Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hezký den matek maminky
![]()
Nesetkaly jste se nebo nevlastníte některá tento kočárek??
Narazila jsem na něj v Malvíku a nikde jinde na netu jsem ho už „nevyhrabala“ asi nějaká novinka ![]()
ale hned jsme se do něj zamilovala ![]()
http://www.malvik.cz/…Novinka-2011
co na něj řikáte??
Je pěknej i má celkem velkou korbu, ale vadí mi jen ta kombinace s bílou barvou ![]()
ahojky, taky jsem ho včera objevila a mooc se mi líbil,ptala jsem se na něj v malviku, bohuzel ho na prodejne nemaji ani mit asi nebudou. Vyrobce je polsko…a zajimalo me jeste, jakou barvu ma nanoznik u sportaku uvnitr, a napsali že bílou, což je nevyhoda, kdyz dite v roce a nebo v roce a půl bude mit špinave botky, tak ten nánožník bude hned špinavy..Jinak je moooc krasny..pojedu do polska se na něj podívat… ![]()
a kdy pojedeš?? to dej hlavně vědět jakej je a jestli maj i jiný barvičky. já teda koukala na jejich stránky a kočárky jsou moc moc moc hezký!
monikalysa, promiň že sem lezu, ale ráda bych si nechala udělat stejný metřík, jak ho máš ty, čekám na 99,9% dvojčátka, tak tě prosím o pomoc, jak na to ?????? mě se to nechce zobrazit, vypadá to nádherně!!!!!! ![]()
já na kočárek narazila dnes, a teda zírala jsem jak má dlouhé lůžko i sporťák a bílé bych se nebála měla jsem implast bolder 4 barvu 211 a to je skorobílé a vpohodě. Mrzí mě že ho nedělali když sem byla prvně těhu
Ahoj, mohla bych se zeptat kde jsi ho viděla ?? švagrová shání kočárek a ten se jí taky zalíbil
a jinak se chci zeptat jestli ho některá nemáte ?? děkuji ![]()
Ne já na něj jen narazila na netu, nemají ho v nějakým obchodě fyzicky?
To právě nevím
švagrová se podívá v OV tak uvidíme… ale moc tomu nějak nevěřím, bo můj kočárek, taky téměř nikde není ani v Brně co psaly holky… Kdyžtak si uděláme výlet do Polska ![]()
mě už je to celkem jedno ale taky by mě zajímalo jakej je rozdíl mezi fotkou a realitou, moc se milíbí parametrema, jediný co mě vadí tak že je celkem těžkej, já mám momentálně chipolino optama (s taškou může být od narození) a má 11 kg celej. Ale zase mě na něm štve že mohly tu sedačku udělat celkově tak o minimálně 8cm delší, Moje 15m dcera se tam nevleze na dýlku když chce spát ![]()
Tj těžký je dost
já mám coletto giovanni a ten váží sportovní verze celý 13kg… což se dá
no já jsem zvědavá jak se tam dcerka vleze v 15ti měsících… teď má 10… a je docela velká… ale zas na druhou stranu, myslím si, že zrovna ona bude spíš chtít chodit, než se vozit
uvidíme necháme se překvapit… ale nechápu proč ty kočárky nedělají větší, prostornější a lehčí…
jojo přesně tak, taky to nechápu, třeba chipolino je na šířku dobrej, koš má obrovskej, vleze se mi tam druhý dítě
ale na dýlku bída
a to už jsem zjistila u víc kočárů, třeba zase musty tak ten je na dýlku dobrej ale na šířku úzkej ![]()