Kupujete dětem i ebooky?

6
11.5.24 13:28

Kupujete dětem i ebooky?

Dobré odpoledne všem čtenářům i čtenářkám,

Zajímá mě, jestli kupujete také dětské ebooky a následně dětem čtete i z ebooků nebo dáváte přednost klasickým knihám? Ono obojí má jistě něco do sebe. Na druhou stranu ebooků člověk může mít u sebe klidně desítky nebo stovky, a to například i na dovolené. Jak jste na tom vy?

Děkuji :kytka:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Snorlaxik
11.5.24 14:53

Pro malé dítě jsem kupovala klasické knížky. Ebooky si čte cca od 3. třídy. Hlavním důvodem je, že je tam větší výběr anglických knížek a hlavně se tak dá nastavit dyslektické písmo

• Citovat
  • Upravit
9774
11.5.24 14:55

Záleží jak staré dítě je. Předškolní a mladší školní věk klasické (i z důvodu odolnosti), starší pak cokoliv - eknihy, normální knihy i audio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
11.5.24 15:32

Radši klasické knížky, ebooky syna zatím nenadchly a mě popravdě receno taky ne :lol: lepší je sbírka knih na policce, než v mobilu :mrgreen: i na cesty mam raději papírovou knížku, aspoň se mi ten mobil nevybíjí. Čtečku jsem kdysi měla, ale nebylo to proste vončo a vratila jsem se k papirovym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9774
11.5.24 15:36
@Semtex píše: Více

Sbírka knih na poličce je super, ale dochází nám stěny, ke kterým se dá postavit knihovna :mrgreen: Takže fyzické knihy kupuju jen ty, u kterých je předpoklad, že je bude číst ještě někdo další. Ostatní stahuju do čtečky, poslouchám jako audio anebo půjčuju v knihovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí