Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím prosím, dočetla jsem Vypravěčku a jsem z ní fakt nadšená
No a chtěla bych si zas přečíst něco tak čtivého a chytlavého. Napadá vás něco? Klidně i horor nebo podle skutečné události, ale může být i romantika (jen ne až moc). Díky díky ![]()
@crazymisha
Jestli ti nevadí několika dílná série po min. tisíci stránkách, tak doporučuju Cizinku od Diany Gabaldon. Čtu už 4. díl a nemůžu se kolikrát odtrhnout, dobře se to čte. Jsou tam prvky dobrodružný, ale i romantický, je to z historie..
@crazymisha
Mě teď naposled hodně chytla jedna Kingovka - Holčička, která měla ráda Toma Gordona, takže doporučuji! A momentálně čtu Dceru Sněhu od Eowyn Ivey a je to taky hodně dobré. ![]()
Mě hodně baví knihy od Robina Cooka - jsou to detektivky z lékařského prostředí. Taky mě chytnou a nepustí. Teď jsem objevila spisovatele James Rolins a ten taky píše dobře. Zatím mám přečtenou Amazonii a je to super scifi triler.
Když mám chuť na romantiku, ráda čtu Lenku Lanczovou.
@Slečna Ferka píše:
@crazymisha Jo Nesbo, série Harry Hole
Jo jo, ten je parádní.
Prosím tě jak se jmenuje ta knížka, kde je v té Austrálii, četla jsem na čtečce ty další, ale tuhle nemám.
Lars Kepler - Hypnotizer, Písečný muž, Paganiniho smlouva, Svědkyně ohně, nebo Stieg Larsson - trilogie Milénium
Chtěla jsem též napsat Kepler, Nesbo apod. ale nejsem první
Momentálně čtu Tmu od Ondřeje Neffa. Doporucuji překonat prvních par stránek a nenechat se odradit. Holcici lehké sci-fi je Hostitel (za to holcici by me muž střelil, přečetl to na posezení
), ale je potřeba nevzdat to na prvních 100 stranách.
Pak muzu doporučit Pilíře země, taktéž mam rozecteno.
@anairda Tu kingovku už jsem četla, bylo to pěkný. Dceru sněhu ještě neznám, tak dík za tip ![]()