Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Adamex York? Zatím je to náš favorit.
Taky bych se chtěla zeptat na zkušenosti s bílým kočárkem -v bílé barvě je také náš favorit, ale pořád se ho bojim i přesto, že v trojkombinaci je bílá jen hluboká korbička. Máme v záloze ještě šedý..tak uvidime
![]()
Mam kocarek adamex cosmo, nebo tak nejak, ja sla do sede, mne se libila kremova, ale nakonec jsem to prehodnotila, vozila jsem kocarek v aute a obcas se proste clovek nevyhne, ze ho nechtic otre o auto… Jinak nevim, jak ten co mate vybrany, ale u toho meho je priserny pristup do spodniho kosiku, vejde se tam sice dost veci a ma velkou nosnost, ale nakup tam musim skladat po jednom kuse a je to celkem otravne, kdyz tam nemuzu odlozit celou tasku a ted se sportakem, je to jeste horsi, kdyz jsem na nem vozila vajicko, slo to, ale hluboka korba a sportak, to je katastrofa. Jinak jsem s nim moc spokojena, dobre se s nim jezdi, vydrzi hodne a mne tedy az na ten kosik vyhovuje.
@Janha to my ho v aute budeme mit nastesti minimalne, ale i tak hledam, rozmyslim, adamex ma hezke kocarky, tak uvidime, dekuji moc za nazor ![]()
@Biankaaa píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Adamex York? Zatím je to náš favorit.
Taky bych se chtěla zeptat na zkušenosti s bílým kočárkem -v bílé barvě je také náš favorit, ale pořád se ho bojim i přesto, že v trojkombinaci je bílá jen hluboká korbička. Máme v záloze ještě šedý..tak uvidime![]()
Ahojky, tak my mame objednany presne tenhle kocarek co je na obrazku, mel by prijit zhruba za 2-3 tydny, takze jsem zvedava jak bude vypadat ve skutecnosti.;-)
@Biankaaa Ahojky, kočárek nám již dorazil a můžu říct, že je fakt hezký! Aspon mně se teda hodně líbí a zatím jsem spokojená. Píšu zatím, protože používat ho budem až v srpnu…No uvidíme, jak pak bude vypadat ta bílá a zda půjde dobře čistit, ale já věřím že jo ![]()
@apetuschka ahojky dekuji, ja nakonec zamluvila jinej, protoze jsem videla primo v obchode, jak ten bilej zloutne, takze jsem to prehodnotila.ale to byla jina znacka, takze ten Vas snad bude ok ![]()
Rada bych ozivila diskusi. Mate nekdo prosim zkusenosti s timto modelem?