Knihovna deníčků

1128
2.11.16 21:52

knihovna deníčků

Hezky vecer vsem,
uz drive mi tu ta moznost chybela a po dnesnim denicku uz se musim proste zeptat. Je nejaka moznost, jak si ulozit oblibene denicky, treba jako oblibene diskuze? Mam tu par oblibenych a rada bych se k nim obcas vratila, ale pokud si nepamatuji nazev nebo uzivatelku, jsou tezko k dohledani.
Pokud to mozne neni, nezvazili byste moznost pridani kategorie „oblibene denicky“?
Ostatnich uzivatelek se ptam, jestli by to vyuzily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20916
3.11.16 14:09

Oblíbené deníčky

@ngauruhoe Dobrý den,

bohužel žádnou takovou možnost v nabídce zatím nemáme.

Moc Vám ale děkujeme za návrh, přidávám ho na seznam tipů pro zlepšení a s celým týmem eMimina ho do budoucna zvážíme.

Přeji příjemný den, :kytka:
adminka Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
8.11.16 11:57

@ngauruhoe Ja bych to uvitala, nejakou formu sdileni uspesnych nebo zajimavych denicku. Pokousela jsem se toto tema probirat i v diskusi, ale nejak jsem se nechytla. A pritom je tady tolik krasneho cteni, ktere zustane bohuzel v propadlisti dejin, jak se stridaji uzivatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
8.11.16 14:47

Dobrý den,

@MartinaIrena děkujeme za návrh. O jakou formu by se podle Vás jednalo? :kytka:

adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
8.11.16 15:57

@admin
Ahoj Zuzko, predne diky za reakci.
Osobne by se mi mi libilo, kdyby zde
https://www.emimino.cz/…mina-233441/
pribyla statistika denicku dle hodnoceni.Nebo bych jej klidne zamenila za momentalni nej denicek dle poctu ctenaru.To je udaj je dle meho nazoru trochu zavadejici, protoze to, ze na denicek nekdo klikne, neznamena, ze ho precetl. Ja kolikrat koncim po prvnim odstavci.

A seznam oblibenych denicku by mohl byt v nastaveni, treba za seznamem oblibenych diskusi, co ty na, to? @ngauruhoe
Nevim ale, kolik by to bylo pro adminy prace, to neumim posoudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
8.11.16 16:05

@MartinaIrena myslim, ze na sdileni by stacila diskuze, kde by se jen doporucovali denicky treba s drobnou recenzi. A s trochou snahy krotit prispevky mimo tema. Kdyby treba nekdo chtel rozebirat denicek hloubeji, tak odkazat na diskuzi pod denickem. Kdo by to chtel sledovat, mel by tu diskuzi v oblibenych a diky upozorneni by neprisel o nove prispevky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
8.11.16 16:14
@ngauruhoe píše:
@MartinaIrena myslim, ze na sdileni by stacila diskuze, kde by se jen doporucovali denicky treba s drobnou recenzi. A s trochou snahy krotit prispevky mimo tema. Kdyby treba nekdo chtel rozebirat denicek hloubeji, tak odkazat na diskuzi pod denickem. Kdo by to chtel sledovat, mel by tu diskuzi v oblibenych a diky upozorneni by neprisel o nove prispevky.

Jenze tohle prave nefunguje. Snazila jsem se o to uz nekolikrat a nikdo se moc nezapojil nebo max tu diskusi zaplevelil OT. A kdyz chci vedet, jak je ktery denicek hodnoceny, tj. jestli ma pro me vubec smysl ho otevirat, tak nemam jinou moznost, nez na kazdy separe kliknout, coz mi neprijde zrovna moc idealni. Nehlede na to, ze v tu chvili jsem se stala jeho „nechtenym ctenarem“ a prispela tak svym klikem k vetsimu poctu ctenaru, byt je to treba uplny blabol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
8.11.16 16:21

Tak jedine pridat bodove hodnoceni hned na hlavni stranku denicku. Aby bylo videt jeste pred otevrenim denicku.

S tou diskuzi to je skoda. :-( Mozna neco korigovane adminy? Ze by promazavali OT? Nebo extra rubrika u denicku?… Nevim. Premyslim nahlas. Neznam moznosti administratoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
8.11.16 16:54

@MartinaIrena Dobrý den,

děkujeme Vám za návrh. Momentálně takovou změnu nechystáme, ale rozhodně nápad přidáme na seznam a zvážíme ho.

Přeji příjemný zbytek dne, :kytka:
adminka Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová