Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ja se s dovolením přidám, taky by mě moc zajímaly postřehy maminek ![]()
Mam bugaboo fox 1. Jsem velmi spokojena. Je lehky rychle se sklada. Projeli jsme ruzne tereny ale do hor je urcite lepsi nejaky odpruzenejsi. Urcite koupe nelituju jen jsem mela koupit z druhe ruky. Cena je pak tretinova. Manzel ale tehdy ze bude aspon i na druhe tak koupime novy. Haha! Ted ho musime po roce prodat a koupit Donkey. Ten uz ale koupim jety. Mit novy kocar je fajn ale uz po par mesicich ztrati dost z ceny protoze jich je uz na trhu dost. Ale i tak je to lepsi investice nez kocary od kamaradek co koupily za 10-15tis a budou rady kdyz se ho za 5jeste zbavi nemluve o tom ze nektere uz ho po detech ani prodat nemuzou protoze by ty vrzacici rachtajici kocary nikdo nechtel ![]()
Holky jak jste spokojené s kočárkem bugaboo Fox 2? Byla to dobrá investice? Šly byste do něj znova? Co se vám na něm líbí a co naopak nevyhovuje? Koukám po kočárku a v dnešní době, kdy si ho člověk nemůže v obchodě zkusit, je to dost na houby tak ocením vaše zkušenosti. Mně se na něm líbí, že je i do terénu, nejen do města a že je ze všech v podobné kategorii nejlehčí. Nebo máte jiny typ na kočárek podobné kategorie? Thule, stoke, nanunata, cybex, joolz či podobný stylove? Chci to jako designovou, nejen do města, ale i do terénu a hlavně lehký a aby se dobře a snadno skladal.