Kočárek 2023

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
19.8.23 08:13

My nakonec jdeme do dvojkombinace. To mi přijde asi jako nejmenší zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.8.23 08:16
@BrnackaM píše:
My nakonec jdeme do dvojkombinace. To mi přijde asi jako nejmenší zlo.

A to tedy znamená přesně co? Jakou to bude mít výbavu? Nebo co jste vybrala za kočárek, prosím? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
19.8.23 11:30

@VViiaa dvojkombinace je korba + sporťák. Nevím, zdali to má úplně nějakou „výbavu“, není to auto :mrgreen: Ale hodně nám pomohlo si zajít do obchodu, kde mají hodně kočárků, ošahat si je a projet se s nimi (aspoň po prodejně). A taky si definovat, jaké parametry jsou pro nás klíčové, kde s tím budeme jezdit apod. Když jsem třeba zkoušela některé levnější kočárky, tak to byla taková vachrlatá konstrukce, chrastilo to, akorát bych se bála, že z toho to dítě vysypu. Finálně ještě nemáme vybráno, ale vypadá to na easywalker harvey3 nebo jimmey.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.8.23 13:55
@VViiaa píše:
Já si přesně myslela, že koupím jen jeden kočárek s hlubokou korbou… a pak časem až budu řešit druhej… třeba jinej i co se značky týče. Takže také nevím jak s těma kombinacema. :roll:

To tak klidne muzes udelat.
Ale klicovy na kocaru je podvozek, kvalitni bude drazsi a takto budes muset koupit dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.8.23 13:58
@VViiaa píše:
A to tedy znamená přesně co? Jakou to bude mít výbavu? Nebo co jste vybrala za kočárek, prosím? :kytka:

Dvojkombinace znamena, ze mas jeden podvozek a na to mas hlubokou korbu a sportovni nastavbu.
Jakmile ti dite vyroste z korby, sundas korbu a nacvaknes sportak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
19.8.23 14:19

@VViiaa mrkni na Tutis Viva 4, také čekáme podzimní miminko a kočárek je to skvělý! Už ho máme doma, vyzkoušený - doporučený. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.8.23 17:10
@TeeeT
@TeeeT píše:
@VViiaa mrkni na Tutis Viva 4, také čekáme podzimní miminko a kočárek je to skvělý! Už ho máme doma, vyzkoušený - doporučený. :palec:

Moc děkuji za doporučení. Již jsem byla v prodejně a musím říct, že očistec :-D mraky kočárů a nic co by zaujalo :zed:
Nakonec mi přišel fajn Cybex Talos S Lux 2023 TPE skyblue/mid blue plus korba. Ale pořád váhám zda jet ještě jinam. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.8.23 17:13
@BrnackaM píše:
@VViiaa dvojkombinace je korba + sporťák. Nevím, zdali to má úplně nějakou „výbavu“, není to auto :mrgreen: Ale hodně nám pomohlo si zajít do obchodu, kde mají hodně kočárků, ošahat si je a projet se s nimi (aspoň po prodejně). A taky si definovat, jaké parametry jsou pro nás klíčové, kde s tím budeme jezdit apod. Když jsem třeba zkoušela některé levnější kočárky, tak to byla taková vachrlatá konstrukce, chrastilo to, akorát bych se bála, že z toho to dítě vysypu. Finálně ještě nemáme vybráno, ale vypadá to na easywalker harvey3 nebo jimmey.
Byla jsem již v prpodejně
@BrnackaM píše:

Moc děkuji za doporučení. Již jsem byla v prodejně a musím říct, že očistec :-D mraky kočárů a nic co by zaujalo :zed:
Nakonec mi přišel fajn Cybex Talos S Lux 2023 TPE skyblue/mid blue plus korba. Ale pořád váhám zda jet ještě jinam. :think:
Není to vůbec jednoduché :-( Výbavou jsem myslela, že třeba mají pláštěnku v ceně a další jiné doplňky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.8.23 17:14
@Lucie_Sx píše:
Dvojkombinace znamena, ze mas jeden podvozek a na to mas hlubokou korbu a sportovni nastavbu.
Jakmile ti dite vyroste z korby, sundas korbu a nacvaknes sportak.

Nakonec mi přišel fajn Cybex Talos S Lux 2023 TPE skyblue/mid blue plus korba. Ale pořád váhám zda jet ještě jinam. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.10.23 10:17

@VViiaa
Tento kocarek mam take predvybrany :wink: koukala jsi uz na prodejny v Polsku kde je maji? Take bych rada jela na nakup k polskym sousedum :wink: tak tip na prodejnu by se hodil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.10.23 10:19

Jak dopredu je potreba nakup kocarku resit? Da se rict nejaka prumerna dodaci lhuta? Predpokladam ze ne vse maji skladem na prodejne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.10.23 10:24
@Santalka píše:
Jak dopredu je potreba nakup kocarku resit? Da se rict nejaka prumerna dodaci lhuta? Predpokladam ze ne vse maji skladem na prodejne :wink:

Ja objednavala z netu, prisel do 3 dnu, takze staci klidne az z porodnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
1.10.23 11:37

@Santalka já kupovala na prodejně a varovali mě, že je dodací lhůta až 2 měsíce. Úplně bych to na poslední chvíli nenechávala, pokud máš vybráno nebo už aspoň představu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
1.10.23 12:37

Holky prosim vas, cybex vypada fajn, vypada i odpruzene, ale neni. Je to vyslovene kocar jen do mesta, kterej neprojede ani nekde travou. Za ty penize se da vybrat daleko lepsi kocar. Vim o cem pisu, cybex jsem po pul roce poslala dal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.10.23 13:07

@DandátkoP Jojoo Cybex Priam byl vzdycku muj vysnenej kocar, protoze je vzhledove fakt super…no a pak jsem mela moznost si ho v prodejne projet a byla jsem silne rozcarovana. Se zatlacenou slzou jsem nakonec koupila Thule, protoze jezdim spis po lese nez po nakupakach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí