Muž a zamilovanost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.5.23 13:08

Muz a zamilovanost….

Ahoj Zeny😉Potkala jsem uzasneho, hodneho, spolehliveho a velmi pohledneho muze.Za posledni dobu jsem mela stesti jen na same k…y …..Mam pocit ze se o nej mohu oprit a ze je tu pro me.Mame si o cem povidat az si rikam ze to nemuze byt pravda ze je tak normalni.Na jeho zpravy a i na osobni setkani se tesim.ALE uz jsem zazila i vetsi vybuch hormonu(kdy jsem se nedokazala soustredit na nic jineho, pravda je ze to vzdy dopadlo katastrofalne….Sesty smysl mi naseptava stykej se s nim dal.Po fyzicke strance me pritahuje a jsou situace ze jsem z nej nervozni…..Jen mi schazi ten vybuch hormonu(rika se tomu Zamilovanost???)No a muj dotaz zni…Mel to nekdo taky tak ze ta zamilovanost prisla az pozdeji? Dekuji za odpovedi….

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1237
19.5.23 13:29

Ano, měla jsem to tak. Manžela jsem si vybrala „rozumově“. Jsme spolu cca 7let a mám pocit, že ho miluju víc a víc, za nic na světě bych ho nevyměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.23 13:35

Na základě popisu bych to viděla nadějně. Podle mě je důležité, že tam ta fyzická přitažlivost je. Kdyby nebyla, u mě by přes to nejel vlak. Partnera jsem poznala tak, že pro mě byl zajímavý a chtěla jsem ho poznávat dál. Ze začátku se mi taky kolena nepodlamovala, ale zas to určitě nebylo jen rozumové, to vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
19.5.23 13:41
@Anonymní píše:
Ahoj Zeny😉Potkala jsem uzasneho, hodneho, spolehliveho a velmi pohledneho muze.Za posledni dobu jsem mela stesti jen na same k…y …..Mam pocit ze se o nej mohu oprit a ze je tu pro me.Mame si o cem povidat az si rikam ze to nemuze byt pravda ze je tak normalni.Na jeho zpravy a i na osobni setkani se tesim.ALE uz jsem zazila i vetsi vybuch hormonu(kdy jsem se nedokazala soustredit na nic jineho, pravda je ze to vzdy dopadlo katastrofalne….Sesty smysl mi naseptava stykej se s nim dal.Po fyzicke strance me pritahuje a jsou situace ze jsem z nej nervozni…..Jen mi schazi ten vybuch hormonu(rika se tomu Zamilovanost???)No a muj dotaz zni…Mel to nekdo taky tak ze ta zamilovanost prisla az pozdeji? Dekuji za odpovedi….

Mne musi ten druhy pritahovat, vonet mi a ano vetsinou se to odviji od vzhledu, pritazlivosti, hlasu, celkoveho projevu, proste vse. S nekym, kdo me nepritahuje, bych byt nemohla i kdyby rozum rikal nevim co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4468
19.5.23 15:13

Výbuch hormonů nebo jak to nazýváš, jsem neměla. Hrála u mě velkou roli chemie a přitažlivost, ačkoli vzhledově se mi manžel ze začátku vůbec nelíbil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
19.5.23 18:41

U někoho je to různý, ale povětšinou tam přece musí být aspoň ta přitažlivost, bez toho to ani nejde. Ta zamilovanost se může dostavit časem. Mè přítel od začátku, než jsme spolu začali být, neskutečně sexuálně přitahoval, a když jsem ho poznávala víc, zamilovávala jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová