Kočár ABC Design Astro

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3161
20.4.10 21:30

kočar abc design astro

Holky mate nekdo tento kočarek, jste s nim spokojeny? videla jsem ho v živo, je lehounkej a vysokej, maji ho v akci za 6400kč

http://www.myspulinek.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3161
20.4.10 21:31

fotečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
20.4.10 21:31

sportak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DiVa2007
22.4.10 15:06

ABC design ASTRO

Ahoj, my ho máme a jsem spokojená moc, necháváme si ho nyní i pro druhé dítě. Veliká prostorná korbička (patří k nejdelším na trhu!), sporťák se polohuje (sice né do úplného lehu, zadeček je vždy o něco níž než hlava a nožičky, ale malá v tom spala jedna báseň. Akorát se nám na šířku nevejde do výtahu… :( Ale řešili jsme to tak, že jsme vždy vycvakli jedno kolo, pak ho zase nasadili a bylo to :) Ale je fakt, že je lehkej a dobře se s ním manévruje… a v zimě projel i velké závěje - díky těm velkým kolům.

• Citovat
  • Upravit
3161
22.4.10 16:24

Diva slyšela jsem nejaky vyhrady ke sportaku, že je na delku kratky, myslim,že když prckek sedi ma strišku hned nad hlavou a že je i striška moc kratka a na prcka sviti sluničko nebo na nej fouka…co mysliš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.4.10 14:13

renatika: délku stříšky jsem nikdy nějak neřešila, přišla mi OK. Dceru jsme do sporťáku dávali v 6ti měsících (v říjnu) a nemyslím, že by na ni nějak extra foukalo… A na léto jsem pak pořídila tzv.sluneční clonu a ta byla proti sluníčku naprosto ideální, tu vřele doporučuji k jakémukoliv kočárku, lepší než zápasit se slunečníkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.10 15:31

kolečka

Chtěla bych se zeptat na kolečka, jsou plastová nebo nafukovací? a pokud plastová, tak nedrncá to moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Glamour
21.4.11 18:18

Astor

Kratky ???? operka zadiček má 55cm :) tak si to změřte , třeba casualplay má jenom 45 :) Astor je super :wink: Mrkněte na fotečku 5 leta slečna se vejde do kočarku :)

• Citovat
  • Upravit
15
14.12.13 22:45

Sháním kolečka na ABC desing Astro

Dobrý večer všem, mám velkou prosbu, zda mi můžete některá prosím poradit kde mám sehnat zadní- velká kolečka na ABC desing-Astro. Nebo zda s tím máte některá zkučenost, jestli by postačila vyměnit jen ta guma. Kolečka jsou nenafukovací. Jsem už bezradná a mám je sjeté:-), :-(. Děkuji moc za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.21 23:08

ABC Design Astro

Dobrý den maminky, marně sháním tento starý typ kočáru. Jsem pěstounka na přechodnou dobu a jedna maminka věnovala do skladu pro pěstouny tento kočárek, ale bohužel má špatné zádní kola (myslím ty větší). Osmice jsme vyřešili novými ložisky, ale nic naplat, kočarek „rachtá“ jako traktor dál :( Jinak je v dobrém stavu a je mi ho líto vyhodit, ale pokud neseženu kolečka, budu muset. Namáte je něterá, prosím? Děkuji. Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí