Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Ernais píše:
@DandátkoP Jojoo Cybex Priam byl vzdycku muj vysnenej kocar, protoze je vzhledove fakt super…no a pak jsem mela moznost si ho v prodejne projet a byla jsem silne rozcarovana. Se zatlacenou slzou jsem nakonec koupila Thule, protoze jezdim spis po lese nez po nakupakach…
Ja byla blba a koupila ho online.
Doma v obyvaku bez ditete jsem byla nadsena ale!
Brzy me to preslo, kdyz jsem s nim neprojela ani psí park a na kazdy kostce se dite cely traslo. Les by ten kocar nedal ani nahodoz. Navic sportak ma celkem maly sezeni, neni uplne pohodlnej. No, za ty penize….. thule je urcite lepsi. ![]()
@DandátkoP Tak my si nastesti celou vybavu nejdriv osahali v obchode a pak jsme teprve objednavali z netu. A fakt jsem byla u Cybexu prekvapena jaka je to herka
my bydlime na predmesti, takze jsem dite vencila prevazne po polnackach a centrum mesta je historicke a prevazne dlazdene kostkami, takze bych s tim kocarem mohla fakt akorat do nakupaku a na cyklostezky…Thule me sice vzhledove neuchvatil, ale je desne praktickej a lepsi kocar ve vysledku neznam. Mela jsem moznost vyzkouset ruzny kocary kamaradek a zadny me popravde nenadchl…
@Ernais my koupili baby jogger na les apod. Ten je taky fajn. Do mesta jsem si koupila golfky joolz a jsou skvely a snad vic odpruzeny nez cybex a pak jsem si koupila jeste bugaboo. Sice to ma korytkovy sezeni, ale nase dite v tom sedi nejradsi a v kocaru nespi, projede taky dost. S nim jsem moc spokojena taky. ![]()
Holky, dekuju moc za nazory, recenze. My jeste v zadnem obchode nebyli, takze zatim to zkoumame a porovnavame pouze z netu. Na zivo, to bude asi jine
Thule by se mi libil, ale nechci trojkolku, tak v nabidce jsem objevila Thule shine, ale v porovnani se Cybexem, my ten Cybex prijde lepsi. U nas to vidim prevazne na mestsky provoz, chodniky, parky, cyklostezka, obcas kocici hlava. Polnackam bych se urcite nebranila, ale budou opravdu jen okrajove. U nas se daji vytipovat krasne prochazky lesem, kde asfaltka prave je ![]()
Spis by me zajimaly zkusenosti na snehu, jak ujezdeny, tak prave ty mestske brecky ![]()
@DandátkoP
Diky za tip, Joolz a Baby joger urcite omrknu
Bugaboo ma recenze fajn, ale mne se ten hranaty kocar proste bytostne nelibi ![]()
@Santalka píše:
@DandátkoP
Diky za tip, Joolz a Baby joger urcite omrknuBugaboo ma recenze fajn, ale mne se ten hranaty kocar proste bytostne nelibi
Taky se mi nelibili. Ale posledni roky vypadaj uz lip a jsou velky. My teda primarne kupovali kvuli tomu sezeni. Kazdopadne cybex bych nebrala, to neni ani na jezdeni v parku apod, fakt jen chodnik a jeste opatrne zvedat na rantly. Baby jogger je taky trojkolka. Primarne do mesta bych ten kocar nebrala. U Joolz je fajn Geo, projede taky dost. No, cybex byl muj vysnenej kocar, ono ani tolik v prodejne nepoznas jako az pak, kdyz realne jezdis s miminem. Nam kdyz cybex prisel domu, tak jsem si s nim jezdila jen tak a byla jsem nadsena, ze je skvelej. Az pak venku s ditetem jsem pochopila, ze ten kocar nic neprojede a ze diteti skace hkava na kazdym kaminku a na kostky jsem ani nemohla najet, jak jsem z toho byla spatna, ze se ji neco stane akorat.. A nejsem sama. Za me je fakt drahej na to, jak jezdi. Ale chapu, ze do nej se clovek zamiluje. No hele, pak jsem ho prodala za dobry penize dal a byl pryc behem 5 minut, maximalne ho vymenis no ![]()
Dobrý den, chci se zeptat na zkušenosti s kočárkem hauck rapid 4r plus trio set jaké máte zkušenosti a zda se oplatí koupit.