Myslíte si, že by se mohla povést holčička?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4854
31.1.08 08:16

Ahoj,tak já mám dvě holky,mezi nimi je rozdíl tří let.Krev,teda spíše hormony by se měli měnit jednou za 7 let.Něco na tom asi bude,protože v 7 letech jsme v první třídě,ve 14-ti letech jsme v pubertě,do 21 let ještě rosteme a dospíváme a ty hormony se zřejmě mění i dále.Jenže tady je ještě jeden háček:Doktor na gyn. mě před rokem řekl (začali jsme se snažením),že pokud otěhotním,tak to asi bude na 98procent další holka,protože mám stálého partnera a s ním už dvě dcery.Je to prokázané nějakým výzkumem.Ted jsem měsíc těhotná a jsem zvědavá,co to tedy bude.Manžel chce ale holčičku,já bych si teda přála spíš toho chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
31.1.08 08:31

holky ja poreferuju schvalne co mame za par dnu..

na internetu jsem se dočetla když se nezvrací tak je to kluk takže schválně

• Citovat
  • Upravit
4854
31.1.08 08:44

Marry11:s tím zvracením to není až tak pravdivé (tím nemyslím,že lžeš).Moje švagrová zvracela do třetího měsíce a má kluka.Další kamarádka také zvracela do konce těhotenství a má kluka.Zvracení není způsobené pohlavím dítěte,ale hormonem HCG.Jak hormon vzrůstá,záleží to na našem těle,jak se s tím vyrovná.Pokud se tělo se zvyšujícím hormonem nechce vyrovnat,tak ženy zvrací.Až se hormon po třetím měsíci srovná většina žen přestane zvracet.Zvracení po cca čtvrtém měsíci můžeme upravit stravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
31.1.08 08:49

Ahojky

Tak nám dle čínského horoskopu první vyšlo a druhé měl být kluk.A to nám kluk vycházel z výměny krve po 7 letech,hádání z dlaně co jsme kdysi z holkama zkoušely(vycházelo mi první holka a pak 2kluci)a dokonce i babička a sestra od Dr. si tipovaly dle vzhledu a břicha na kluka :roll: no a máme kráásnou druhou holčičku :wink: :D
Takže na nic nevěřím příroda si stejně udělá co chce!!! :lol: :lol:

MARRY11 já nezvracela ani u jedné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
31.1.08 08:55

Ahojky,nám u druhýho taky vycházela holčička,podle krve,č. horoskopu,ovu,no a je to kluk jako buk,druhej.Chtěla bych ještě třetí,ale určo by to byl zase chlap,tak nevím,jestli bych takovou přesilovku doma zvládla.Nehledě k tomu,že manžel se zatím třetímu brání zuby nehty. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
31.1.08 10:54

tak schválně :) My bychomráda chlapečka už máme i jméno holčička by pro nás byla překapením už s tím počítáme :)
Jinak nemám jediný pupínek není to že holka bere krásu?:) Uvidíme určitě napiši já doufám že mi budou dělat ultrazvuk a nebudu čekat až na 20tý týden jsem už netrpělivá:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.1.08 12:23

Taky něco přihodím. Já teda na ty různé povídačky docela věřím. Nezvracela jsem vůbec, jsem pořád stejná né-li hezčí, bříško mi roste do špičky a nějak výrazně netloustnu a podle UTZ je to kluk. Taky chutě na začátku těhu byly strašně na kyselé ládovala jsem se jen utopenci a kyselými rybami a sladké nemohla ani vidět.
Podle čínského mám až do konce roku 2007 holku haha 1%.
Pak jsem dělala ještě výpočty Plzáka a podle krve a tam mi vyšel kluk.
Jinak sexovali jsme vlastě každý den takže jsem to na kluka i tipovala. Pořád mi přijde, že to dost holek plete. Ten častý pohlavní styk se přece rovná kluk ne?????
Jinak samozřejmě je to fuk, hlavně ať jsou ti drobečci zdraví.
Jo a ještě jedna poznámka od začátku jsem prostě věděla že je to kluk, nějaký 7 smysl asi, tak co napovídá vám???

Lucík

• Citovat
  • Upravit
170
31.1.08 12:30
mirinka píše:
Ahoj, vždycky je to překvápko, jestli to bude holka nebo kluk.
Tady posílám jeden odkaz od kamarádky a v 99% to vychází.

http://www.modrykonik.cz/album/view.php?…

pa

Ja jsem asi to jedno procento me to nevyšlo, jen u jednoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
31.1.08 12:39

catý pohlavní styk je holka
mene castý je kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.1.08 13:19

Dala bych ruku do ohně za to, že častý pohlavní styk=kluk. Jen ted už nevím kde jsem to četla, je to docela dlouho. Ale stejně je to fuk někdy to vyjde někdy ne, jako se vším.

Lucík

• Citovat
  • Upravit
170
31.1.08 13:48

Tak já to cetla opačně.
Ale to je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
31.1.08 13:56

No tak to já na tyhle výpočty a babský řeči vůbec nevěřím. Numerolog vypočítal jednoznačně kluk, kartářka taky kluka, nezvracela jsem,pleť jsem měla hezkou, v obličeji se nezměnila, sex byl u nás skoro každý den, dle krve by to taky měl být kluk, dle čínského kalendáře taky,dle Plzáka taky a JE TO HOLČIČKA. prostě příroda si to zařídí sama.a je to vždy 50:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
31.1.08 14:27

Ahoj, mám 3 kluky, zvracela jsem u všech třech :lol: . Chutě jsem měla pokaždé jiné, buď na kyselé a masíčko, příště zase sladké. Takže to je fakt jedno, prostě to závisí na těch chlapem, jestli u nich převládají chlapečci nebo holčičky. Četla jsem a vím to i od gyndaře co máme v rodině, že čím je muž starší je větší šance na holčičku. Můj muž by musel mít asi tak 60 :lol: . Jo a prý v době ovulace jsou spíše kluci a před nebo po ovulaci zase spíše holky. No, mě už je to jedno já už čtvrtého kluka nechci. Pa Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
31.1.08 17:09

Ahoj holky,
ja jsem taky zvedava, co to bude u nas. Podle kve kluk, podle ovu, chuti a „krasy“ taky. Podle karet holka a podle toho cinskyho taky holka :D
Svagrova s prominutim problila cely 3 tehu a ma 3 kluky. Pupencu mela v obliceji jak nastlano a brisko vzdy „placate“.
Kolegyni z prace vychazi podle krve kluk, podle cinskeho kalendare holka. Z pocatku tehu vypadal fakt na holcicku. Pak zacala hodne zvracet a nevolnosti se ji drzi do ted. Ale zkrasnela a vypada na kluka. Dr. ji uz 2× potvrdili, ze to bude kluk.

Takze to je opravdu nejasne do te doby, nez se mimco ukaze v cele sve krase v porodnici :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
31.1.08 17:37

takže to my jsme se o mimiška pokoušeli každý den a i pár dnů po ovulaci:) TAK SCHVÁLNĚ zda čekáme holčičku :) Ted se rozhodne další případ :) Raději bychom chlapečka ale hlavně at je to zdravý a mimčo bude na světě :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky