Kňourá skoro každou noc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
veselabaculka
21.1.11 07:47

Kňourá skoro každou noc

Ahoj maminky. Máme 9,5 měsíční holčičku. Chtěla jsem se zeptat, jak vám spí v noci vaše děti. čím to může být, že skoro každou noc kňourá, občas zabrečí, dáme cumel a je klid. Můžou to být zlé sny? Ale z čeho? Nebo prdíky? Já si myslela, že na ně trpí jen malá mimča, co se moc nemelou. Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
21.1.11 07:54

Ahoj,tohle dela nas synek presne od toho 9.mesice az do ted :) jsou noci,kdy se takhle budi treba i 20×,ale obcas se stane,ze je to treba jen 2×.
Pokud takhle knoura,breci,zkusim dat napit,podat dudlik.Nekdy,kdyz takhle knoura,tak se pak dost prevaluje a pote prdi :) Takze i brisko muze bolet.
No je mu 16 mesicu,a pevne doufam,ze uz to bude jen a jen lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
21.1.11 08:03

Ahojík. Tak tohle dělá i nás 3 letý chlapeček. Někdy spí celou noc, někdy se mele. Někdy i kňourá. Jestli prdíky, nevim. Někdy ho dám vyčůrat a spí dál klidně, někdy vůbec. Například dneska sebou mlel. Taky nevim proč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.1.11 08:03

Náš taky začal…dřív spával celou noc bez jediného vzdechu a teď je x krát vzhůru. Většinou dudlík nezabere, takže musím dát napít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
21.1.11 08:07

ahoj,moje 8 měsíční dcerka se takhle budí pořád teď už jen 2× za noc a jediné co nám zabere je pití.Dudlík mi nechce a když jí nechám,tak má hysterický záchvaty.Kolikrát sem jí zvedla z postýlky a prdla si.Kamarádka mi říkala,že takhle starší děti už by neměly mít potřebu jíst v noci a že jí nemám krmit..tak nevím.Od malička jsme na Um a večer dostává kaši,ale taky chodí spát už v 18 hod. déle nevydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
21.1.11 08:31

U nás je to taky tak. U prvního kluka jsem to nezažila. Ten spinkal nádherně. Za to ten druhej už od narozeni nic moc spánek, ikdyž teť je to mnohem lepší. Usíná sám večer v postýlce, ale už za hodinku někdy déle začne poplakávat. To většinou zabere dudlík, pohlazení nebo trochu čajíku a spí dál a pak za noc taky kolikrát zakňourá, zapláče a já vždycky letěla k postýlce, takže si ho hezky vždycky přenesu k sobě do velké postele a je to o něco lepší. Nemusim stávat :-) a trochu se vyspim. Pohladim, dám dudlika. Mezi 24 a 2hod teda dávám ještě mlíčko. To vyzunkne a chrní do rána. Někdy bych řekla, že to jsou prdíky, protože kolikrát fakt pěkně prdí a nebo má živé sny nevim. Snad to bude lepší a lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
21.1.11 10:11

naše dcera se taky mele a kňourá, leze po postýlce a když nezabere dudla, tak si dám do postele. Někdy zabre i čaj. Ale do postele to dělám jen velmi nerada.také mnevím, čím to je.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
21.1.11 10:43

čau a nelezou jí zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
21.1.11 12:33

Zuby to nejsou- teda pokud nerostou od začátku co jsme si ji dovezli z porodnice:-)))No teď už by to třeba být mohly, ale je to fakt už od malinka.

• Citovat
  • Upravit
310
21.1.11 14:06

Hmm u nás je to vždycky na střídačku- obdbí čtrnácti dnů- kdy je na zabití a taky- sotva vyhodí dudel z postýlky, začne ječet a pak období čtrnácti dnů, kdy spí naprosto dokonale.
Třeba jí nevyhovuje místo na spaní, zkusila jsi přesunout jinam postýlku? Nebo jí to v postýlce zútulnit hračkami, mantinelem, atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
22.1.11 21:03

málá mi kňourá skoro každou noc a je jí přes dva roky,když si jí vezmu k sobě do postele tak pak spí už celou noc v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí