Mám nápad

2522
22.10.16 21:31

Mám nápad

Zdravím :mavam: Ne e-mimino chodím ráda a dnes mě napadla taková myšlenka - nemáte v plánu založit pro uživatelky něco jako „věrnostní program“? Něco v tom smyslu, že by se za každou aktivitu na stránce (příspěvek o diskuse, napsaný deníček, vložený recept nebo inzerát…) získával určitý počet bodů a po nasbírání nějaké hodnoty by si uživatel mohl vybrat dáreček :) Uživatelky by dárečky jistě ocenili a vám by to mohlo přinést větší aktivitu na stránkách. Snad mě chápete :) Díky za odpověď :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
22.10.16 21:33

@cucik14
Za příspěvky určitě ne. Za obsah (deníček, recept…) možná, ale ono to zase něco stojí, že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
22.10.16 21:35

Nápad je to určitě dobrý, ale to musí schválit admin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
22.10.16 21:37

@LLenule111 Hodila sem to o kategorie „dotazy pro adminy“, snad to čtou :mrgreen:
@zvidavajanca Tak dělají se tu soutěže - př. Vlož tři recepty a můžeš vyhrát, tak proč né toto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.10.16 21:37
@cucik14 píše:
Zdravím :mavam: Ne e-mimino chodím ráda a dnes mě napadla taková myšlenka - nemáte v plánu založit pro uživatelky něco jako „věrnostní program“? Něco v tom smyslu, že by se za každou aktivitu na stránce (příspěvek o diskuse, napsaný deníček, vložený recept nebo inzerát…) získával určitý počet bodů a po nasbírání nějaké hodnoty by si uživatel mohl vybrat dáreček :) Uživatelky by dárečky jistě ocenili a vám by to mohlo přinést větší aktivitu na stránkách. Snad mě chápete :) Díky za odpověď :) ;)

ale to už tady dávno je… rozklikni si sekci maminky a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
22.10.16 21:41

@jdukolem Jj to vím že tam jsou žebříčky, ale ti co jsou v té desítce něco dostanou? :O Nebo to je prostě „for fun“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.10.16 21:44
@cucik14 píše:
@jdukolem Jj to vím že tam jsou žebříčky, ale ti co jsou v té desítce něco dostanou? :O Nebo to je prostě „for fun“? :think:

jen první dostane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
22.10.16 21:49

@jdukolem Ahaa, no vidíš, to sem ani nevěděla… :palec: Tak já to myslím jako v řádu delší doby, budeš si sbírat boddíky a až by ti něco z dárků padlo do oka, tak si ho vybereš, něco jako má třeba Emco klub…No uvidíme co na to admini :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.10.16 21:51
@cucik14 píše:
@jdukolem Ahaa, no vidíš, to sem ani nevěděla… :palec: Tak já to myslím jako v řádu delší doby, budeš si sbírat boddíky a až by ti něco z dárků padlo do oka, tak si ho vybereš, něco jako má třeba Emco klub…No uvidíme co na to admini :kytka: :pankac:

aha tak to jsem to hned nepochopila tak se uvidí… :lol:
ale nevím jak by se to mělo bodovat.. :think:
nicméně @admin by se vyjádřit mohl to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
22.10.16 21:54

Já ti nevím, mě by možná jako odměna úplně stačil funkční web a nezamykání a nemazání diskuzí na žádost zakladatelek, když je ostatní neplácají po rameni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
22.10.16 21:58
@jdukolem píše:
ale to už tady dávno je… rozklikni si sekci maminky a uvidíš

Je to tady. A kvalita příspěvků nejukecanejsich diskutujících tomu bohuzel odpovídá. Já bych to naopak zrušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
22.10.16 21:58

@j.a.n.i1 :mrgreen: :mrgreen: To už si na vyšším levlu, to bys musela mít mooooc bodíků :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
22.10.16 21:59
@j.a.n.i1 píše:
Já ti nevím, mě by možná jako odměna úplně stačil funkční web a nezamykání a nemazání diskuzí na žádost zakladatelek, když je ostatní neplácají po rameni…

Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
22.10.16 21:59
@j.a.n.i1 píše:

Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.10.16 22:00
@Jana206 píše:
Je to tady. A kvalita příspěvků nejukecanejsich diskutujících tomu bohuzel odpovídá. Já bych to naopak zrušila.

upúřímně řečeno - kdo si sem chce přijít jen tak pokecat tak žádnou cenu nepotřebuje.. mě osobně jsou žebříčky jedno a zrušila bych je taky.. ale někdo to má rád no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová