Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli vám někomu tříkolka od Gessleinu trochu vrzala. Mám ji tři měsíce, využívám na 100% ,včetně každodenního rozkládání a skládání do auta a přijde mi, že oproti novému dost povolila a ten plast začal docela vrzat. Nechala jsem si u prodejce udělat servis, ale přesto se mi zdá, že by mohla být tišší. Jinak maximální spokojenost. Moc děkuji za odpověď.
Ahoj
mně kočárek trochu vrzal v odpružení zadních kol. Vrzání se mi projevilo už po několika dnech ježdění s kočárkem, jen když se kočárek trochu pohupoval do stran. Tak jsem ho důkladně promazala silikonovým sprejem a bylo po problému. Silikonovým olejem promazávám všechny spoje každý měsíc až dva.
Na jiných místech se mi to neprojevilo, až mnohem později (asi po 5 měsících používání kočárku) mi trochu lupe v rukojeti, když zvedám zadní kola kočárku např. na obrubník.
Jezdím s kočárkem zatím jen půl roku a rozvrzaný není. My ho v autě vozíme minimálně, tak to asi bude tím. Jen počítám s tím, že se časem budou trochu uvolňovat nýty, tak asi bude za rok nebo rok a půl docela rozviklaný. Zvlášť kdyby se často skládal a vozil v autě.