Kočárek 2018/2019

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
951
8.3.18 08:18

Luco, se skladností je na tom myslím dobře. Podvozek se skládá jednoduše a sportovní korba už tolik místa nezabere. Vždycky složím podvozek, na to hodím sportovní korbu a místa v kufru zbyde dost, ale my máme kombíkového passata, tak místo neřešíme. Ale nepočítej s tím, že to složíš na placku třeba jako valco snap, to v žádném případě, ony to taky nejsou jenom tyčky potažené šusťákem a 4 mini pěnové kolečka jako v případě mnohých extra skladných sporťáků typu valco ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.3.18 09:27

@Cherybery to máš pravdu. Dokonce i ve Valco. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20792
8.3.18 21:07

@Marffusha Určitě bych se držela rad, které tu zazněly - hlavně ať je pohodlné a odpovídá tomu, jak žijete. Pokud s kočárkem budete jezdit nakupovat, malý košík vás přestane brzy bavit. :think: Upřímně ten výběr je tak velký, že prostě ten nejnejnej nejde vybrat. Kolikrát se vyplatí si opravdu vybrat jeden z těch tří, jak popisujete - a když nebude vyhovovat, vždycky se dá prodat kočárek v Bazaru.

Jinak vám může ještě poradit @chs.jasmin, jak psala je pořádný kočárkofil:)

Držím palce při výběru - napište pak, který vyhrál. :)
Monika :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
9.3.18 09:53

@Froseth super tak to moc dekuji, jeste si ho pak chci osahat na zivo a rovnou si ho odvezu, ale jak uz jem rikala, tohle tema bude u nas aktualni az za rok, ted si jeste dodelavam skolu, ale uz ted e na mimi moc tesim :dance: :hug: Ae moc dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
9.3.18 10:36
@Marffusha píše:
Budoucí maminky, maminky, přidejte do tématu Vaše zkušenosti s kočárkem.

Maminky, jaký byste si pořídily, kdybyste si mohly znovu vybrat a proč a naopak jaký už nikdy více?

Budoucí maminky napište, jaké kočárky se Vám líbí, jaké zvažujete a proč?

My nyní vybíráme náš první kočárek a je to velmi složité z toho nepřeberného množství kočárků. Kdysi bylo pár kočárků a bylo po starostech. Přirozeně chce každá máma pro své dítě to nejlepší a ten nejlepší a nejpraktičtější kočárek.

Já se dívala na polské kočárky - hluboká korba mi vesměs u většiny polských kočárků příjde super, navíc často mají i bohatou výbavu za relativně příznivý peníz. Ovšem jejich sportovní verze stojí dle mého za nic.

U sportovních kočárků se mi líbí:

1. Britax B-Motion 4 Plus - odrazuje mě nemožnost otočení proti směru jízdy, láká velmi příznivá cena, velký košík, DTest, hodnocení maminek
  2. Britax go Big 2018 - velký košík, snadná ovladatelnost a skladnost jednou rukou, odrazuje opět vyšší cena
  3. Hartan race GT - odrazuje mě vyšší cena, na první pohled menší košík a váha 15 kg už se mi zdá dost

Ahoj,

prošlo mi rukou vícero kočárků a mám pár favoritů…

U mě bylo hlavní, abych děti odvozila i následující zimu (měla jsem unorové a dubnové dítě), kdy ještě nebude samo sedět (čili hluboká korbička ideálně do roka), po vícero kočárcích jsem se vždy vracela k houpacímu.. Nevím co konkrétně se ti na polských nelíbí u sportovní verze?

Já bya velmi spokojená s Tako Junama - nedám na něj dopustit, kdo nechce otočná kola, tak alternativou je sunline nebo mielle (ty jsou už ale mene skladné), vyšší hmotnost mi nevadila, protože je to kočárek velmi stabilní a přesto se dá tlačit jednou rukou… Holky jsem každou odvozila do roka bez problémů i s fusakem, korbička velmi prostorná. Sporták mi tedy nevadil - dost široký i pro tříletáka, ale také mi holky spávají odně na boku, tak se pohodlně otočily, po i proti směru, ve stříšce smírovací sítka = viděla jsem i po směru na děti, houpající konstrukce pro mě prostě bezkonkurenční, starší (tehdy dva roky) v pohodě kočárkovala s mladší (novorozenec), s kočárkem každý chtěl jezdit, každý chválil… A v neposlední řadě vždy jsem prodala s minimální ztrátou (což se o jiných značkách říct nedá) - ale já je docela ráda střídám, takže tohle je spíše taková vec navíc.
Druhý favorit byl Mutsy igo (škoda, že jsem se k němu dostala tak pozdě), hodně dobře se mi jezdilo i s mono verzí (v twin stejně dobrý) Donkey od bugaboo - ale s cameleonem se mi jezdilo špatně a ten řadím mezi jeden z nejhorších co jsem měla.

Co se týká mě, tak já bych z tvého výběru bych uplně vyřadila Hartan - malá přední kolečka (v popisku i píšou, že zvládá občasný mírný teren = do ěmsta dobrý, ale jinak???), nehoupací, sporták tedy nevypadá o moc líp jak na polských :nevim: Nehledě na to, že pořizovací cena je uplně mimo a prodávat se ti bude velice špatně (kdyby ti třeba nesedl, nebo až prostě dítě kočárku odroste - a to pozor, některé děti už v roce kočárek velice rázně odmítají).
Britax go big - sice houpající, ale mě vždy strašně vadilo to madlo a i proto jsem si ho nepořídila (ačkoli jsem nad ním hodně uvažovala), ale kolem sebe ho vídám hodně a holky si ho chválí).
A Britax B motion - jako sporták budiž, ale na mě velká plastárna, zvláštně ty kočárky praskají, i proto jsem ho také nevolila, ačkoli mi rukou díky kamarádce také prošel. Tady taky pozor na zvolenou barvu - britax je známý, že nepoužívá stabilizátory barev (což je ze zdravotního hlediska strašně dobře), tudíž jejich tmavé barvy mají velké tendence blednout - proto je bazar plný černých totálně vybledlých hned po záruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
9.3.18 10:40

Tako junama - sporták - já myslím, že i hezký, ne? :mrgreen: Mě se strašně tento typ kočárků líbí, teren zvládal naprosto jakýkoli. Složil se i do menšího auta (Hyundai ix20).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
10.3.18 10:17

Luco, určitě si ho jeď pak osahat naživo, to je vždycky nejlepší ;-) Třeba se nakonec objeví něco, co se ti na něm nebude líbit, mně na něm taky rozčiluje pár drobností typu nepolohovatelná boudička u hluboké korby atd, ale oproti jiným kočárům, co jsem měla v ruce, je Babydesign zlatý :-D Jo a ještě jak tu zmiňuje chs. jasmin kočárky Junama, tak na ty se mrkni taky, ty jsou fakt skvělé. Junama byl taky náš horký favorit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
10.3.18 13:19

@Froseth a ten je taky skladný, já měla za to, že ten je právě nic moc (co se týče skladnosti). Budem často cestovat autem, už teď máme syna, takže potřebuju kočárek co v autě nezabere až tak moc místa - a dáme tam ještě cestovku apod. Proto po kočárkách pokokuju už teď. U prvního jsme s kočárkem udělali strašnou chybu, tak teď už naletět fakt nechci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
12.3.18 08:02

No proto u nás vyhrál ten Babydesign, u Junamy je ta korba dole vypouklá a zakulacená, tak nám přišlo, že nebude se skladností nic moc. Babydesign bude určitě skladnější, ale Junama má podle mě zase hezčí design a víc barev na výběr :-D Jednou jsem vezla kočár i půjčenou krátkou Fabií a naskládat se do kufru v pohodě dal. Záleží, jak velký kufr máte, nám v kombíku to zabere tak třetinu kufru. Mrkni na youtube na videa, tam je i ukázka, jak se ten kočár skládá, tak možná pak budeš mít lepší představu, jak vypadá složený a kolik zhruba zabere ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.8.18 23:16

Vybírám kočárek dvojkombinace

Ahojte! Nemůžu se rozhodnout mezi Britax B-Motion4, X-LANDER X Move.. Baby design husky… Fakt nevím..Co byste se vybráli vy a proč? Jaky máte skušenosti?Sama nevím co chci? Baby design husky ve všem vyhovuje kromě designu..(vzhledově jak vypada se mi nelíbí). Chci se vejít za dvojkombinace do 15 tis.. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
9.8.18 08:26

@Onka27 asi bych sla do britaxu protoze jsem na britax slysela jen dobre veci, osobni zkusenost ani s jednim kocarem nemam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.11.18 11:58

Ahojte holky,
chtela bych ozivit konverzaci :) jaky kocarek jste si nakonec vybraly a jak vam zatim vyhovuje? Ja si predbezne vybrala znacku Junama Madena - ****

Mate s ni jeste nekdo zkusenosti? Kocarek jsme videli nazivo a zamilovali se do nej. :)

edit admin: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
4.11.18 12:28
@P-aulin-a píše:
Ahojte holky,
chtela bych ozivit konverzaci :) jaky kocarek jste si nakonec vybraly a jak vam zatim vyhovuje? Ja si predbezne vybrala znacku Junama Madena - https://l.facebook.com/l.php?…Mate s ni jeste nekdo zkusenosti? Kocarek jsme videli nazivo a zamilovali se do nej. :)

je uplne bozsky :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
4.11.18 13:09

@P-aulin-a My máme Junama impuls colors a naprostá spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.11.18 17:31
@murry píše:
je uplne bozsky :palec: :dance:

tak to rada slysim! :) snad budeme taky tak spokojeni. Jeste mame cas, ale uz ted se nemuzu dockat toho,az budeme moct jezdit. Navic prcek bude jarni, tak to se prijemne prochazkovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí