Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
prosím o malou radu a sdílení zkušeností. Chceme taťkovi koupit k narozeninám lístek na Kiss. Bohužel lístky jsou z větší části vyprodány, podařilo se nám rezervovat je v sektoru 415, v 6. řadě. Dnes je mám vyzvedávat a stále jsem na vážkách, proto prosím někoho, kdo byl v daném sektoru - je z něj dobře vidět na podium?? Nechceme zase kupovat lístky, když by třeba ani nic neviděl… v O2 areně jsem byla, ale ne v daném sektoru, seděli jsme níž a bylo vidět dobře. Díky moc všem, kteří poradí ![]()
Je to vysoko, ale na pódium by mělo být samozřejmě vidět. A mají na stránkách sazky mapku, mělo by tam být vyznaçené pódium?
Vidět bude - ale je to daleko (vysoko) - většinou tam jsou nějaké projektory apod., co snímají podium. Je to ale asi lepší místo než ty vzadu v hale. Ale jde asi spíše o poslech, ne?
Tak oproti velkému konzertu na otevřeném stadionu bude vidět v o2 areně všude dobře. A hlavně jde o poslech a atmosféru.
Jo to určitě, ale ráda bych aby i něco viděl
Každopádně moc děkuju za rady, před chvilinkou se mi podařilo sehnat poslední dva lístky do sektoru 101, což je snad jeden z nejlepším, takže mám velikou radost
Ale ještě jednou díky ![]()
Já tam byla a dobrý, většinu jsme viděli dobře, dost záleží na tom jak vypadá jejich stage a neviděli jsme teda na velkoplošku protože ta byla přímo před námi
Ahoj chci se zeptat 7. Listopadu jdeme na Madonnu ale lístky byli už vyprodány a už byli jen ty v tom sektoru 403 řada 13 moc prosím uvidíme aspoň něco??
Ahoj chci se zeptat 7. Listopadu jdeme na Madonnu ale bylo vyprodáno tak už zbyli lístky jen do sektoru 404 tak se chci zeptat jestli od tam tuto něco uvidíme a nebo si rači máme jít sednout o 3 sektory dal na schody pokuť to jde a nebo sejít o patro níž a tam si sednout na schody pokut by to šlo porať te
Ahoj, jak moc zhoršený výhled je v sektoru 110 nahoře? Na vstupence je vyloženě tato poznámka a trochu mě to znejistilo…
@Phoebe13 hod si to do googlu a vyjedou ti fotky z toho sektoru
Hezký den, obnovuji.
co říkáte na 416 - 1. řada? je to hned u 415 ale prý to v 1.řadě nějak hodně duní, celkově zvuk je prý nic moc v celé aréně ![]()