Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je tu někdo, kdo četl knihu z názvu diskuze? Poslouchala jsem ji v audioverzi a občas ne moc pozorně, takže mi utekla jedna věc, která mi vrtá hlavou. V audioknize se mi špatně hledá odpověď, když vůbec nevím, kde hledat, takže budu ráda za pomoc.
(POZOR, následuje částečný spoiler, pokud budete chtít teprve knihu číst, zmizte z diskuze.
)
Otec pohřešované dívky, která byla (v tu chvíli jen pravděpodobně) obětí sériového vraha, ale dosud (v tu chvíli) nebyla nalezena, dá Robin přečíst dopis, který mu ten vrah poslal z vězení. Otec Robin vysvětlí, že když člověk čte pouze první písmena z každého slova tohoto dopisu, vyjde mu skrytý vzkaz. Robin četla nahlas pouze první dvě slova daného vzkazu („Vaše dcera“), potom už četla jen v duchu, takže se to čtenář knihy v tu chvíli nedozvěděl… Možná to bylo řečeno později, já to ale nezaznamenala. Věděl by někdo, co tam bylo dál? Nebo mám skutečně v té audioknize bez názvu kapitol hledat celý text dopisu a vyluštit si to z něj? Jedna z nevýhod audioknih. ![]()
Díky moc.
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!