Cybex fides vs. G-mini grand

45
3.2.16 07:53

Cybex fides vs. Gmini grand

Ahoj mamink, mám dotaz. Uvažujeme nad koupí kočárku tzv. 2v1. V prodejně jsme našli 2 a to Gmini grand a Cybex fides. Na Gmini je toho k přečtení mnoho, ale na ten Cybex vůbec nic. Ani jiné prodejce s ním jsem nenašla. Kdyby to byla novinka, tak neřeknu, ale takto mi to přijde zvláštní. Proto bych ráda poprosila maminky, které některý z těchto kočárků mají o jejich názor a zkušenost. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
71
3.2.16 13:36

Ahoj, my máme Gmini a jsem s ním spokojená. Vybírala jsem ho teda hlavně kvůli vzhledu, ale jezdí se s ním taky dobře. Dá se jednoduše rozložit, je lehoučký… Jediné mínus, že jsme mu už museli lepit duši u kola :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
4.2.16 14:31

Na jaký přesně účel kočárek kupuješ? Pokud je to jako druhý kočárek a chceš ho spíš do MHD, na cesty do auta, k doktorům atd - tak je to dobrá volba a máš celkem jedno, který z těch dvou. Ten Cybex by měl být trochu prostornější. Každopádně oba z těchto kočárků dost drncají a rozhodně se najdou lepší kočárky, se kterými se ti bude jezdit lépe. Tedy jestli ho chceš na procházky, výlety atd, nevybrala bych ani jeden z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.2.16 14:44

Mam klasickou trojkombinaci, s jizdnimi vlastnostmi jsem spokojena, ale cekame druhe a ja potrebuju neco lehciho a s miminem zabraneho mista v byte (co se nahradnich korbicek tyce). U techto kocarku se mi libi jak lehkost, tak verze 2v1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
4.2.16 14:50

@KKabelova

Nejsem si jistá, jestli se takovéto kočárky dají využít jako plnohodnotné. Zkoušela jsi je v obchodě? Já bych ani jeden nedoporučila na běžné užívání. Pouze jako druhý kočár, jak už jsem zmínila do MHD apod. Je to těžké s těmi kočárky - taky jsem hledala levnější a univerzální, ale nenašla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
4.2.16 15:01

@KKabelova Já jsem taky narazila jen na Gmini a to i v obchodě. Takže srovnání nemám, chtěla jsem ho jen jako druhý kočárek na víkendy, protože přítel nechce pokaždé ten náš kočár vozit v kufru s korbou ho totiž zabere úplně celý :?

Moje postřehy s Gmini
dobře se ovládá, vzhledově moc pěkný, cena luxusní, rychle se složí, korba mi přišla poměrně prostorná. Do té korby bych určitě ještě dala nějakou matraci protože jsem na dotyk cítila to rozdělení desky, u sportáku si myslím že se tam dítě dlouho nevejde ta stříška se mi zdá dost nízko, někde jsem četla že je problém projet v Lidlu u kasy že je podvozek široký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.2.16 15:36

U toho. cybexu je to, rekla bych, lepe resene. Hluboka korba ma vloznou matraci, tudiz vetsi komfort a sportak je vetsi nez Gmini. Oba se mi vzhledove, cenou i vahou libi. Jen prave nevim, ktereho se drzet vic. Predpokladam, ze na vylety vyuzijeme na mimi spise manducu (predstava, ze s jakymkoliv kocarem behame lesem za starsim je asi stejne nerealna). Takze vyuziti spis klasicky po sidlisti, meste, hristich,.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.2.16 15:38

No a skladnost jak v byte, tak v aute je pri viceclenne rodine proste obri plus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
4.2.16 15:44

@KKabelova Právě ta skladnost, ségra ho ode mně pak plánuje odkoupit a představa že půl roku v bytě ještě skladuje sportovní sedačku jí děsí není prostě prostor a kočárkárna tam taky není :nevim:

U toho Gmini nejde polohovat rukojet to mě celkem překvapilo, brala jsem to jako samozřejmost, a kde jste se na ten Cybex byli podívat já na něj nikde nenarazila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.2.16 15:55

@Zupa Jen u nas v Liberci v Babysworldu. Nikde jinde jsem ho nenasla. Puvodne jsem tam sla na ten gmini a oni mi doporucili tento (ale taky o 3000,– drazsi). :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.2.16 15:57

Jo a s rukojeti to maji oba stejne. Ale nastesti me i manzelovi vyhovuje, takze zadny problem. Ale taky me to zarazilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
4.2.16 16:33

@KKabelova Aha no tak to mám celkem z ruky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
22.2.16 18:22

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
22.2.16 19:12

@KKabelova já bych nešla ani do jednoho…
Spíš - co si vybrat fakt vychytaný sporťák, který jde otočit i do protisměru a položit a těch pár měsíců místo korbičky pořešit vložnou taškou (klíďo z bazaru za pár korun)? Syn byl v hluboké 6m a dcera 4m :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí