Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, ms sem měla dostat 17 nebo 18. 1…ale nic, hrozně mě začali bolet prsa, břicho, jako bych to měla dostat, ale pořád nic. 23. 1 odpoledne sem si dělala první test a dvě čárky se tam objevily hned jak sem to namočila…druhý den ráno to samé, od té dobyje mi hodně špatně, buď bych pořád jedla nebo se nemůžu na nic ani podívat, nejvíc je to po ránu…myslíte, že je to hodně velká pravděpodobnost, že jsem těhotná?
jinak miminko sem si vždycky moc přála, jenom to nechci zakřiknout. Moje dr. je v nemocnici až v úterý a já už skoro týden přemýšlím, co teda!? ![]()
No ja myslim, ze to je jasny!!! Ikdyz budes delat tisic dalsich testu, tak tam ty // proste budou. Tak se raduj!!! A uvidis, ze v utery Ti to dr. jen potvrdi.
Gratuluju, opatrujte se a krasne si to uzivej!!!! ![]()
A co ti jako není jasný, jestli se teda můžu zeptat?
Těhotná evidentně jsi, vynechala ti MS a máš pozitivní TT. K dr. nepospíchej, beztak na tobě ještě nic nevykouká. ![]()
nevím, četla sem hodně o „falešných“ výsledcích a tak…to je jedno, k dr. pospíchat musím, protože potřebuju neschopenku. Dělám na balírně, kde se taháme s 15-17kg krabicema a navíc dělám 12ky a přes noc ![]()
jinak díky, moc ste mě potěšily!!!!!!!!!!! ![]()
A ty pozitivni testy mas oba stejne znacky nebo jsi testovala pokazde jinym?
Tak to bych byla v klidu. Je to jeden z nejlepsich testiku. Ale pokud mas i presto pochybnosti, tak zitra testni jeste nejakym jinym
Ja jsem testovala 3× a pokazde jinym testem. Nejak se mi nechtelo tem // porad verit ![]()
Já ho zkusila hned a opět tam sou…tak už to bude asi tak
je totiž možný, že je to o měsíc víc, protože sem poslední menstruaci měla moc slabou a trvala 1den a vůbec mě nic nebolelo, protože u ms trpím křečema a bolestma…ale nenapadlo by mě to ![]()
Tak uvidis v utery. Dr Ti urcite rekne vic. Bud uz uvidi poradny mimino
, takze budes tehu uz dyl a nebo treba jeste neuvidi nic, ale z krve to zjisti raz dva.
Drzim pesticky!!!