Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,tak já mám dvě holky,mezi nimi je rozdíl tří let.Krev,teda spíše hormony by se měli měnit jednou za 7 let.Něco na tom asi bude,protože v 7 letech jsme v první třídě,ve 14-ti letech jsme v pubertě,do 21 let ještě rosteme a dospíváme a ty hormony se zřejmě mění i dále.Jenže tady je ještě jeden háček:Doktor na gyn. mě před rokem řekl (začali jsme se snažením),že pokud otěhotním,tak to asi bude na 98procent další holka,protože mám stálého partnera a s ním už dvě dcery.Je to prokázané nějakým výzkumem.Ted jsem měsíc těhotná a jsem zvědavá,co to tedy bude.Manžel chce ale holčičku,já bych si teda přála spíš toho chlapečka.
holky ja poreferuju schvalne co mame za par dnu..
na internetu jsem se dočetla když se nezvrací tak je to kluk takže schválně
Marry11:s tím zvracením to není až tak pravdivé (tím nemyslím,že lžeš).Moje švagrová zvracela do třetího měsíce a má kluka.Další kamarádka také zvracela do konce těhotenství a má kluka.Zvracení není způsobené pohlavím dítěte,ale hormonem HCG.Jak hormon vzrůstá,záleží to na našem těle,jak se s tím vyrovná.Pokud se tělo se zvyšujícím hormonem nechce vyrovnat,tak ženy zvrací.Až se hormon po třetím měsíci srovná většina žen přestane zvracet.Zvracení po cca čtvrtém měsíci můžeme upravit stravou.
Ahojky
Tak nám dle čínského horoskopu první vyšlo a druhé měl být kluk.A to nám kluk vycházel z výměny krve po 7 letech,hádání z dlaně co jsme kdysi z holkama zkoušely(vycházelo mi první holka a pak 2kluci)a dokonce i babička a sestra od Dr. si tipovaly dle vzhledu a břicha na kluka
no a máme kráásnou druhou holčičku
![]()
Takže na nic nevěřím příroda si stejně udělá co chce!!!
![]()
MARRY11 já nezvracela ani u jedné ![]()
Ahojky,nám u druhýho taky vycházela holčička,podle krve,č. horoskopu,ovu,no a je to kluk jako buk,druhej.Chtěla bych ještě třetí,ale určo by to byl zase chlap,tak nevím,jestli bych takovou přesilovku doma zvládla.Nehledě k tomu,že manžel se zatím třetímu brání zuby nehty. ![]()
tak schválně
My bychomráda chlapečka už máme i jméno holčička by pro nás byla překapením už s tím počítáme ![]()
Jinak nemám jediný pupínek není to že holka bere krásu?:) Uvidíme určitě napiši já doufám že mi budou dělat ultrazvuk a nebudu čekat až na 20tý týden jsem už netrpělivá:)
Taky něco přihodím. Já teda na ty různé povídačky docela věřím. Nezvracela jsem vůbec, jsem pořád stejná né-li hezčí, bříško mi roste do špičky a nějak výrazně netloustnu a podle UTZ je to kluk. Taky chutě na začátku těhu byly strašně na kyselé ládovala jsem se jen utopenci a kyselými rybami a sladké nemohla ani vidět.
Podle čínského mám až do konce roku 2007 holku haha 1%.
Pak jsem dělala ještě výpočty Plzáka a podle krve a tam mi vyšel kluk.
Jinak sexovali jsme vlastě každý den takže jsem to na kluka i tipovala. Pořád mi přijde, že to dost holek plete. Ten častý pohlavní styk se přece rovná kluk ne?????
Jinak samozřejmě je to fuk, hlavně ať jsou ti drobečci zdraví.
Jo a ještě jedna poznámka od začátku jsem prostě věděla že je to kluk, nějaký 7 smysl asi, tak co napovídá vám???
Lucík
mirinka píše:
Ahoj, vždycky je to překvápko, jestli to bude holka nebo kluk.
Tady posílám jeden odkaz od kamarádky a v 99% to vychází. pa
Ja jsem asi to jedno procento me to nevyšlo, jen u jednoho
Dala bych ruku do ohně za to, že častý pohlavní styk=kluk. Jen ted už nevím kde jsem to četla, je to docela dlouho. Ale stejně je to fuk někdy to vyjde někdy ne, jako se vším.
Lucík
No tak to já na tyhle výpočty a babský řeči vůbec nevěřím. Numerolog vypočítal jednoznačně kluk, kartářka taky kluka, nezvracela jsem,pleť jsem měla hezkou, v obličeji se nezměnila, sex byl u nás skoro každý den, dle krve by to taky měl být kluk, dle čínského kalendáře taky,dle Plzáka taky a JE TO HOLČIČKA. prostě příroda si to zařídí sama.a je to vždy 50:50
Ahoj, mám 3 kluky, zvracela jsem u všech třech
. Chutě jsem měla pokaždé jiné, buď na kyselé a masíčko, příště zase sladké. Takže to je fakt jedno, prostě to závisí na těch chlapem, jestli u nich převládají chlapečci nebo holčičky. Četla jsem a vím to i od gyndaře co máme v rodině, že čím je muž starší je větší šance na holčičku. Můj muž by musel mít asi tak 60
. Jo a prý v době ovulace jsou spíše kluci a před nebo po ovulaci zase spíše holky. No, mě už je to jedno já už čtvrtého kluka nechci. Pa Gabka
Ahoj holky,
ja jsem taky zvedava, co to bude u nas. Podle kve kluk, podle ovu, chuti a „krasy“ taky. Podle karet holka a podle toho cinskyho taky holka ![]()
Svagrova s prominutim problila cely 3 tehu a ma 3 kluky. Pupencu mela v obliceji jak nastlano a brisko vzdy „placate“.
Kolegyni z prace vychazi podle krve kluk, podle cinskeho kalendare holka. Z pocatku tehu vypadal fakt na holcicku. Pak zacala hodne zvracet a nevolnosti se ji drzi do ted. Ale zkrasnela a vypada na kluka. Dr. ji uz 2× potvrdili, ze to bude kluk.
Takze to je opravdu nejasne do te doby, nez se mimco ukaze v cele sve krase v porodnici ![]()
takže to my jsme se o mimiška pokoušeli každý den a i pár dnů po ovulaci:) TAK SCHVÁLNĚ zda čekáme holčičku
Ted se rozhodne další případ
Raději bychom chlapečka ale hlavně at je to zdravý a mimčo bude na světě ![]()