Pěnodějka - včelí medvídci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
148
3.5.15 22:43

pěnodějka - včelí medvídci

Prosím, neví někdo, jak vypadá pěnodějka ze včelích medvídků? Dcera chodí na tanečky a má mít kostým právě té pěnodějky. Zatím jsem nenašla nikde obrázek, manžel se chce „obětovat“ a shlédnou všechny díly, ale tolik času asi nemáme. Nemáte někdo obrázek nebo nevíte, ve kterém dílu vystupuje? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7740
3.5.15 22:54

Tak ho udělejte podle opravdové pěnodějky. Ony ty loutky se docela s realitou shodují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
3.5.15 23:03

Pěnodějka je taková zelenkavá a hlavně má kolem sebe pěnu, tak bych oblekla cosi zeleného, ale tu pěnu jak vymyslet? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
3.5.15 23:12
@Klementyna píše:
Pěnodějka je taková zelenkavá a hlavně má kolem sebe pěnu, tak bych oblekla cosi zeleného, ale tu pěnu jak vymyslet? :think:

mě napdadá leda bublinková folije, nachmoustat jí hodně okolo dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
3.5.15 23:15

@Lama Lama to je výborný nápad!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2635
3.5.15 23:19

Penodejky jsou rozlicnych barev od cerno cervene az po hnedou…penu, kterou umi vytvorit larva penodejky na spodni strane trav a listu, tvori tak, ze hybe zadeckem, ta pena ji chrani pred predatory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
4.5.15 00:25

Dostali jsem jakousi předlohu v té taneční škole. Měla by to být červená pěnodějka. Tu pěnu určitě nemůže mít, musí se hýbat - tancovat, dřepy a tak. Všechny děti mají postavy právě z těch medvídků, tak jsem chtěla vidět originál. (Tancují taky na hudbu z toho večerníčku.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
4.5.15 01:54

Hele a co napsat přímo autorovi nebo tam, kde to zfilmovali, ti budou mít přehled, ve kterém díle je pěnodějka ;) přijde mi to rychlejší než se dívat na všechny díly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí