Kniha - první čtení

31
3.3.22 10:34

Kniha - prvni cteni

Ahoj, holky,

prosim, poradte mi vhodnou knizku (podle Vasich zkusenosti) pro holcicku, sikovneho prvnaka, ktera velice rada cte, ale teprve se uci:-). Kniha nemusi nutne obsahovat extra velka pismena.

Jde mi o to, aby se procvicila ve cteni a zaroven byla kniha pro ni zajimava obsahove a vracela se k ni treba i ve vyssich tridach.

Diky vsem za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
3.3.22 10:54

U nas frci Ctyrlistky. Od nich se odpichli ke knizkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.3.22 11:01

Moje prvňačka zrovna dočetla Kocoura Modroočka, ale ona je velká kočičí milovnice, tak nevím, zda by tohle tu tvou bavilo ;) A pak jsou moc fajn takové ty pohádkové knížky z Alberta, Kosí bratři, Káťa a Škubánek atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
3.3.22 14:07

Od ALBATROSU z edice První čtení - Bubáček, má to další díly - Bubáček a Myšošlap, Bubáček a klobouková víla, Jak Bubáček potkal Bubáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaramak
9.3.22 18:29

Taky mám prvňáčka čtenáře ☺️️ u nás rozhodně uspěla Teta to plete, táta to motá, Kvak a Žbluňk, nejkrásnější pohádky bratři Grimmu, Honzikova cesta… Čteme každý večer už od začátku školního roku, ze začátku jen pár slov a teď už několik stránek zvládá sám, přečteno spoustu knih a největší radost má když mu koupím nové ☺️️

• Citovat
  • Upravit
16237
9.3.22 18:35

Moji prvňačku bavila nejvíc Kouzelná třída od Z. Pospíšilové. Máme ještě Teto to plete, Táta to motá, ale to ji překvapivě moc nechytlo. Potom má velkou knihu o Disney princeznách, kde je na každé stránce max. 10 řádků textu, tak to měla radost, že přečetla tak velkou a tlustou knihu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí