Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak koukám zpětně na TN, Dr. Rathovi vrátili milion, který byl zadržen v roce 2012. Vrátili mu to bez zohlednění inflace, takže půlku. To dal na svou povinnou splátku, která činí 600 tisíc!!! Mě se obrací „kudla v kapse“. Ano, selhal Ráth, ale jeho opakovaně trestá a hodlá finančně stát zruinovat jako nějakého masového vraha, který si nezaslouží ani dýchat. Finanční delikt je u nás hodnocen jako horší než vražda, týrání a znásilnění. Je to hnus.
1. Souhlasím s tebou, měli by mu useknout ruku jakožto usvědčenému zloději a dál ho netrestat ![]()
2. Z jakého důvodu zneužíváš anonym? Nepíšeš o sobě žádné citlivé informace, pouze svůj názor. Čuchám provokaci ze strany trolla. @admin prosím o prověření
@Anonymní píše:
Tak koukám zpětně na TN, Dr. Rathovi vrátili milion, který byl zadržen v roce 2012. Vrátili mu to bez zohlednění inflace, takže půlku. To dal na svou povinnou splátku, která činí 600 tisíc!!! Mě se obrací „kudla v kapse“. Ano, selhal Ráth, ale jeho opakovaně trestá a hodlá finančně stát zruinovat jako nějakého masového vraha, který si nezaslouží ani dýchat. Finanční delikt je u nás hodnocen jako horší než vražda, týrání a znásilnění. Je to hnus.
Tenhle člověk by měl být v kriminále, dokud nezaplatí všechny jím způsobené škody. V jeho případě by se jednalo o doživotí.
@Anonymní píše:
Tak způsobil státu újmu, tak jí musí uhradit, to je celkem fér…bůhví kolik si nakradl, to určitě nebyly jen ty prachy v bedně od vína ![]()
Něco ulil k papínkovi a teď se o to soudí s vlastním bratrem…
Stát musel dokazovat…u těchto peněz důkazy neměl, tak mu je vrátily..
Mně jeho konkrétně líto není.
Ale obecně, že někomu nevinnému (nemyslím Rathovi) seberou milion a vrátí za x let bez zohlednění inflace mi také ok nepřijde. Ale myslím, že ten rozdíl je možné třeba získat nějakou žalobou.
Dobrý den, @Kipa22
Váš příspěvek jsem odjtanila - prosím užívejte anonymní režim pouze pokud sdílíte osobní informace, který se týkají Vás konkrétně případně Vašeho okolí.
Názory pod anonym nepatří.
Děkuji za respektování a přeji klidný večer,
Viki ![]()
Na nekoho neco vi, zacal byt nepohodlny, tak se z nej udelal co nejvetsi looser, no.
Jako kdyby vsichni ostatni v politice byli cisti jak lilie… Ehm.
@Lucie_Sx píše:
Na nekoho neco vi, zacal byt nepohodlny, tak se z nej udelal co nejvetsi looser, no.
Jako kdyby vsichni ostatni v politice byli cisti jak lilie… Ehm.
Přesně tak. Není jediný, kdo by měl sedět. Tenhle někomu šlápnul na kuří oko. Tak to odnesl. Další sv. ně jsou dál koryt a dál o nás rozhodují a bez nás.
@Zumpa píše:
Tenhle člověk by měl být v kriminále, dokud nezaplatí všechny jím způsobené škody. V jeho případě by se jednalo o doživotí.
A když někdo znásilní ženu, způsobí jí doživotní následky a dostane za to 5 let, vyleze za chvíli z kriminálu a je vysmátej, to je v pořádku? Mě přijde takový delikt z morálního hlediska horší než ten Rathův. V podstatě, kdyby někoho zabil nebo umučil, tak dostane menší trest, to je strašné.
Příspěvek upraven 11.06.23 v 07:10
@Serpentini píše:
1. Souhlasím s tebou, měli by mu useknout ruku jakožto usvědčenému zloději a dál ho netrestat
2. Z jakého důvodu zneužíváš anonym? Nepíšeš o sobě žádné citlivé informace, pouze svůj názor. Čuchám provokaci ze strany trolla. @admin prosím o prověření
Anonym jsem napsala, protože jsem tam osobní údaje měla, ale ihned po zveřejnění jsem se rozhodla, že je smažu a zůstal mi tam už anonym, tak už jsem to neřešila.
@jkra píše:
Vážně litujes Ratha? Ten by měl sedět a sedět.
Neříkám, že ho lituji. Říkám, že máme šílené zákony. Vrah je na tom z pozice zákona lépe.
@Kipa22 píše:
Neříkám, že ho lituji. Říkám, že máme šílené zákony. Vrah je na tom z pozice zákona lépe.
Cesky stat to ma hodne spatne nastavene. Nedavno jsem cetla, ze otec za znasilneni sve dcery dostal podminku, ale obchodnik s drogami 20 let natvrdo. Tak kde to jsme?
@admin píše:
Dobrý den, @Kipa22Váš příspěvek jsem odjtanila - prosím užívejte anonymní režim pouze pokud sdílíte osobní informace, který se týkají Vás konkrétně případně Vašeho okolí.
Názory pod anonym nepatří.
Děkuji za respektování a přeji klidný večer,
Viki
A neni to jedno? Kdyz je tady troll, tak vam trva jak dlouho, nez se uracite neco udelat, ale kdyz se tady objevi neco normalniho, tak to nemuze byt anonymni? Vsak volby = politicky nazor, jsou taky anonymni, tak proc by nemohl byt i tady ten nazor?
@Cullenova píše:
Cesky stat to ma hodne spatne nastavene. Nedavno jsem cetla, ze otec za znasilneni sve dcery dostal podminku, ale obchodnik s drogami 20 let natvrdo. Tak kde to jsme?
Presne tak, nechapu a muze mi nekdo vysvetlit, ze za tyrani deti jsou tak smesne tresty a ano i za znasilneni? Vysoky trest u drog chapu jedna se o vysokou nebezpecnost, protoze diky tomu mohlo fetovat vice lidi, poridit si davku. Ale proc tak nizke u tyrani a znasilneni v rodine nechapu
![]()