Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Vítej mezi ženy. Chapu, ze je to neprijemne. Věř není za co se stydět. Je to naprosto přirozená záležitost, díky, ktere jsou ti smějící se idioti vlastne vubec na světě. Bud nad věcí a klidne nahlas jim řekni neci ve smyslu, že jejich matky take menstruuji.
Příspěvek upraven 21.06.23 v 22:56
Neboj, většina kluků časem dospěje a zjistí, že je mnohem přitažlivější a všeobecně lepší, je-li schopen o menstruaci normálně mluvit, chápat jak to asi funguje a dokonce své ženě (sestře, kamarádce…) zvládne ty vložky či tampony koupit. Do té doby ti nezbývá než se smířit s tím, že je onen spolužák trapnej, a nějak to vydržet.
Klidne s kamarádkami o menstruaci mluvte bez ostychu. Kluci si budou pak připadat jako jelita. Člověk je složitá bytost, nema vubec jednoduche rozmnozovani. Je nutne proto připravit vždy jedno vajíčko..
Stydět by se měli oni. To je reakce hodná třídních blbečků. Ale neboj, oni na to za pár let přijdou.
@Anonymní píše:
Ahojky, jsem nešťastná. 😞, dnes ve škole nečekaně dorazila menstruace, tak jsem svoji spolužačku zároveň nejlepší kamarádku požádala o vložku, jenomže to uslyšel kluk z naší třídy a řekl to ostatním klukům. Začali se mi smát, že jsem blbá, že je to nechutný atd….Na nic jsem nezeptala jen jsem se chtěla vypovídat.Prosím anonym, nechci aby někdo z rodiny věděl co jsem řešila ve škole díky
No jo, sou to ještě mladý paka, co naděláš. ![]()
Příště měj pořád v tašce zásobu hygienickych pomůcek pro tyto případy.
Ahoj,
tak za prvé, jsou blbí především oni. Určitě ne ty.
Jsou to nevyzrálí hošani, kterým ještě teče mlíko po bradě.
Za druhé, je pošli rovnou do háje. A snaž se je ignorovat.
A za třetí, rada pro tebe. Vždy měj pro všechny případy, nějakou tu vložku sebou ať se pak nemusíš někoho prosit. ![]()
Jako táta dcery, co má tohle rok za sebou vím, že to je hodně náročné období. A že mladí kluci jsou pitomci, no můžu se poškrábat na hlavě a říct z vlastní zkušenosti, že jo…
Jen mě mrzí, že to asi v rodině nemáš nastavené tak, že to nikomu nemůžeš říct. Ani mámě. Holka to se mnou taky probírat nechce, když tam tu mámu má. Ale vím, že by přišla i za mnou, kdyby něco. A aspoň si řekne že chce ty vložky koupit.
Vůbec si z toho nic nedělej, oni prostě jsou puboši a mají srandu že všeho a že všech. Hele, holky mají měsíčky a kluci mají taky svoje problémy, že jo? Jak psaly holky, do skříňky ve škole „krabičku poslední záchrany“, do ní vložky, spodní kalhotky, tenké legíny (pro jistotu) a jestli nosíš sukni, tak punčocháče. Taky jehlu a nit a kousek náplasti. Pak budeš vybavená pro všechny nenadálé situace. Ono to takhle vypadá blbě, já vím, ale už se to mockrát osvědčilo. Tak si užij prázdniny a kluky neřeš ![]()
Jsou to pubertaci a vyrostou z toho. V dospelosti uz to kluci vnimaji jako neco naprosto normalniho.
Ahojky, jsem nešťastná. 😞, dnes ve škole nečekaně dorazila menstruace, tak jsem svoji spolužačku zároveň nejlepší kamarádku požádala o vložku, jenomže to uslyšel kluk z naší třídy a řekl to ostatním klukům. Začali se mi smát, že jsem blbá, že je to nechutný atd….Na nic jsem nezeptala jen jsem se chtěla vypovídat.
Prosím anonym, nechci aby někdo z rodiny věděl co jsem řešila ve škole díky