyrůstají pomalu jak sourozenci je to nerozlučná 3 :) Jinak jsem chodila s dcerou do cvičení a děti tam byli od ní tak max. o půl roku mladší. To tam zase byla jediná holčička :)Cvičili tam hlavně s klukama :)

no malej je s těma holkama taky spokojenej…pak ho ale baví hodně fotbal a takový věci, který se přece jen líp provozují s klukama…kdyby ho vzali do školky, tak to ani neřeším, tam by měl kamarády, ale jelikož to vypadá, že bude ještě rok doma, tak bych pro něho nějakýho kamoše brala:-)…mimčo mi chybí taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
22.7.12 14:04

@mouhla No já se obávám, že u nás školka později taky neklapne hned. Jelikož jsem šla na MD ze školy mám automaticky mateřskou na 4 roky. A co jsem tak slyšela děti co mají rodiče doma do školky hned tak nevezmou.Budu doufat, že to dopadne jinak protože dcera děti miluje :)A já osobně si myslím, že čím dřív bude dítě v kolektivu tím spíš a snadněji se bude zapojovat i líp mezi ostatní v pozdějším věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
22.7.12 14:13
@Agi20 píše:
@mouhla No já se obávám, že u nás školka později taky neklapne hned. Jelikož jsem šla na MD ze školy mám automaticky mateřskou na 4 roky. A co jsem tak slyšela děti co mají rodiče doma do školky hned tak nevezmou.Budu doufat, že to dopadne jinak protože dcera děti miluje :)A já osobně si myslím, že čím dřív bude dítě v kolektivu tím spíš a snadněji se bude zapojovat i líp mezi ostatní v pozdějším věku.

a jsi přímo z brna? tady je totiž nový systém podávání přihlášek, podávají se elektronicky a vůbec nezáleží na tom, jestli jsi doma nebo ne…hlavní kriterium je věk…u nás se tříletý děti nedostaly…jen městská část brno město se tohodle neúčastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
22.7.12 17:16

@mouhla jojo jsem z Brna :)No uvidíme co bude za rok. V Tuřanech se podávají přihlášky prý v Lednu, tak si to budu muset hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
22.7.12 19:37

Jj to asi všude ve stejnou dobu si myslím, my jsme ji taky tak nějak dávali…který měsíc je malá narozená, kdy bude mít tři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
22.7.12 21:55

@mouhla Malá se narodila v červenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie