Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Měla jsem dorjan za 13000, chtela jsem velký houpavy kočár s velkými koly. Je to 5 let zpátky. Dnes uz bych koupila napřed hluboký a pak sportak zvlášť a sedacku taky. Vajíčko bylo totiž dost bidny a sportak moc velkej, jakoby mezi hlubokym a sportakem chybel ještě mezikocar…
ale zase hlubokej byl top.
Nekupuj 3v1. Kup dvojkombibaci a kvalitní autosedačku. Ty autosedačky, co jsou v trojkombinacich jsou hrozně nekvalitní. My máme kočárek espiro next v šedé barvě a autosedačku cybex. ![]()
Cekam treti dite a už bych nekupovala trojkombinaci. Autosedacku zvlášť-kvalitni a zatim hluboky kočár. Ten vydrží tak 6-9 měsíců. Pak sportovni kočárek, který je lehký a snadno se skládá do auta. Tahat se s těžkým kočárem tři roky zvládne malokdo.
Mne se neosvědčil ani kočárek 2v1 - syn je po tatínkovi hodně velký a do sportaku se špatně vešel, museli jsme mu pak koupit prodloužený. Radši bych koupila kvalitní vajíčko, lepší sportak a korbicku klidně z druhé ruky.
Jako bych si nepořídila šampon 3v1, tak zrovna u takové položky a druhu produktu bych nikdy nešla do kombinace. Autosedačku rozhodně zvlášť, podle testů a certifikátů. A sporťák je i v dvojkombinaci často těžký a samostatně vybraný by vám pak mohl vyhovovat víc (zatím netušíš, jak to budete s dítětem mít, jaké nároky vlastně máš). Takže za mě všechno zvlášť a pečlivě vybírat, jinak to bude vždycky velký kompromis, a to ve všem. Zvlášť teda v této cenové kategorii…
Tak jak píší děvčata.. Do trojkombinace bych už nikdy nešla.. Koupila bych hluboký kočár a potom kvalitní sporťák.. I ten hluboký kočár už bych koupila spíš z bazárku na FB.. Už bych neutrácela za nový
Věř zkušeným ženám.. ![]()
Spíš by jsem hleděla na to jak chceš velkou korbičku, kola(nafukovací, gelové, plastové), jestli chceš houpací, jak moc potřebuješ aby byl uzavíratelný a teplý na zimu, jaké máš požadavky k výbavě. Nejlíp koupit 2v1(hlubokou+sporťák) autosedačky přímo od výrobců kočárků většinou jsou velmi nekvalitní jak už tu psali.
Taky záleží jestli hrozně moc chceš nový, dají se sehnat i bazarové za skvělou cenu, ve velmi dobrém stavu, když budeš kočárek prodávat počítej s tím teď koupíš za 15000, prodáš ho tak za 8000,– ve velmi dobrém stavu. Taky počítej s tím že sporťák u dvojkombinace váží 13-15kilo, většinou pak pořizují lidí lehčí do 10kilo.
Kup si 2v1 Cybex priam z druhy ruky a autosedacku Cybex dokup. 3v1 maji nejhorsi vajicka ever. Do toho bych neprosadila ani panenku na hrani
Nekupuj 3v 1… My to vyřešili tak že u druhého jsme ke sporťáku Dokoupil vajíčko a korbicku. Máme joie litetrax air. Spokojenost veliká
.
Měli jsme maxi cosi vajíčko a pak abc design viper 4 dvojkombinaci. V hlubokém byl do 5m a pak se stěhoval do sportaku (holt dlouhan). V roce šel kočár do sklepa a koupila jsem kladickyho Snapa. Ve dvou letech už se prasi i na toho snapa. I tu dvojkombinaci jsem brala z druhé ruky po jednom dítěti necelé rok staré za 9 tis místo 17.
Jak už tu padlo, na trojkombinaci se vykasli, minimálně autosedačku kup zvlášť a pořádnou, na té se šetřit nevyplati. Já k ní pak měla dvojkombinaci a byla jsem teda spokojená, samostatný sporťák jsem vůbec nekupovala (do města jsou asi ok, ale v místě mého bydliště by se po mesici rozpadly, působily na mě jako šílená neodpruzená hrkatka).
My máme kinderkraft prime. Za mě super, je lehký, rozložený ho sama snesu že schodů (v domě nemáme výtah). Kola jsou velká, je dobře odpruzeny. Je to trojkombinace a splňuje normy.
Koupila jsem z druhé ruky Junamu Impulse, vypadá jak nová. Vzala jsem ji hlavně kvůli hluboké korbě. Vajíčko koupim nějaké kvalitní a sportovní verzi teprve uvidím časem.
Zdravím, potřebovala bych radu. Čekáme první miminko a celkem se nám už blíží termín porodu. Nakoupené máme pro chlapce všechno krom kočárku. Chtěla bych kočárek 3v1. Nejlépe v šedé, nebo béžové barvě s cenou do 15 000. Máte nějaké kočárky už odzkoušené a byly jste spokojene? Případně nějaké odzkoušené značky kočárku?