Úplněk a jeho vliv na spánek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.1.12 15:33

úplněk

Ahoj holky..Chtěla jsem se zeptatna úplněk a spánek..Má to nějaký vliv na děti??Malá mi krásně spí ale ted 2 dny je protivná a 2 noci se mi dost budí..Je znamení rak a jeji 7 měsíců.Dnes mi dokonce vstávala ve 4.45 což se ještě nikdy nestalo..Máte s tím někdo nějakou zkušenost??Díky a pěkný den..P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.1.12 15:36

ahoj, mně se taky poslední dvě noci budí na kojení asi 6× ebo i víc, to nikdy předtím nedělal, říkala jsem si právě, jestli ten úplněk nemá vliv, protože nám to svítilo rovnou do postele :think: je mu 4,5 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.12 15:39

jinak malý je panna, ty bývají na takové věci citlivější si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532

Určitě má úplněk vliv na spánek. Na mě má vliv od malička - trvá to pořád. Jakmile je úplněk, tak spím strašně špatně, kolikrát skoro vůbec…
U dětí to naštěstí přešlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011

Máme to taky tak u dcery 3r., syn v pohodě, ale dcerka prakticky od narození v době kolem úplňku má neklidné spaní, budí se, háže sebou. Já to mám taky tak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.12 15:43

úplněk

úplněk je tentokrát prý ve znamení raka a Ani a já jsme raci..snad to přejde..Nevíte jak dlouho to trvá..Někde jsem slyšela že nejsilnější jsou 2 dny po úplňku?? :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
12.1.12 15:53

Tak nevím, jak na děti, ale na mě to má vliv stoprocentně! Bez toho, abych hlídala, a tudíž i věděla, kdy konkrétně úplněk je, tak to zjistím podle toho, že do tří, čtyř, pěti čumákuju do zdi, jako by bylo poledne a ne hluboká noc a usnu chvíli před tím, než vstávám… většinou tak dva, tři dny po sobě a pak už jsem jak praštěná palicí… takže ano, podle mě vliv mít může ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
12.1.12 16:05

Ahoj, tak jsem raka nemohu usnout, je to síla, ale řeším to jednoduše: zatáhnu si všechny žaluzie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
12.1.12 16:23

Syn (5. měsíců) se taky poslední dva dny pořád budí, klidně i osmkrát za noc a strašně s sebou hází a přetáčí se. Se spánkem bojujeme pořád, ale posledních čtrnáct dní vypadalo celkem nadějně a teď tohle. No snad se to za pár dní zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
12.1.12 16:25

ahoj
já to mám celý život jsem rak s ascendentem raka teď trpím jak kůň. Syn ev to podědil po mně jako samý špatnosti:-) může se to změnit pubertou… u mě to spíš přitvrdilo:-) naučíte se s tím žit pomůže meduňka a levandule alespoň mě jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
12.1.12 16:29

jj levandule- to je fakt- já si dávám denně do koupeli -koupelovou pěnu od Palmolive s vůni levandulí- citím se pak spavá víc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
12.1.12 16:42

Mě nejstarší dcera chodí při úplnku náměsíčná, ale ne pokaždé. Ale vždy když příjde tak je úplněk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
12.1.12 16:44

Taky jsme nespinkali a to nám je teprve měsíc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.1.12 20:57

Aha tak už chápu proč maly(20měsíců)dnes v noci tak špatně spal,ode 2 do pul 6 byl vzhůru :zed: :zed: .A je fakt že snad při každém ůplňku spinkava hooodně špatně.On je teda celkově hrozný nespavec co se pořád budí ale toto co předvedl dnes byl extrém :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
12.1.12 21:05

Jak už tu někdo psal,já poznám úplněk na nespavosti aniž bych se koukla do kalendáře nebo z okna :D Hlavně my Raci jsme na to dost háklivý.A ještě jsem někde četla,že na nás působí příliv a odliv,ale nevím přesně jak :nevim: Stejně tu moře nemáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí