Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
sandrea3 píše:
Jak už tu někdo psal,já poznám úplněk na nespavosti aniž bych se koukla do kalendáře nebo z oknaHlavně my Raci jsme na to dost háklivý.A ještě jsem někde četla,že na nás působí příliv a odliv,ale nevím přesně jak
Stejně tu moře nemáme
No, to jsem psala já, že to tak poznám… a docela čučím, protože jsem taky rak
To fakt je takhle provázané?
Jinak ale moje maminka má to samé a je býk…
Jak jste dneska spali? My trochu líp, probudil se „jen“ čtyřkrát na kojení, to je takový náš průměr, tak snad to nejhorší je za náma. Tak zase za měsíc ![]()
ahoj..my se dnes vzbudily 3krát a to ve 2 jsme museli uspávat..ale je to lepší..tak uvidíme.hodně sil s těma našema prckama..uf ![]()
Tak já nevím, jak to funguje v souvislosti se znamením, ale jsem kozoroh a nespím při žádném úplňku ![]()
Ono to působí na všechny citlivější jedince bez ohledu na znamení,ale vím že obzvlášť Raci na to trpí
Já to tak mám od mala a asi se toho už nikdy nezbavím ![]()
Tak sem se dočetla že úplněk v raku je ten nejhorší co může být,zbůsobuje deprese,přecitlivělost…a s tím i samozřejmě nespavost,zvlášt u dětí,ony jsou na takové věci mnohem citlivější než my dospělí.No ale dobrá zprava je,že úplněk v raku je naštěstí jen jednou za rok
Jsem blíženec a taky trpím při úplňku a mrňous (střelec) to má bohužel po mě
Nejhůř jsem na tom byla kolem puberty. Při nejlepším jsem si, aniž bych o tom věděla, prohodila polštář a deku, ale jednou jsem se probudila zimou na balkóně. Radši nechci domyslet jak to mohlo dopadnout. Od tý doby jsem si vždycky v době úplňku okno a dveře co nejvíc zabarikádovala, abych se stihla vzbudit. Takže se děsím, jestli mrňous taky v budoucnu nebude takhle cestovat.
Ahoj, oživuji diskuzi. Jak Vám spí teď děti, když je úplněk. U nás naprostá katastrofa už 3. den. A to v 5 vstávám do práce
Dceři jsou 2 roky
Jééé to je zajímavá diskuze. Děcka spí v pohodě, ale já s přítelem pravidelně spíme strašně špatně kolem úplňku.
Dcera je za noc snad 6 vzhuru s křikem mami, mami. Hrůza. Už minulý úplněk byl katastrofa. Na mě to působilo ve starém bytě, kde jsme neměli žaluzie a měsíc nám svítil do ložnice, ale v novém bych spala jak dudek jen dcera ne ![]()
@elinka90 děti mi spí většinou dobře, ale já spím blbě a jsem jako přeražená.
Dnes des bes, vcera spalo dite dobre, ja ne, dnes ani dite, ani ja…akorat manzel.je tuhy, uplnek-neuplnek
@elinka90 já spím strašně každý úplně již několik let. Mám na to už i prášky na spaní, ale druhý den jsem po nich úplne zmatená. Takže zkouším přírodní cestou. No nic moc. No a děti to samé. Mrcasi se a poknukavaji.
Na mě úplněk nepůsobí. Stačí mi dvakrát vstat v půl páté nebo dvě noční za sebou a spím jak zabitá…