Nemůžu jist ve 2. trimestru

174
26.12.15 20:33

Nemůžu jist ve 2. trimestru

Ahoj,

chtěla bych požádat obradu nekoho, kdo uz se setkal s podobnou situaci. Jsem 14+3 tt. Nevolnosti uz jsem se zbavila, ale ted mam jiny provlem…Od stedreho dne jsem do dnesniho vecera snedla dve kiwi a vypila cca 1 litr vody.
Cokoliv snim, tak okamzite vyzvracim. K tomu mam sevreny zaludek, bolest bricha kolem pupiku a bolest hlavy, kterou ma na svedomi nedostatek spanku a piti. Snazim se pit a jist, ale jen to piti jaks taks ujde. :(
Prosim o radu, jestli jeste vydrzet a snazit se postupne neco lehkeho jist, coz jsem se pokousela, nebo razit na pohotovost? Predem dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21630
26.12.15 20:38

Nemas spis nejakou hnusnou strevni virozu? Zkousela jsi rohliky, ryzi, ledovou colu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174

@JayLee
Dopiju si zbytecek caje a pokusim se dojet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy

Urcite resit. tohle uz neni zdrave ani normalni. jak uz tu bylo receno, zajet si na pohotovost a oni ti uz pomuzou ;) at je brzy lip

• Citovat
  • Upravit
174
26.12.15 20:41

@nozu Zkousela jsem jist prave to lehci, prujem nemam, ale to zvraceni me trapi. Zaludek mam jak na vode a ted ucucavam bylinkovy caj a snad budu teochu v klidu. Nedavno jsem dobrala atb na zanet mocovych cest a laktobacily k tomu, tak streva by mela byt v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
26.12.15 20:46

@LidkaMat strevni chripka se ale muze projevovat take pouze zvracenim… mozna to spatne nazivam, ale v podstate nekdo na jeden virus reaguje prujmem, jiny zvraci a treti oboje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.12.15 20:51

@nozu to je pravda.. :think:
Trochu me desi ty bolesti kolem pupiku vystrelujici do praveho podbrisku… Bezne mam bolesti spojene s roztahovanim delohy, ale tohle je bolest dost ostrejsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.12.15 20:55

@mrs.gendy Popravde se kroutim jak pretrzeny cervik, kdyz mam jet do chebske nemocnice. Nedavno jsem mela tu cest si tam polezet dve noci s bolestmi ledvin a horeckou, ale podle vysledku jsem v poradku a bez zanetu. Poslali me domu. Nasledujici den jsem letela k obvodni, protoze jsem v nemocnici lezela 3dny a dve noci bez pomoci a vysledku a ta mi z rozboru moci a krve rekla, ze jsem. prodelala zanet ledvin…
Dorazila me otazka primare pri vizite, jestli me neboli spis pater, nez ledviny?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85403
26.12.15 20:57

@LidkaMat co zanet slepaku? Ten je v tehotenstvi casty a je posunut nahoru. Radeji se jich na to zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.12.15 21:01

@blumen ten uz mam 10 let pryc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
26.12.15 21:06

Ja ti rozumim.taky nejsem zrovna nemocnicni fanda, ale vis jak. najednou jde o dva zivoty, tak se prekonej uz kvuli prckovi, protoze jste preci jen naladeni na stejnou vlnu a kdyz mas ty bolesti. navic si muzes prihodit dehydrataci a nekde sebou majznout. takze pro klid v dusi a bezpeci ;)

• Citovat
  • Upravit
174
27.12.15 04:49

@mrs.gendy :( celou noc to nebylovlepsi,.takze rano letim. Dekuji holky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
27.12.15 12:47

@LidkaMat tak jak si dopadla? Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
27.12.15 13:00

@Kytičkaaa taky jsem zvedava, doufam, ze je vsechno ok :oops:

• Citovat
  • Upravit
4471
27.12.15 13:56

Tak to si troufnu klidně odhadnouti :P dojela do nemocnice, zodpověděla hromadu otázek, podepsala hromadu papírů…udělali jí kontrolní utz, vzali krev (krevní obraz, sedimentaci a možná ionty) pak jí šoupli do kapačky ringer, vrazili torecan a nechali tak..co víc se dá dělat s blijící těhotnou? nic moc…do tří dnů ji pustí pokud nebude mít další problémy ;) :jazyk:
jo a v případě, že udala nějaké podivné bodání či tvrdnutí, vyfásla rozpustný magnosolf nebo actiferin :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí