Kočárek a letecká společnost EasyJet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
29.8.12 11:06

Ja som letela nedavno a ano kocarik je zadarmo a nie len v easy jete :palec:.
Ked pojdete odovzat vasu batozinu, tak tam treba priviest aj kocar..oni si ho oznacia tou pasou co navaju aj na kufre. Kocar ti nechaju a odovzas ho az pri nastupe do lietatla. Inak s dietatom mas prednostny nastup do lietadla a tak sa aspon nemusis tlacit s ostatnymi ludmi :D. Kocar som pred lietadlom zlozila a tam odovzdala.
Ked sme prileteli do cielovej destinacie, tak ja som mala vzdy kocar v sekcii nadrozmernych nakladov…ako pekne dlho to trva pokial ho tam privezu. Tak mi to pride take zabavne, ze mas prednost pri nastupovani a pri vystupovani sme na kocar vzdy pekne dlho cakali…vsetci s batozinou uz boli prec a my sme stale cakali na kocar :zed:
Inak kocar to prezil a to sme leteli 4× :lol: …sice je trosku oskrety na oboch stranach, ale stale funkcny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
29.8.12 12:20

Aha mas prednost? takze speedyboarding teda neni treba?

• Citovat
  • Upravit
339
29.8.12 12:31

Neni Neni, mas dite, mas prednost…nastupujes normalne s lidma, kteri si to priplatili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
29.8.12 12:58

Ahoj holky! Díky moc za info :mrgreen: potěšily jste mě ;)
a stím přednostním nástupem by to bylo taky prima!!! ;)

Ještě jsem teď vykoumala, že ta autosedačka jde taky s easy jetem zdarma… když by to šlo, tak bych vzala kočár i sedajdu… o kočár strach nemám, ale sedačku máme drahou :think:
jak je to ještě se sedačkou? Zabalit se může do folie (jako třeba kufry?)… díkes kočky za pomoc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
29.8.12 15:33

Ludia so speedyboardigom idu prvy, ale tych je par, potom idu ty co maju deti a potom zvysok. Takze speedyboarding nepotrebujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
29.8.12 15:38

Ja som autosedacku nebrala a tak neviem, ale jedna pani mala autosedacku na kolieckach..normalne ju tahala ako kufor na kolieckach 8o a tak to asi ide.
No ale to by som sa celkom bala…predsa oni s tym zachadzaju otrasne a ked hadzu autosedacku, tak sa tam moze nieco poskodit.
To by som ju potom radsej kdesi poziciala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
29.8.12 20:11

Bezva holky… Díky :pankac:

jo, to je fakt, že by tam krom poškrábání a zaprasení mohli něco nakřáponout a ztratila by svůj účel. Brát ji nebudu a pokusím se aby mi ji sehnali tam. Díky díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.2.13 22:59

Ahoj holky, snad mi tady někdo odpoví: přepravuje se kočárek zdarma i pro dítě nad 2 roky, co již musí mít letenku? Letím tři, ale dala jsem k odbavení jen jedno velké zavazadlo, což bude samozřejmě batho nebo kufr plný oblečení, vemou nám i kočárek? Díky za odpověď…
 Evucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
23.2.13 09:11

@Evucha
Vezmou ti ho zadarmo. Bez problemu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babička Stáňa
26.8.13 15:50

kočárek jako zavazadlo

Jedu navštívit vnoučátko do Milána a chci sebou vzít skládací kočárek, který tady zanechali. Je možné ho vzít jako zavazadlo bez dítěte? Připlácíse za něj? Letíme s easyjet.

• Citovat
  • Upravit
1491
26.8.13 15:57
@babička Stáňa píše:
Jedu navštívit vnoučátko do Milána a chci sebou vzít skládací kočárek, který tady zanechali. Je možné ho vzít jako zavazadlo bez dítěte? Připlácíse za něj? Letíme s easyjet.

Neměl by to být problém :) je to zavazadlo jako každé jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
26.8.13 18:57
@babička Stáňa píše:

Dobrý den,

záleží jak to berete!

Ano, dítě do dvou let co nemá nárok na sedadlo a cestuje na klíně „opatrovníka/rodiče“ nemá nárok na žádné klasické zavazadlo ani na palubu ani do zavazadlového prostoru, ale může si vzít AŽ tři z následujících věcí: krosna, cest. postýlka, kočárek, nebo autosedačka (do zavazadlového prostoru a kočár občas dají i někam nahoře u letušek či co)…

Vy ale zjevně cestujete bez dítěte a pokud si zaplatíte vůbec nějaké zavazadlo (protože to odbavené co jde do spodních prostor se u Easy Jetu platí!!! navíc) tak bude muset splňovat nějaké limity váhy a možná i rozměry. Takže vzít ho můžete, ale možná bude třeba ho trochu rozložit a rozhodně zaplatit, tak jako tak. Vy uvažujete, že si zaplatíte dvě odbavená zavazadla? Nebo uvažujete o odbavení jen toho kočárku a vaše osobní věci (pokud bude tak skromná) si vezmete do malého rozměrově předepisového zavazadla s sebou do skříňky nad hlavu či k nohám?

Rozumíte? :mrgreen: je to trochu na makovici :mrgreen:
klidně se ptejte…
Určitě si pročtěte jejich směrnice na váhy a míry zavazadel jak odbavených, tak příručních…

Snad jsem pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adela08
29.8.13 08:43

Příruční zavazadlo

Ahoj holky, jsem vděčná za konverzaci, kterou zde vedete:-) Právě rezervuju let do Londýna za ségrou a to s dětma. Že je kočárek zdarma je moc fajn. Budu radši, pokud ho budu moci odevzdat až u letadla. Jen mě napadlo jak je to s příruční taškou na kočár. Mám ji většinou „napěchovanou“ věcma na převlíknutí, plínkama apod…ta je počítána jako příruční nebo je také zdarma? někdo z vás psal, že se do letadla smí vzít 2 věci ze 3 - jednou je kočárek a druhá by byla taška na palubu. Nevíte o tom někdo? Díky moc Adéla

• Citovat
  • Upravit
16245
29.8.13 12:49
@Adela08 píše:
Ahoj holky, jsem vděčná za konverzaci, kterou zde vedete:-) Právě rezervuju let do Londýna za ségrou a to s dětma. Že je kočárek zdarma je moc fajn. Budu radši, pokud ho budu moci odevzdat až u letadla. Jen mě napadlo jak je to s příruční taškou na kočár. Mám ji většinou „napěchovanou“ věcma na převlíknutí, plínkama apod…ta je počítána jako příruční nebo je také zdarma? někdo z vás psal, že se do letadla smí vzít 2 věci ze 3 - jednou je kočárek a druhá by byla taška na palubu. Nevíte o tom někdo? Díky moc Adéla

ja jsem letela s ryanairem. Kocarek jsme davali az u letadla ale tasku na kocarek jsem musela nacpat do sveho prirucniho zavazadla.. jinak by se pocitala jako jedno prirucni zavazadlo a jine uz bych mit nemohla. Takze tu tasku na kocarek jsem udelala co nejmensi. Obleceni na prevleceni jsem sebou netahala. Plinku jsem tam mela jen jednu. Co nejmensi baleni vlhcenych ubrousku… Mela jsem tam lahev s UMkem a termosku s teplou vodou…
Takze taska na kocarek je zdarma jako prirucni zavazadlo tvoje. Dite do dvou let nema narok na prirucni zavazadlo. Pokud chces mit vlastni prirucni zavazadlo tak se ti do nej musi ta taska vlizt a zaroven odpovidat rozmerum a hmotnosti… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adela08
29.8.13 12:58

Moc děkuji za radu. já si to myslela. letíme s easyjet takže si dáme společné příruční zavazadlo s dětma dohromady:-)jen mě trochu překvapilo, že miminka do 2 let jsou zdarma, nemají nárok na sedačku, ale pak ti napočítají poplatek cca 1200 jako manipulační poplatek:-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix