Kniha o usínání

2249
12.1.12 22:09

Kniha o usínání

Zdravím všechny maminky, které máte zkušenosti se špatně spícím miminkem.
V některých diskuzích jsem už dříve narazila na rady maminek, ajk naučit dítě spát a taky tam zmiňovaly nějakou knuhu, myslím od Prekoopové. Jenomže si nevzpomínám na ten název. Mohly byste mi prosím někdo poradit? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
12.1.12 22:12

Jak je miminko staré?
Já znám Nejšťastnější miminko v okolí od Karpa, jde stáhnout na ulozto.cz ;)
Pokud je mu víc jak 3-4měsíce, tak to už bude jiná kategorie. (ale já své sedmiměsíční dítě ještě stále pevně zavinuji a jak krásně usíná :pankac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
12.1.12 22:20

Prekopová napsala: „Když dítě nechce spát“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
12.1.12 22:21

Já doporučuju knížku od Jennifer Waldburger: Dětský spánek v otázkách a odpovědích. Sice se toho nedržím striktně,ale spousta věcí mi tam pomohla. Je to pro mimi starší 4 měs. Výsledkem je, že místo hodinového houpání na rukách usínáme během pár dní do max. 10min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
12.1.12 22:25

Dobrá je i Dětská nespavost nebo Spánek malých dětí. Myslím, že by se mělo všecko sehnat na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
12.1.12 22:25

A já zase četla tohle http://www.uloz.to/…bre-spat-rar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
12.1.12 22:35
Gladys píše:
Jak je miminko staré?
Pokud je mu víc jak 3-4měsíce, tak to už bude jiná kategorie. (ale já své sedmiměsíční dítě ještě stále pevně zavinuji a jak krásně usíná :pankac: )

Tu metodu sice neznám, ale zavinování nám taky fungovalo skvěle. Do doby, než mu ze všech zavinovaček začaly trčet nohy :lol: Už má osm měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.1.12 22:42
alviola píše:
Gladys píše:
Jak je miminko staré?
Pokud je mu víc jak 3-4měsíce, tak to už bude jiná kategorie. (ale já své sedmiměsíční dítě ještě stále pevně zavinuji a jak krásně usíná :pankac: )
Tu metodu sice neznám, ale zavinování nám taky fungovalo skvěle. Do doby, než mu ze všech zavinovaček začaly trčet nohy :lol: Už má osm měsíců.

Prosim tě, nohy si trčet můžou důležitý jsou zavinutý ruce. Já mám teď dítě zavinutý v osušce, nohy mu koukaj a jak si vychrupuje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
13.1.12 08:59

Jo, to zavinování má něco do sebe - v porodnici v jejich erárních zavinovačkách spal prcek jak zabitý. Doma jsem ho pak za boha nemohla ještě malinkého pevně stáhnout v blbé mojí peřince a byla chvíli hrůza, než si zvyknul :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floskula
25.9.12 16:37

Vedeli by ste mi niekto prosim poslat to stiahnute pdf knihy Nejstastnejsi miminko v okoli? na ulozto.cz je to zamknute. :o:,(

• Citovat
  • Upravit
8698
12.11.12 13:59

Holky skoušela sem zavinovat dnes 4mesícne mimco a nevejde se mne už do zavinky, do čeho zavinujete vy? mala se budí hodne za noc ale nebrečí jen začne mluvit, spívat a spat nechce :zed: a taky shánim neaku dobrou knihu o spaní ditete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
3.9.14 16:23

Ahoj,

nemohla bys mi jenom stručně popsat, o čem to přibližně je? pokud o tom, nechat dítě uřvat, tak to jsme už marně zkoušeli:( díky za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
8.9.14 20:53

@lucas82 Máš nějaké potíže s tím, že dítě špatně usíná? Četla jsem pár knížek o spánku, ale jiných než tady zmiňované. Třeba budu umět něco poradit, pokud mi napíšeš, jak dítě ukládáš ke spánku a jak obvykle usíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.9.14 14:59

No, u nás asi nejhorší varianta…prostě ho v náručí necháme uřvat. Už jsem z toho vyčerpaná a mám toho dost. Někdy to trvá půl hodiny, někdy hodinu. Takže díky moc za každou radu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
10.9.14 09:28

@lucas82 Ještě mi prosím napiš, jak je miminko staré. Pokud pláče i v Tvém náručí, tak to vypadá na koliky a bolesti bříška, pláče hodně i přes den?. Jestli ano, tak Ti zkusím sepsat nejdřív rady, které by mohly trošku zmírnit právě ty koliky, a potom teprve něco na to, aby dítě mohlo dobře usínat. Napiš, pokud pláče případně jen večer, to by mohl být tzv. večerní pláč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí