Kočárek Dada Paradiso Group Bebe Micky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
522
8.5.11 11:27

Kočárek Dada Paradiso Group Bebe Micky

Hezký den matek maminky :kytka: :mrgreen:
Nesetkaly jste se nebo nevlastníte některá tento kočárek??
Narazila jsem na něj v Malvíku a nikde jinde na netu jsem ho už „nevyhrabala“ asi nějaká novinka :think:
ale hned jsme se do něj zamilovala :srdce:

http://www.malvik.cz/…Novinka-2011

co na něj řikáte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
8.5.11 11:31

Je pěknej i má celkem velkou korbu, ale vadí mi jen ta kombinace s bílou barvou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
8.5.11 11:34

no to to je celkem na prd, to máš pravdu :think: taky mě to napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jesicca77
16.5.11 19:51

ahojky, taky jsem ho včera objevila a mooc se mi líbil,ptala jsem se na něj v malviku, bohuzel ho na prodejne nemaji ani mit asi nebudou. Vyrobce je polsko…a zajimalo me jeste, jakou barvu ma nanoznik u sportaku uvnitr, a napsali že bílou, což je nevyhoda, kdyz dite v roce a nebo v roce a půl bude mit špinave botky, tak ten nánožník bude hned špinavy..Jinak je moooc krasny..pojedu do polska se na něj podívat… :palec:

• Citovat
  • Upravit
522
17.5.11 09:13

a kdy pojedeš?? to dej hlavně vědět jakej je a jestli maj i jiný barvičky. já teda koukala na jejich stránky a kočárky jsou moc moc moc hezký!

http://dadaparadisogroup.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5407
27.5.11 12:34

monikalysa, promiň že sem lezu, ale ráda bych si nechala udělat stejný metřík, jak ho máš ty, čekám na 99,9% dvojčátka, tak tě prosím o pomoc, jak na to ?????? mě se to nechce zobrazit, vypadá to nádherně!!!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.12.11 22:03

já na kočárek narazila dnes, a teda zírala jsem jak má dlouhé lůžko i sporťák a bílé bych se nebála měla jsem implast bolder 4 barvu 211 a to je skorobílé a vpohodě. Mrzí mě že ho nedělali když sem byla prvně těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.1.12 16:29

Ahoj, mohla bych se zeptat kde jsi ho viděla ?? švagrová shání kočárek a ten se jí taky zalíbil :) a jinak se chci zeptat jestli ho některá nemáte ?? děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
1.1.12 22:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
3.1.12 13:40

Vážně nikdo nemá s tímto kočárkem zkušenosti ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
3.1.12 15:30

Ne já na něj jen narazila na netu, nemají ho v nějakým obchodě fyzicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
3.1.12 20:08

To právě nevím :-( švagrová se podívá v OV tak uvidíme… ale moc tomu nějak nevěřím, bo můj kočárek, taky téměř nikde není ani v Brně co psaly holky… Kdyžtak si uděláme výlet do Polska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
3.1.12 21:49

mě už je to celkem jedno ale taky by mě zajímalo jakej je rozdíl mezi fotkou a realitou, moc se milíbí parametrema, jediný co mě vadí tak že je celkem těžkej, já mám momentálně chipolino optama (s taškou může být od narození) a má 11 kg celej. Ale zase mě na něm štve že mohly tu sedačku udělat celkově tak o minimálně 8cm delší, Moje 15m dcera se tam nevleze na dýlku když chce spát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
5.1.12 21:54

Tj těžký je dost :-( já mám coletto giovanni a ten váží sportovní verze celý 13kg… což se dá :-) no já jsem zvědavá jak se tam dcerka vleze v 15ti měsících… teď má 10… a je docela velká… ale zas na druhou stranu, myslím si, že zrovna ona bude spíš chtít chodit, než se vozit :-D uvidíme necháme se překvapit… ale nechápu proč ty kočárky nedělají větší, prostornější a lehčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.1.12 22:31

jojo přesně tak, taky to nechápu, třeba chipolino je na šířku dobrej, koš má obrovskej, vleze se mi tam druhý dítě ;-) ale na dýlku bída :-( a to už jsem zjistila u víc kočárů, třeba zase musty tak ten je na dýlku dobrej ale na šířku úzkej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí