Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím, neví někdo, jak vypadá pěnodějka ze včelích medvídků? Dcera chodí na tanečky a má mít kostým právě té pěnodějky. Zatím jsem nenašla nikde obrázek, manžel se chce „obětovat“ a shlédnou všechny díly, ale tolik času asi nemáme. Nemáte někdo obrázek nebo nevíte, ve kterém dílu vystupuje? Díky
Tak ho udělejte podle opravdové pěnodějky. Ony ty loutky se docela s realitou shodují.
Pěnodějka je taková zelenkavá a hlavně má kolem sebe pěnu, tak bych oblekla cosi zeleného, ale tu pěnu jak vymyslet? ![]()
@Klementyna píše:
Pěnodějka je taková zelenkavá a hlavně má kolem sebe pěnu, tak bych oblekla cosi zeleného, ale tu pěnu jak vymyslet?
mě napdadá leda bublinková folije, nachmoustat jí hodně okolo dítěte.
Penodejky jsou rozlicnych barev od cerno cervene az po hnedou…penu, kterou umi vytvorit larva penodejky na spodni strane trav a listu, tvori tak, ze hybe zadeckem, ta pena ji chrani pred predatory
Dostali jsem jakousi předlohu v té taneční škole. Měla by to být červená pěnodějka. Tu pěnu určitě nemůže mít, musí se hýbat - tancovat, dřepy a tak. Všechny děti mají postavy právě z těch medvídků, tak jsem chtěla vidět originál. (Tancují taky na hudbu z toho večerníčku.)
Hele a co napsat přímo autorovi nebo tam, kde to zfilmovali, ti budou mít přehled, ve kterém díle je pěnodějka
přijde mi to rychlejší než se dívat na všechny díly