Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, miminko si zatím hoví v bříšku, ale kočárek jsme už dnes koupili. Objednali jsme ho v listopadu, protože doba dodání byla do února, ale nakonec přišel už teď.
Původně jsme chtěli trojkombinaci od Inglesiny, ale nakonec jsme se rozhodli, že pořídíme zvlášť hluboký houpaci a zvlášť sportak. Hluboký máme Inglesina Sofia 2018 Alpaca Beige- kočárek je krásný! Snadno se skládá, korbicka se mi zdá hodně velká a není ani těžká. Líbí se mi košík pod kočárkem, který je kovovy. Podvozek je po složení větší, ale i do sedanu se vejde- dokonce jdou velmi snadno sundat kolečka, čímž se podvozek sníží. Líbí se mi různé prvky, které kočárek má. Např. zip nahoře na strisce- po rozepnuti je pod látkou sitka, takže i když dam korbu proti směru jízdy, na miminko uvidím. Rukojet má několik poloh, takže v klidu nastavíme podle naši výšky. V kočárku je zdravotní matrace a velmi jednoduše se dá polohovat podlozka, aby se třeba zvedla hlavička nahoru
takže jsme nadšení. Až bude čas, pořídíme sportak..hlavně proto, že bude skladnejsi a na výlety se nám do kufru vejdou třeba i další věci
diskusi budu sledovat dál kvůli tipum na sportak
šťastnou ruku při výběru!
@Onka27 píše:
Ahojte! Nemůžu se rozhodnout mezi Britax B-Motion4, X-LANDER X Move.. Baby design husky… Fakt nevím..Co byste se vybráli vy a proč? Jaky máte skušenosti?Sama nevím co chci? Baby design husky ve všem vyhovuje kromě designu..(vzhledově jak vypada se mi nelíbí). Chci se vejít za dvojkombinace do 15 tis.. Děkuji
ahoj, co jsi vybrala?