KNTB Zlín Oscar

Anonymní
27.12.15 11:27

KNTB Zlín Oscar

Ahoj holky, nevíte kolik se aktuálně plati za Oscara? Nevyznám se v tom ceníku, našla jsem tam cca 1800? Ale je tam uvedeno ze je to kontrolní oscar, tak jsem z toho trochu vedle. Jo a mohu se objednat sama? Jsem v 8tt a k dr jdu až 14.1 tak abych to pak stihla. Dík za odpověď, anonymní zatím kvůli rodině

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.12.15 11:57

Za 1.screening budeš platit 800.kč (doufám, že po novém roce nebudou zdražovat) :D
2.je zdarma, pojišťovna ti pak něco proplatí pokud si zažádáš.
Já jsem u VZP a proplatila mi 500.kč po předložení potvrzení o zaplacení.
Já se objednávala kolem 10.tt(to jsem šla rovnou od doktora) a šla jsem v 11+6.tt ale myslím, že se můžeš objednat už teďka a sama..

• Citovat
  • Upravit
19606
27.12.15 12:24

Oni zavedli poplatky? Oscar byl zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
27.12.15 15:39

Letos v červnu jsme neplatili nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.15 16:05

@Bobby v prvním těhotenství byl zdarma, tuším od července se již plati. Proto lustruju kolik, ten ceník mají divný :think:

• Citovat
  • Upravit
19606
27.12.15 16:29

Tak asi bych tam zavolala a zeptala se pri objednani kolik to stoji… Ja mela za to, ze oscar mel byt vzdy zdarma…je to z dotaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.15 16:57

Ja tam byla 3 tydny zpatky na prvotrimestrialnim screeningu a platila jsem 800. Na pokladne ti daji fakturu a tu ti pak muze proplatit pojistovna. Jak uz tu zaznelo VZP proplaci 500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.15 16:59

Zavolas tam a oni se te zeptaji v jakem jsi tydnu a podle toho ti navrhnou terminy na kdy te muzou objednat. Sestricky jsou tam opravdu mile, takze se jich neboj na cokoliv zeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.19 17:00

Zdravím. Měla bych dotaz na ty, které byly letos na NT screeningu ve Zlíně- pár let zpět jsem měla komplet výsledky i s krví cca do 3 hodin od odebrani krve…teď údajně pokud chci počkat na výsledky, bude to trvat až do odpoledne. Výsledky chci ten den, nechci čekat na zavolani-jak dlouho jste čekaly Vy? Mám komplikaci s hlídáním a potrebovala bych proto vědět jak se zařídit. Díky a prosím o zachování anonymu.. X.

• Citovat
  • Upravit
1779
28.7.19 21:52
@Anonymní píše:
Zdravím. Měla bych dotaz na ty, které byly letos na NT screeningu ve Zlíně- pár let zpět jsem měla komplet výsledky i s krví cca do 3 hodin od odebrani krve…teď údajně pokud chci počkat na výsledky, bude to trvat až do odpoledne. Výsledky chci ten den, nechci čekat na zavolani-jak dlouho jste čekaly Vy? Mám komplikaci s hlídáním a potrebovala bych proto vědět jak se zařídit. Díky a prosím o zachování anonymu.. X.

Ahoj, já jsem byla loni, výsledky byly až ve dvě. Objednaná jsem byla na půl devátou a čekali jsme dvě hodiny než na nás přišla řada. :zed: Mají toho asi moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.12.19 19:06

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat.
Jsem v 11+6tt a zítra jdu na vyšetření Oskar, nevíte někdo kolik se aktuálně platí?
Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
31.7.20 12:20

Aktuální ceník OSCAR Zlín

Ahoj nastávající maminky. Přidávám aktuální ceník k dnešnímu dni a zkušenost s prvním screeningem.
Parkoviště hned u budovy (první půl hodiny zdarma, každá další 20,–). Vůbec jsem nečekala, sestra mě vzala ihned na odběr krve, vážení a měření tlaku. Dalších deset minut se vyplňují papíry a hned jsem šla na vyšetření ultrazvukem (trvalo asi deset minut). V pokladně dají potvrzení o zaplacení pro pojišťovnu. Platila jsem 1600,– z toho VZP aktuálně proplácí 1500,–. Parkovné se platí až v automatu u závory. Vše proběhlo rychle, mladá paní doktorka příjemná. Za mě rozhodně pozitivní zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.20 18:03
@S.Ellie píše:
Ahoj nastávající maminky. Přidávám aktuální ceník k dnešnímu dni a zkušenost s prvním screeningem.
Parkoviště hned u budovy (první půl hodiny zdarma, každá další 20,–). Vůbec jsem nečekala, sestra mě vzala ihned na odběr krve, vážení a měření tlaku. Dalších deset minut se vyplňují papíry a hned jsem šla na vyšetření ultrazvukem (trvalo asi deset minut). V pokladně dají potvrzení o zaplacení pro pojišťovnu. Platila jsem 1600,– z toho VZP aktuálně proplácí 1500,–. Parkovné se platí až v automatu u závory. Vše proběhlo rychle, mladá paní doktorka příjemná. Za mě rozhodně pozitivní zážitek.

Ahoj, a můžu se zeptat kdy jsi měla výsledky? Mě gynekolozka řekla že dojdou postou do 14dnu, není to blbost? Se zblázním čekat tak dlouho.. :zed: :srdce: děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
144
27.9.20 19:28

Bohužel, je to tak. Výsledky posílají tvému gynekologovi do 14 dnů. Ale pokud je něco špatně, volají hned ten den do 15:00 a objednají si tě do nemocnice na další vyšetření. Pokud nemáš zmeškaný hovor, je miminko v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.20 18:05

Srovnání Prediko x KNTB Zlín

Ahojte, konečně jsem našla aktuální diskuzi na toto téma:-) Mám se totiž objednat na 1.screening a mám na výběr Prediko nebo Nemocnici KNTB. Snažila jsem se dohledat nějaké srovnání ale vše je hodně staršího data. @S.Elli - díky čemu jste se rozhodla jít do nemocnice?
Prediko vím že je hodně moderní, ale prý jsou tam i docela mladí lékaři a občas člověk narazí na nepříjemný personál, je tam více věcí zpoplatněných. Otázkou co je pravda. Asi je to hodně subjektivní…
O nemocnici moc nevím…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí