Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím o tip na knízku o člověku - kosti, svaly ap. Syn (5 let) má rád Byl jednou jeden zivot, tak uvazuji nad knízkou. Díky ![]()
My mame atlas lidske telo tusim od svojtka a co. Super, dost podrobne, je to pro dospelaky, ale moja v tom listujou od 2 let
a je to top kniha pro ne.
@Zuzz Jé, nedávno jsem své pětileté dceři kupovala takovou knížku v Levných knihách. Tuším, že se to jmenovalo Co všechno bych měl vědět o lidském těle. Nebylo to teda úplně to, co bych si představovala, ale dcera je z toho úplně nadšená a pořád tím listuje. Jen jsem zároveň musela oprášit znalosti z anatomie, protože těch doplňujících otázek měla spoustu. ![]()
@Zuzz teď budu odpovídat trochu mimo dotaz
, ale klukovi nejspíš budeme kupovat TUTO HRU . Myslím, že pokud má syn rád tuto pohádku, tak stolní hra na toto téma by ho určitě zaujala. Viděla jsem ji v reálu a hrací plocha je veliká a ta deska je opravdu pevná (ne, jako např. na člověče nezlob se…opravdu pevnější). Knížku na téma tělo máme doma, tak nevím, jak se jmenuje, ani jestli se dá ještě sehnat…je po manželovi. Tak doma juknu a napíšu ![]()
@malinika Tak Levne knihy jsem navštívila nedávno a bohuzel zrovna Lidske tělo tam nebylo.
@Kakika díky za tip, hra vypadá taky dobre ![]()
@Melody 4 díky, netušila jsem co všechno se v Penny prodává ![]()
@BellinkaX jasně, proč ty děcka podcenovat…To mě nenapadlo, ze muzu vzít klasický atlas ![]()
Zatím děkuji všem ![]()