Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry vecer,
mam uz delsi dobou problem ze kdyz si vyberu foto dcerky a chci si ji zmenit na profilu, neukaze se, a mam tam krizek!!!
![]()
Počkej. mě se to běžně objevuje se zpožděním, i cizí, kolikrát ostatní vidí novou, já furt starou, anovou až třeba za týden. F5 nepomáhá
Dobrý den,
@Jaja87 je to přesně, jak píší uživatelky. Změna profilové fotky se projeví v řádu několika hodin. Pokud ale problémy přetrvávají delší dobu, zašlete prosím foto ze svého registračního mailu na info@emimino.cz a my problém prověříme.
Hezký večer
adminka Zuzka
@admin Ja ale nemluvim o prodilove fotce, ale o fotce na profilu deti..U dcerky mam jmeno a fotku vlozenou ale je tam krizek nejde videt kdyz jsem na svym profilu, synova fotka videt jde tu jsem nemenila.
@admin posilam foto sem.
Syn tam je foto jsem nemenila.
Menila jsem foto dcerky a je tam krizek.Uz tam je dlouho..
Dobrý den,
mohu se zeptat v jakém formátu a velikosti fotografii nahráváte?
S pozdravem, ![]()
adminka Gábina
@Jaja87 Dobrý den,
velikost fotografie a formát ale může být zásadní. Zkuste fotografii nahrát znovu. Pokud by to opět nešlo, zkuste ji zmenšit.
Přeji příjemný den, ![]()
adminka Gábina
@admin Nejde to vubec, ani fotka kterou jsem tam mela predtim se nenahraje a je tam stale krizek, ale kdyz dam na profil, kdyz chci foto zmenit ukaze se ta puvodni, ale jinac kdyz dam nahrat a ulozit znova, neukaze se, kdyz jdu na svuj profil!!Je tam stale krizek u dcerky..
Jsem vytocena,…A lituji toho ze jsem si foto zmenila trva to uz mesic, dva.
Pekny den.
@Jaja87 Dobrý den,
děkujeme za informace. Celý problém tedy předáváme programátorům. O nápravě Vás budeme informovat.
Přeji hezký den, ![]()
adminka Gábina