Nespí, nevím si rady :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4972
2.1.12 11:21

Nespi nevim si rady :-(

Ahoj holky,
mam probles se svoji 7mi mesicni beruskou. Posledni cca 3 mesice blbe spi nejdrive jsme to svadeli na to, ze bude mit zoubky ale vubec nic do dneska nemame ani jeden. A ted posledni 3 noci spi tak 5 minut a 10 minut place pak usne na hodinu a znova. Uz jsem z toho zoufala. Strasne s sebou mele v postylce spi namackla na ty kratky stene jinak ne. A kdyz jsme si ji dnes vzali v noci k sobe do postele tak se taky porad cpala na to celo postele co mame za hlavou. Spi velice neklidne az je mi to divne proc s sebou celou noc tolik hazi a otaci se dokola a tak. Vzdyt si nemuze vubec odpocinout kdyz se porad pohybuje. Ve spanku se taky naucila si sedat nevim co s ni mam delat jsem z toho uplne na dne. Dasnicky jsme zkouseli masirovat a nic nevypada ze by ji rostli zuby. Poradte PROSIM co s ni jeste par takovych noci a ja to nezvladnu jsem z toho strasne vycerpana :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
2.1.12 11:33

Zkusila bych zavinout, uvidíš, jestli to ještě nezafunguje. Jinak já obkládám kojícím polštářem, aby po postýlce necestovala. K ránou už nepomáhá ani to, tak si jí vezmu sdo postele, zalehnu j vlastním tělem a ještě se prospíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.12 11:34

Ahojky,
napadá mě:
Není přejedená?
Málo odkrknutá?
Bolení bříška?
Spí s Vámi v ložnici? Jestli ano, odstěhovala bych jí pokud to jde do vlastního pokojíčku. - Můžete jí rušit ani o tom nevíte.
Prošla jsem si tím se starším synem. Poté co jsme se s manželem odstěhovali z ložnice, tak spal celou noc.
Obecně spí dost dětí hodně neklidně. Ale vlastně ani většinou nebývají vzhůru. Plakat a stěhovat se mlže ve spaní.
Jsem pro odstěhování :palec: .
A hodně zdaru. Je to záhul :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.1.12 11:39

jo, pryč s ní. Sedmiměsíční dítě nemá nárok na to spát s rodiči :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
2.1.12 11:40
broskvicka6791 píše:
Ahojky,
napadá mě:
Není přejedená?
Málo odkrknutá?
Bolení bříška?
Spí s Vámi v ložnici? Jestli ano, odstěhovala bych jí pokud to jde do vlastního pokojíčku. - Můžete jí rušit ani o tom nevíte.
Prošla jsem si tím se starším synem. Poté co jsme se s manželem odstěhovali z ložnice, tak spal celou noc.
Obecně spí dost dětí hodně neklidně. Ale vlastně ani většinou nebývají vzhůru. Plakat a stěhovat se mlže ve spaní.
Jsem pro odstěhování :palec: .
A hodně zdaru. Je to záhul :jazyk:

Přejedená urcite ne protoze ji jednou v noci jeste musim davat mleko ma hlad, odkrknuta taky je vetsinou si odrihne hned jak se naji, spi s nama v loznici tak ji zkusime nechat spat samotnou a uvidime. Zavinout nevim myslim si ze by se ji to nelibilo nema rada stisnene prostory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.1.12 12:15

to odstahovanie by mohlo pomoct. mne spal teda maly vzdy dobre ale ked sme ho dali sameho do izbicky (6,5mesiaca mal) tak spi ovela lepsie. predtym sme ho my budili suchotanim paplonov, pripadne chrapanim z manzelovej polovice postele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí