Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky, máte prosím zkušenosti s tímto kočárkem Camarelo You Silver? Moc se nám líbí, tak bych chtěla znát nějaké recenze
Děkuji ![]()
Ahojda, nemam sice primo tento, ale Malagu a jsem moc spokojená
a kamosks ma Art a taky je spokojená ![]()
Mně se zrovna líbí jak je korbička prostorná a stříška pěkně chrání
Já mám art limited edition a naprostá spokojenost. Korbička prostorná, ultra lehký, výborně se vozí. Ten košík je hůř přístupný, ale vleze se tam hodně věcí. ![]()
Mám malagu. Už bych ho nechtěla. Hluboký kočár dobrý. Spotak je příšernej. Vratkej, malý a těžko pristupny košík, nanoznik na dvě patentky. už jsem i leccos měnila na podvozku. Na paradu dobrý, ale strašně nepraktický
Také máme doma malagu a za nás spokojenost. Máme velikého kluka a krásně se vešel. Je lehký, dobře se ovládá, košík je hůř přístupný, ale vždycky jsem tam dala všechno, co bylo potřeba. Je i vysoký, takže i tatínek je spokojený, dobře se mu jezdí. Dobře se i udržuje, máme světlou barva a vždy se všechno vypralo a bylo toho dost ![]()
@modrasek13
Dobry den..chceme si malagu koupit, ale nejsou moc recenze. Jsem rada ze jsem na vas narazila. Muzete mi prosim napsat, jak jste spokojena? S hlubokou korbou, jizdou kocarku, vyskou kocarku. A pokud mate vyzkousen sportak, jaky je. Moc mi to pomuze. Kdyby ste mela popr foto osobni nebo by mi mohla fotnout, jak sportak vypada, popr aut sedacka a zaslala so zpravy budu vdecna. Dekuji
![]()
@petulii1409 na emimi je víc diskuzí týkajících se tohoto kočárku. Stačí prohledat.
@Honska ja se prave koukala uz x krat.. A dokonce sem jedno zalozila.. Ale k nicemu jsem se nedostala. :/. i tady Hrabstvi m koukala i na modrem konikovi..
Tak to se teda omlouvam.
@petulii1409 nemyslela jsem to špatně. Vím určitě, že je tu diskuse camarelo Sevilla. Až budu u PC klidně shrnu klady a zápory důkladně. Foto sportaku. To červený jsou boby ![]()
Dobrý den
máme tento kočárek a jsme moc spokojeni
už 7 měsíců mu dáváme zabrat a to pořádně
polní cesty každodenně, pole jsme taky zvládli, bláto a sníh taky
a všechno zvládl:) zatím Teda jen hlubokou korbicku,:) ale podvozek je stejný a všechno je v pořádku ![]()