Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky..Ma nekdo kocarek bugaboo buffalo? Potrebovala bych radu ohledne sportaku
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloMam holcicku 9 mes, spi dopo i odpo v kocarku..sestavili jsme sportak a prijde mi tam takova zapadla a nohy ma nahoru
Jak se osvedcil Vam ten sportak? v korbe spi krasne..nevim, jestli koupit jiny sportak nebo ji dat do buffala..
@Principessa Já už dlouho zvažuji dát malého do sporťáku, ale zatím máme korbičku. Má osm měsíců. Ale malý už v kočárku nespí, leda když někde jedeme. Jak teď k podzimu poleví vedra, tak dám sporťák a budeme jezdit na prochajdy v bdělém stavu, ať vidí. Teď jezdíme na břiše. Já osobně si myslím, že na každodenní několikahodinové spaní v kočárku ten sporťák moc není. Ale vím, že holky ho tak používají. Je to věc osobního názoru. U dcerky jsem měla rovný sporťák a dvakrát denně jsem ji dávala spát na zahradu. Na to byl superní. Ale na procházkách to byl boj, dcerka sklouzávala na stranu, pořád jsem ji upravovala a vypodkládala. Na to je zase Buffovo korýtkové sezení super…
Ona prave spi 2 krat denne na zahrade..a v korbe vetsinou na boku..asi to budu muset vyzkouset a uvidime…kdyz jdeme na prochazku, tak ji vozim ve vajicku, v korbe nevydrzi ani chvili.nebo na spani koupim jeste jeden kocarek?…jaky je dobry, nevis? dekuju moc za rady
@Principessa No, na boku to teda reálně moc nevidím… Já bych teda koupila nějaký obyčejný s rovnými zády… Třeba i z druhé ruky. Já jsem měla http://inzerce.ceskyportal.eu/…-orlici-472/
Na spaní byl ten sporťák super, ale na procházky k ničemu. Koukej se po rovných zádech a polohovatelný do lehu. Budeš dávat ven spát i v zimě? Pokud ne, tak se asi moc nevyplatí do toho investovat. Mě malá spala do -5. Klidně dvakrát denně tři hodiny.
Ale syn venku nespí dobře, vše ho ruší..
I v zime..je tak zvykla..zítra to vyzkousim a kdyžtak koupíme jeste jeden kočárek..
Spi ve sportaku lip nez v klasickym polohovani (to mame v bee)… vyzkousej a uvidis, kazdy ditko je jiny!