Kluk se chová jako holka?

17310
19.5.10 21:39

Kluk se chová jako holka?

Ahojky,budu ráda za vaše názory :wink:

Máme chlapečka-viz metřík.je moc hodný,někdy se taky vztekne..ale co mě trápí?

Adámek se chová jako holčička,hraje si s kuchyňkou,nádbočkem.Pere,žehlí ,uklízí.Utírá prach :roll: Auta ho vůbec neberou,přitom jich doma máme bednu a vezme si je jednou za půl roku.Každý den nám zato vaří,pere v dětské pračce.Chce zapínat myčku,pračku.Očuchává aviváže…Věší se mnou prádlo

Přijde vám to normální?Zkoušeli jsme mu to i zakázat,aby mi v kuchyni nepomáhal,ale on pak tak brečí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
19.5.10 21:42

Hele já myslím, že je to relativně normální. Předpokládám, že většinu dne tráví s tebou a tak prostě napodobuje. Třeba až přijde do školky, tak ho ty klučičí hry chytnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.5.10 21:43

Myslim že dítě at je to syn a nebo dcera vždy má nevětší vzor ve své mamince a proto se i většina kluku chová jako holčičky tedy jako maminka.Nevidim v tom nic zvláštního. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.5.10 21:46

Tak to je sen všech feministek :mrgreen: Ne vážně, na tom přece není nic zlého, když napodobuje maminku. Sama si myslím, že příští generace už nebude tolik vnímat rozdíly mezi ženskou a mužskou prací :dance:
Mmch co jsou klučičí hry? Myslíte fotbal? Nebo autíčka?

Příspěvek upraven 19.05.10 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
19.5.10 21:46

Určitě je to tím, že má vzor v tobě a opakuje prostě to co vidí dělat tebe. U nás je to podobné, ale pod námi bydlí rodina kde na rodičovské je tatínek a zatímco náš David ví kde se zapíná myčka, jak podat mámě kolíčky a jak vyválet těsto, tak jejich chlapec pozná všechny značky aut, ví kde má auto karburátor a k čemu to je atd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
19.5.10 21:47

Jéééžišmarjá, hlavně mu nic nezakazujte… přece ho nemůžete nutit, s čím si má hrát a co ho má bavit… Teď je asi hlavně s Tebou, tak má okoukané jen Tvoje chování - nejpozději ve školce se mu obzory rozšíří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.5.10 21:49

Ahoj, potěším tě, taky máme doma hospodyňku :wink: Davču baví domácí práce, vaření apod., čas od času se mi v koupelně v nestřeženém okamžiku namaluje řasenkou, rtěnkou :mrgreen: :lol: Prostě musí mít všechno v rukčkách a na sobě vyzkoušet :roll: O výše jmenované dcerka zájem nikdy neměla, ta bude zase radši montovat autíčka ze stavebnice :wink: Předpokládám, že jsou oba úplně normální :wink:

Příspěvek upraven 19.05.10 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
19.5.10 21:50

Prosimtě je to NORMÁLNÍ, mojí mamky synovec to taky dělal a ještě se ktomu navíc maloval rtěnkou a chodil s kabelkou a bral holkám kočárky :mrgreen: :mrgreen: a vyrostl z toho, je z něj uplně normální dospělěj chlap!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
19.5.10 21:51

Vůbec se toho neboj můj starší to samé . Auta fotbal , hokej nezájem.Dnes je mu 14 je na gymplu a úplně normální kluk . Dokonce když mu byli 3 tak si vyndal rybičku z akvárka a vozil jí v kočárku. Ryba samozřejmě chcípla a Fífa řval asi 2 dny. Měla jsem tenkrát strach jestli je to normální. Bylo mi řečeno nic nezakazovat.To bude ok. uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.5.10 21:53

Holky díky.

Měprávě dostává,že si natáhne psí vodítko přes celý obývák-takový to vysovací a věší na to prádlo(chňapky,utěrku,prostírání atd.Pak to žehlí dětskou žehličkou :roll: :mrgreen:

Je fakt že do školky chodí a tam prý taky pořád uklízí a všechno po všech srovnává.nebo jde za tátou a řekne mu že má špinavý ponožky aby si je převlíknul(to má fakt ode mě) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
19.5.10 21:53
rubberbear píše:
Prosimtě je to NORMÁLNÍ, mojí mamky synovec to taky dělal a ještě se ktomu navíc maloval rtěnkou a chodil s kabelkou a bral holkám kočárky :mrgreen: :mrgreen: a vyrostl z toho, je z něj uplně normální dospělěj chlap!

Si pamatuju, že ve školce nás jeden chlapeček kousal, když jsme mu nechtěli pujčit kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.5.10 21:54

Teď jsem si vzpomněla, jak můj mladší bratr obklopen samými sestrami také toužil po tom se naučit domácí práce. Tak pletení a háčkování mu docela šlo, ale když došlo na vyšívání, tak si přišil dečku ke kalhotám, co měl na sobě :mrgreen: a bylo po „hospodyňce“ :lol: Dneska je to velmi všestranný mladý muž :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
19.5.10 21:54
verenika píše:
Holky díky.

Měprávě dostává,že si natáhne psí vodítko přes celý obývák-takový to vysovací a věší na to prádlo(chňapky,utěrku,prostírání atd.Pak to žehlí dětskou žehličkou :roll: :mrgreen:

Je fakt že do školky chodí a tam prý taky pořád uklízí a všechno po všech srovnává.nebo jde za tátou a řekne mu že má špinavý ponožky aby si je převlíknul(to má fakt ode mě) :mrgreen: :mrgreen:

Jestli mu to vydrží, tak ti jednou budoucí snacha možná poděkuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.5.10 21:57

Já si vzpoměla jak můj bráška do 5 let pořád vozil kočárek a krmil panenky.pak nastal zlom a s kočárku si udělal tank a panenky přejížděl tankem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.5.10 21:58

Dneska Mates poprve sam zapnul mycku. Jak ja byla pysna :lol:

Zkratka ho to bavi, jsou chlapi puntickari, kteri surujou jak divy a zensky bordelarky, kterym sroubovak nepada z ruky (treba me :roll: Kdo si dneska prisrouboval detskou pojistku na skrinku? Ja. :mrgreen: Kdo tu svincik temer prehazuje vidlema? Zase ja. :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí