Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte někdo tenhle kočárek?Můžete mi říct jak Vám vyhovuje.Chtěla bych kočár do terénu i do města.Na váze ani tak nezáleží-jezdím autem, jak se skládá a jestli se tam vejde roční mimino i s fusakem přes zimu.Nejlepší by bylo pokud by měl ještě někdo srovnání a Quinny Speedy.
Máte zkušenost s Quinny Freestyle 3XL?
Přidejte zkušenost s Quinny Freestyle 3XLAhoj!
Já mám Freestyle a dnes bych dala přednost Speedy.
Hlavně kvůli váze - ono nejde jen o skládání do auta (což bylo dobrý lepší hlubokou korbou, se sportovním sedákem to vyzvednu horkotěžko) nebo hopsání do schodů - musíš taky najíždět na chodníky nebo tlačit do kopce.
Navíc, tím jak je těžký, tak je při najíždění na chodníky docela vratký.
Co se velikosti týče, je dost úzký. Rozárce je 9 měsíců, předpokládám, že do jara se tam i s fusakem vejde, nicméně je hodně malinká.
Oproti Speedymu má ale Freestyle několik výhod - jde položit do lehu a otočit sedák po i proti směru jízdy. Má příjemnou koženou rukojeť, spoustu kapsiček, velký nákupní košík, madlo…
Za jedinou nevýhodu Speedy považuju chybějící madlo - ale pasuje na něj madlo z Chicca, které se dá koupit, takže tak.
ahoj tak kamarádka ma speedy a už by ho nekoupila, je to vyloženě takový letní kočárek a na zimu teda moc není ta bouda je hrozně tenká , všude jsou otvory kde fučí pořád koumá jak bude dítě 7měsíců chumlat do fusáku aby na něj nefučelo.
shari seš si jistá že jde otáčet sedák? kamárdka totiž tvrdí že nejde ![]()
Možná jsem to nenapsala srozumitelně - Speedy otáčet nejde, Freestyle jo.
no já si myslím že to nejde ani tak ani tak a nebo kamarádka neví co vše umí její kočár ![]()
Aha, tak já nevím.Dala bych tyhle dva kočáry dohromady.Přemýšlím, jestli by me fakt vadila tak ta váha to je jedna věc která mě jakoze trochu odrazuje a pak ta velikost sporťáku, my příjde malinká.Ale četla jsem názory, ze se jim tam vešlo děcko jeste ve 2,5 letech.Ale zase stejne asi pak radeji koupim golfku, ne?Pak je pravda ze u Speedeho me toho vadi vic, nejde složit do uplneho lehu, coz je pro mě podstané, pak vzadu ty snurky/na polohování operky/ a je pravda, ze na zimu mi prijde hodne otevrený a ze je to spise takovy letni kocar.Ted nevim jmeno, kdo psal jak ho má, jeste jsem se chtela zeptat jak je to s tím kocarem v terenu?Drncá hodně, co ve snehu a jak je to s tim odpruzením?Děkuji za ochotu