První návštěva v těhotenství

3828
28.1.08 09:24

První návštěva v těhotenství

Ahojky, chtěla bych Vás jen poprosit, jak vypadá první návštěva u gynekologa, když jste těhotné a co vše se dozvíte. Předem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4419
28.1.08 09:37

Ahoj Peti, aspoň u nás to probíhá tak, že se zeptá na poslední menstruaci, pak tě prohlídne a udělá UTZ a určí stáří těhotenství. Popř. ti zodpoví otázky, na které by ses případně zeptala a objedná tě na další prohlídku. Pokud bude vše ok, tzn. pokud bude UTZ odpovídat zhruba stáří podle posledních měsíčků, budeš dál chodit do těhotenské poradny na gyndu. Průkazka se u nás dává okolo 10 tt, ale to je jak kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
28.1.08 10:16

A nevydes se, pta se jeste, jestli si to hodlas nechat. Pri prvnim tehu me to hrozne urazilo. Pak jsem zjistila, ze se tak ptaji vsech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
28.1.08 10:31

jojo, mne se doktroka pri druhe navsteve taky ptala, jestli jsem si to nerozmyslela, vubec jsem nechapala, o cem mluvi
pak mi to docvaklo a rekla jsem ji, ze je to chteny :)

jinak bych od prvni navstevy nemela moc velka ocekavani, desne jsem se tesila, jak to se mnou bude doktorka vsechno probirat, ale jen udelala UTZ, urcila stari, zeptala se, jak se citim a rekla mi, ze kdybych zacala spinit, tak at volam, a kdybych zacala krvat, tak at jedu ihned k ni nebo do nemocnice, a byla jsem venku :)
jo a vlastne mi jeste rekla, ze se mam chovat uplne normalne, jako kdybych nebyla tehotna, ale zaroven jako, ze jsem tehotna

probirani rodinne anamnezy prislo az pozdeji, nekdy v 10. tydnu, kdy jsem dostala prukazku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky