Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, tak se nám to s přítelem konečně podařilo a jsem těhotná. Dřív než se to podařilo jsme se milovali každý den. Myslíte si že by se mohla povést holčička? Podle informací z internetu o spermiích si myslíme že to bude klučina. Jaký je Váš názor? Moc děkuji za odpovědi
Ahoj,
já tedy nevím, ale nám bylo úplně jedno co to bude, měli jsme to jako překvapení a nejdůležitějsí pro nás bylo, že je miminko zdravé. Přijde mi to takové hloupé se snažit o holčičku nebo chlapečka.
Ahoj, vždycky je to překvápko, jestli to bude holka nebo kluk.
Tady posílám jeden odkaz od kamarádky a v 99% to vychází.
http://www.modrykonik.cz/album/view.php?…
pa
Haha, tak to patřím do toho 1%, kterýmu to nevyšlo.
Podle čínského to měl být kluk, podle krve to měl být kluk, podle oplodnění a trefení se do OVU to měl být kluk. Podle všeho to měl být kluk.
Je to druhá holka.
Nevěřím už ničemu:)
Gábi, to je jasný, jsou to všecno jenom kdyby.Mojí sestře taky říkali,že podle utz je to jasná holka a když rodila,tak tam byl klouček.
Mno, podle teorie o sperimiích s X a Y by to vypadalo spíše na chlapečka, ale to je stejně jen teorie. Tak uvidíte za pár týdnu na UTZ, ale jak tu psali, jistotu budeš mít, až budeš mít mimi v náručí ![]()
Myslet si můžete co chcete, je to prostě 50 na 50, nic víc, nic míň.
Anonymni píše:
Myslet si můžete co chcete, je to prostě 50 na 50, nic víc, nic míň.
Taky říkám, že jem ráda, že není víc možností:D
Ahoj…
My taky spadáme do toho 1 procenta (tedy podle UTZ, jistota bude až v dubnu
)
Ve finále je to stejnak jedno, hlavně že je mimísko v pořádku a nezáleží na tom, jestli je to XX či XY
![]()
Tak ještě jedny „zaručené rady“ Dnes mi to přišlo do mailu, tak se s Vámi podělím ![]()
Při prvním dítěti je pravděpodobnost .. dejme tomu padesát na padesát (co se týče pohlaví). Pokud je první dítě holčička, je u druhého dítěte opět šance půl na půl..
pokud je ale první kluk, je u druhého porodu šance na holčičku jenom jedna ku třem.. a s každým dalším klukem pravděpodobnost narození holčičky rapidně klesá. jak se jednou pro:,–(í mužský chromozom, už prostě hraje prim..
ale to je jenom statistika, je to o většině případů.. samozřejmě existují výjimky..
Slyšely jste o tom, že se po cca 3 letech mění v těle krev??? Ženy, které mají po dobu 3 let děti jsou všechny stejného pohlaví. Pokud má žena jedno dítě a více než po 3letech,nebo po 3letech další,může být pohlaví opačné z důvodu změny krve.
Ale asi je to další blud
To ja zase z nekolika zdroju slysela teorii o tom, ze se krev meni kazdych sedm let. Kdo z paru je bliz nasobku sedmicky, ten ma krev „cerstvejsi“ a dite bude stejneho pohlavi jako on.
A praxe? Otehotnela jsem ted v srpnu, v necelych 31, manzelovi bylo 34. Takze to „jasne“ mela byt holcicka, i dle toho cinskeho kalendaria. A… jsou to dvojcata, kluk a holka
Tedy aspon dle utz.
Takze - teorie jsou fajn, ale priroda si stejne udela, co chce.
Kazdopadne drzim palce, at mas bezproblemove tehotenstvi a krasne, zdrave mimi!
Take jsme se milovali kazdy den pred otehotnenim a prave proto si myslim, ze nase budouci holcicka nas nemohla minout - odolne holcici spermijky si pockaly na vajicko a ty nove, klucici, rychlejsi se tam nestihly tak rychle prodrat. POdle UTZ budeme mit holku.
Take jsme se milovali kazdy den pred otehotnenim a prave proto si myslim, ze nase budouci holcicka nas nemohla minout - odolne holcici spermijky si pockaly na vajicko a ty nove, klucici, rychlejsi se tam nestihly tak rychle prodrat. POdle UTZ budeme mit holku.