Kočárek Deltim Voyager 005

141
16.6.05 16:08

Kočárek Deltim Voyager 005

Ahoj, prosím Vás, nemátě někdo zkušenosti s tímto kočárkem??? Vybírám a tenhle se mi moc líbí.

Díky moc kousínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
16.6.05 17:55

Ahoj Kousínku,

taky jsem koukala na kočárky Deltim. Je tam víc druhů, kamarádka má teda DELTIM SPORT a je s ním spokojená, má to spoustu vychytávek, kapsiček, dobře se sním najíždí obrubníky.. Vyzkoušela jsem ti to osobně. A hlavně nejsou moc drahý, koukala jsem, tak ten Sport je do 6tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.05 21:31

…cena dobrá, ale ta váha…bez dítěte má SPORT myslím skoro 20 kg, tak si to spočítej i s dítětem… :)

• Citovat
  • Upravit
1070
16.6.05 22:04

Ahoj Kousínku,

taky zvažuju Deltim Voyager 005. Už je tady jedna diskuse na toto téma, zkus to najít ve výbavičce. Tam reakce nic moc, ale psala jsem i na Rodinu a tam jen samá chvála.
Jinak tento váží 16 kg, ostatní i více, to je pravda. Je to sporťák s vložnou taškou. Co se mi nezdálo a co jsem zjistila - molitanová rukověť se nedrolí ani nebarví a prý je v zimě teplejší. Košík je dvoukomorový a je do něho dobrý přístup, má z jedné strany péro. Dá se i vcelku houpat a je prý ovladatelný i jednou rukou a rozteč koleček je asi 57 cm, takže se vejde do výtahu. Zatím nikdo nenapsal nic špatného.

Jenom pořád nevím co potah. Zdá se mi to trochu jiný materiál než u jiných Deltimů, ale musí to být vhodné na kočárek, i když mi to přijde trochu víc šusťákové. Potom také nemá umělohmotný podnožník či jak nazvat opěrku na nožičky. Je tam látka a nějaká slída. O tom jsem ještě nic nezjistila. Taky je docela dobrá nabídka barev.
Parametry jsou na www.deltim.cz

Vlasinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
17.6.05 13:50

ahoj,
já měla deltim skippy a byla jsem moc spokojená.deltimy jsou sice těžší,ale v zimě se s ním jezdilo o to líp i ve sněhu,vešel se nám všude,praní v pohodě a po roce jsem ho bez problémů prodala a to jen proto,že máme i golfky a nemáme místo na dva kočárky.na ten sporťák jsem taky koukala a moc se mi líbí.jestli budeme mít ještě někdy další mimi tak to určitě zase vyhraje deltim.jo a ten sporťák jsem nekoupila proto,že ještě nebyl v obchodech,když jsem vyhlížela další vozítko.
 luka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.6.05 21:38

kočárek Deltim Voager OO8

Moje zkušenost s kočárkem Deltim Travel nic moc.Cena kočárku i s příslušenstvím/pláštěnka,sítka,přebalovací taška/ 7000kč. Za rok používání jsem utratila 1500kč za náhradní pérka praskají jak o život a to nejezdím žádný slalom.Máme červeno černou kombinaci a za rok je kočárek tak vyšusovaný jako jiný za 5let. Také bych chtěla upozornit na místečko kde se kočárek při skládání láme,moje dcerka tam strčila prstíček a ošklivě se pořezala.Měla jsem také smůlu na obchod cokoliv jsem chtěla na kočárku zreklamovat na to se záruka nevztahovala/KlokánekˇCeské Budějovice/už sitam nekoupím ani hadr na podlahu.Závěr:tento kočárek za tyto peníze v žádném případě.Je to ale jen můj názor.Ještě chci napsat ,když jsem kočárek koupila a přivezla domů manžel se strašně zlobil,že je tam spousta věcí z plastu a ten ,že nic nevydrží ,bohužel měl pravdu. Až budete vybírat kočárek vemte sebou taŤky oni někdy ty chlapi vidí víc než my . Jeden klad tento kočárek ale má .V době kdy jsem ho sháněla 6/2004 byl ten největší na délku i šířku co jsem sehnala. Bohužel se mi ale brzo asi rozpadne ,tak doufám že naše princka už bude brzo chodit po svých. O kočárek jsem se starala podle návodu i olej wd40 máme, nejsme s ním spokojeni, nedoporučuji vám ho.Moje kamarádka to okomentovala slovy,,to víš polský výrobek".Zdraví vás Kobra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.6.05 23:03

Ahoj holky,úplně souhlasím-kočárek Deltim Travel a ještě koupenej v klokánkovi v Č.Budějovicích-naprostej propadák.V žádným případě bych si nic od firmy Deltim nekoupila.Ulámaný brzdy-plast,vyšusovaný a co se týče prstíků tak úraz při skládání jsme taky měli a ještě ke všemu nám kočárek zahybal,takže i když jsem měla snahu jet rovně,kočár si to mířil pořád napravo,reklamace se na to samozřejmě nevztahovala,prý jsem někde prudce najela na obrubník-možná ve snu,protože ten kočárek zahybal hned jak jsme s ním ujeli prvních 5 metrů po rovině.Takže tě zklamu,ale kočár Deltim nedoporučuju :(
Taky zdravím L.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.6.05 23:16

Ahoj,
já mám Deltim Transformer a jsem s ním spokojená. Je lehoučký, takže ho sma úplně bez problémů naložím do auta, dobře se ovládá a skvěle pruží, takže se s ním dá jezdit v terénu a dobře houpe. Jo, a taky je vevnitř prostorný a má málou rozteč kol, takže se všude vejdu. Jediná vada - musí se pořád dotahovat šroubky, protože se povolují.
 Klára

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí