Matrace Dormeo

249
14.1.11 22:21

matrace Dormeo

máte někdo zkušenosti s těmito matracemi???díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53
14.1.11 23:05

Ahoj, já mám zkušenosti, a kolikrát, když básním nad tím, jak jsme udělali úžasnou věc, že jsme tyto matrace pořídili, tak se tomu směji, že bych mohla dělat zfleku reklamu. Nedopadla jsem tedy jak ta dívka z reklamy, která tvrdí, že se jí chce vstávat jak se cítí vyspalá. Já si ráda pospím, když mě to synek (2,5 roku) a druhý mimís v bříšku (35t.t.) dovolí. A opravdu se mi spí výborně - krom mého neustálého těhotenského tlačení žaludku. Když jsem čekala Venouška, tak jsem měla úplně šílené bolesti zad, když se malý narodil, bylo to snad ještě horší, tak jsem si pořídila elektrického maséra zad za asi 6.500 kč. Při bolestech to ulevilo, ale nepředcházela jsem masážemi bolestem. Nakonec jsem na Aukru koupila úplně nové Dormeo matrace - manžel chtěl také, takže 2×, ale za téměř polovic ceny co přímo přes našeho českého prodejce Dormeo, takže nás obě matrace vyšli na zhruba stejnou cenu, co jedna přímo od zdejšího přímého prodejce firmy Dormeo, jen malinko víc. Ale podstata věci: já od té doby skoro nevím, co jsou bolesti zad. A to jsem teď v 35.t. těhotenství a dřív mne záda trápili imrvére. Chodila jsem na rehabilitace, vyšetření, apod. Takže Dormeo matraci opravdu plně doporučuji. My máme tu 14+2 myslím. Jinak já jí původně kupovat nechtěla, protože mi přišla drahá a na Aukru jsem objevila prodejce, co dovážel (dováží?) nějaké super matrace přímo z Německa a za skvělé ceny. Tak jsem měla spadeno na tu německou matraci. Jenomže stále nebyla ve velikosti, co jsem potřebovala, pak jsem zjistila, že na Ebay je možné jí koupit ještě mnohem levněji než zdejší prodejce prodával. Ale pak jsem zjistila, že Němci neposílají zásilky do Čech, přitom měli napsáno, že posílají do zemí EU. No a pak jsem na Aukru objevila prodejce Dormeo matrací, který prodával tu jednu 80×200 za asi 2.800 kč, tak jsem hned objednala 2 i pro manžela. Když přišli, zjistila jsem, proč jsou asi tak levné. Byli originálně zabalené se všemi certifikáty, vše ok. Na krabicích jsem se však dočetla odkud to bylo původně posíláno - takže z Portugalska do Slovinska, ze Slovinska do Čech a pak k nám domů. Takže je vidět, jak vše zdravé je u nás v Čechách drahé až předražené. Takže doporučuji, pokud chceš ušetřit, zkus se mrknout na Aukru, nebo pokud znáš někoho v Německu, tak se mrknout na kolik by vyšla např. na Ebay v Německu, že by ti jí sem někdo dovezl. To jsem toho zas napsala. Já když se rozepíšu, tak se neznám :-)) Držím palečky ať ti nákup vyjde a spinká se jak v bavlnce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
14.1.11 23:19

tak to je super, :potlesk: moc děkuji za pěkné počtení a matrace nejspíš koupím. Dnes jsme byli v prodejně a vyzkoušeli jsme je. Ta 14+2 je ta nejlepsí za 13500 rozměr 140+200. to je palba. Ten tvůj rozměr stojí 7000.- takže jsi kmoupila super. Já jdu kouknou na Aukro. Taky tam hodně nakupuji a jsem spokojená. Takže ještě jednou díky a ať porod proběhne co nejlépe!!!papa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
12.2.11 18:30

ještě se zeptám, dnes jsem tedy zmíněné matrace koupila dětem a jsolu super, fakt jo. Jen nevím, jak dlouho se mají „nafukovat“. Poradí mi někdo??? díky moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.2.11 21:14

Tak já tu matraci nechala jen celý jeden den volně ležet rozbalenou a pak už jsem na tom hezky spinkala.
Takže hezké spaní přeji dětem. Jinak jsem koukala, že já nemám tu 14+2, ale 12+2, ale taky super a cena i tak byla skoro poloviční přes to Aukro. Zdravé spaní jsem doplnila ještě zdravotním polštářkem z paměťové pěny a spinká se mi fakt úžasně - i když teď cca týden před porodem už na klidný spánek by nepomohla žádná matrace ani ta moje úžasná, takže se těším na hezké pospinkání po porodu. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
12.2.11 21:24
Andy1975 píše:
Tak já tu matraci nechala jen celý jeden den volně ležet rozbalenou a pak už jsem na tom hezky spinkala.
Takže hezké spaní přeji dětem. Jinak jsem koukala, že já nemám tu 14+2, ale 12+2, ale taky super a cena i tak byla skoro poloviční přes to Aukro. Zdravé spaní jsem doplnila ještě zdravotním polštářkem z paměťové pěny a spinká se mi fakt úžasně - i když teď cca týden před porodem už na klidný spánek by nepomohla žádná matrace ani ta moje úžasná, takže se těším na hezké pospinkání po porodu. :roll: :lol:

Děkuji za odpověd. Taky jsme koupili 2+12 a jsou užasné. Já pro nás chci tu 4+10 a ještě objednám dceři do postýlky . Tak už jsem matrace povlékla. Ležely taky celý den… Měla jsem taky štěstí a koupila je výhodně…dvě matrace 90×200 za 5750.- Pán je dostal od rodičů k vánocům, ale nepotřboval je, tak je prodal…jak jsem to zjistila, hned jsem pro ně jela…bylo to od nás 20 km. Ted sleduji Aukro a jak je něco výhodné, tak kupuji…lidi prodají hodně věcí pod cenou a nových…z tohodle obchodu jsem měla opravdu radost. Jinak přeji co nejlepší porod, může to být již každým dnem. Krásné a hlavně zdravé miminko. Mějte se co nejlépe a díky Lucka :palec: :mavam: :mavam: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.2.11 21:37

Tak Lucko, to jsi měla také super koupi. Tak přeji ať se ve výhodných nákupech stále daří. :palec: A děkuji za přání, pak sem napíšu zprávu, co se nám to narodilo, až mne pustí z porodnice. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miniie
15.6.11 10:01

Ahoj, ráda bych si koupila matraci Dormeo (mám velké problémy se zády) a dočetla jsem se, že se dá sehnat na Aukru mnohem levněji. Můžu se zeptat na jméno prodejce? Ráda bych se na něj obrátila s koupí matrací. Díky! :-D

• Citovat
  • Upravit
Trendafilov
24.8.12 12:29

Dormeo

Vážení, chci se s Vámi podělit jak,,výborná´´ firma DORMEO - STUDIO MODERNA. Koupila jsem od nich matrace + polštáře za 22 000,–Kč. Polštáře za 6.měsíců jako hadra a matrace do roku a půl sležené. Komunikace s,,kvalitními operátory ´´ trvala 2.měsíce než byli ochotni sdělit kam zboží doručit po 33.dnech, kdy zboží obdrželi se nikdo neozval, jak reklamaci vyřídili. Po velkém humbuku přes tel. sdělili, že vrátí peníze, ale pouze poštou. Chudáci - taková společnost s takovou reklamou a nemají banku, u které by mohli udělat bankovní převod a já zřejmě budu čekat další měsíc, než se Česká pošta uráčí…

• Citovat
  • Upravit
53
28.8.12 00:41

Trendafilov: a nebyla to nějaká podvodná firma, která se jen vydávala za „Dormeo“? Já je mám ač přes Aukro dovežené bůhví odkud už cca 3 až 4 roky a pořád super.
Jinak pokud se tu objeví Lucka: před 18 měsíci jsem slíbila, že sem napíšu co se mi narodí a nenapsala. Tak se nám narodil kluk Vojta. Měl něco málo přes 4 kila a teď má cca 12 kilo. :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.12 01:31

Neni to podvodna firma, naopak jedina originalni, ktera matrace prodava ( vyjma nekolika externich partneru, kteri berou zbozi od nich a prodavaji jako distributor). Je mi taky s podivem, ze by se matrace prolezely… nebyly nahodou v akci po expiraci? Jinak je na ne zaruka, takze pokud se neco takoveho stane, vraci firma penize bez debat. A muzu se zeptat, jaky to byl typ polstaru a matraci? A popravde, mit pod kontrolou stovky operatoru, coz jsou obvykle lidi bez vzdelani, prip. brigadnici…taky neni legrace. Ale je fakt, ze to zakaznika nezajima :-( chapu to. PS: matrace Dormeo z Aukra jsou zarucene kradene ci neoriginalni. Vsechny matrace se vyrabi v Italii a vozi se pres Slovinsko, odkud firma pochazi… Ve firme jsem pracovala, takze znam jak vsechny vyrobky do detailu, tak i vsechny duvody reklamaci…prolezeni matraci je ten posledni duvod…vetsinou se vraci, protoze si zakaznik vybral blbe rozmer nebo mu dosly penize a rozmysli si investici… ;)

• Citovat
  • Upravit
Nikikalu
3.1.13 08:59

Trendafilov

Máte pravdu. Je to škoda peněz a jen reklamní trik. Matrace nejsou k ničemu a ještě je to předražené(pět kilo pěny za 10.000!?). Nebrat!

• Citovat
  • Upravit
mojenfo
22.1.13 10:16

Matrace z číny

Je nad slunce jasné, že mají dobrou reklamní kampaň na matrace z číny. Pokud ji totiž nemají naskladněnou, tak dva měsíce přesně cesta kontejneru z číny do ČR. Ptejte se kdo pěny vyrábí, jestli se pěny, tedy jádro vyrábí v evropě. Nebo je to jen dováženo do evropské země, kde se matrace zkompletují a pak vydávají za evropské. Za takové ceny dostanete mnohem lepší matrace z evropy. Jkao Curem, Carpenter a další.

• Citovat
  • Upravit
22.4.13 08:39

Su najlepsie na trhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Manko11
20.9.13 12:42

Spoplatneny hovor

…priebehu mesiaca august som si od firmy Dormeo kupil viacero vyrobkov aj v kamennom obchode v Avione v BA, kde mi matrac s vyskou 15cm predali ako s vyskou 16cm a po telefonickej reklamacii mi bol ochotne vymeneny, ale musel som sa vracat do predajne 70km tam a 70km spat, ale bral som to ako ludsky omyl a nabuduce sa urcite polepsia…mozno. Po tejto skusenosti som si radsej vybral dalsi matrac cez web. Objednavka prebehla standartne az do doby, ked mi volala vasa „kolegina“ s tym, ze si potrebuje overit, ci je vsetko tak, ako som si objednal, neviem naco, ved som asi mentalne schopny, ked som vyplnal objednavku a urcite tam nenapisem susedovu adresu (objednavam mnozstvo tovaru zo zahranicia a nikdy nepotrebovali nic overovat telefonicky), ale uz som pochopil preco je telefonicke overenie. Ta „osoba“ mi zacala doslova nanucovat darcekovu poukazku, ktoru som odmietol uz v kamennom obchode a potom mi ponukala vsetky mozne zlavy a vyhody a ked som bol neoblomny, tak sa zacala vyhrazat a byt velmi neprijemna. V priebehu hovoru som jej niekolko krat zdoraznil, ze niesom na Slovensku, ale v Prahe a povedal, ze riesit nejaky zbytocny darcek nepotrebujem, co ju neskor tak vytocilo, ze sa vyhrazala, ze budem mat tento hovor spoplatneny, co sa teraz aj naozaj stalo. Ta "osoba ma pripravila o 13 minut zivota za cenu 11€. Myslite si, ze takyto sposob marketingu je ta spravna cesta??? NEDOMYSLATE nasledky takehoto nasilneho riesenia a ked je hovor spoplatneny, tak to ma byt uvedene na zaciatku hovoru a nie, ako vyhrazka. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510