Kočárek do terénu 2025 - doporučení

2
29.3.25 08:08

Kočárek do terénu 2025

Dobrý den, chci se zeptat, jaký kočárek byste doporučili do terénu - dvojkombinace (korbička + sporťák). Nechceme trojkolku kvůli stabilitě, takže nějaký terénní se 4 koly? Děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
29.3.25 09:25

Jakýkoliv kočárek se čtyřmi pevnými koly, ne otočnými. Já jsem měla Roan Maritu, dokupovala jsem k němu větší kola než byla v základu a musím říct, že ten kočár měl průchodnost terénem někde na úrovni tanku. Navíc je skvěle odpružený, takže mimino nepoznalo, jestli jede po silnici nebo po oranici. Ale ono záleží, kde a jak budete jezdit. Na hory a prudký kopce bys ocenila ruční brzdu. Koukej u kočárků na kola. A těch tříkolek se bát nemusíš, jsou stabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.25 09:25

Takko dalga lift..4 nafukovací kola, sporťák jde do lehu, je po směru, i protisměru…ale hůře se nakládá do auta, pro druhé jsem si koupila snap Valco baby 4 a ten původní už moc nepoužíváme, do terénu a na sport máme vozejk Chariot cx1, na začátku jsem taky byla pro 3 kolům, ale nakonec ten vozejk i na třech kolech je parádně stabilní a s brzdou má super uživatelský komfort :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1823
29.3.25 10:04

@AniBroz do terénu je super Thule a TFK. Thule teď dělá i čtyřkolku, ale těch 3kolek se nemusíš vůbec bát, jsou fakt stabilní. Já mám Thule a sestra TFK. Přední kolečko se dá velmi jednoduše zaaretovat a je na pevno. Pro lepší manipulaci bych pevná kolečka za mě nedoporučila. Kámoška má takový kočárek a když měla holka necelý rok a půl, tak pořizovala jiný, protože se hrozně nadřela (kočárek musíš při zatáčení zvedat celý).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
29.3.25 10:08
@Magda124 píše: Více

Celý kočár nezvedáš 8o
Jen lehce zatlačíš na madlo. Pokud se s tím nadřela, tak měla kočár s krátkým madlem nebo s tím neuměla jezdit. Já teda nesnášela kočáry s otočnými koly, protože oproti čtyřkoláku to byl v sebemenším terénu mordor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4537
29.3.25 11:04

Mně a i manželovi se teda v terénu jezdí mnohem lépe s tříkolkou (TFK) než s čtyřkolkou. Značku nevím, ale zkoušela jsem asi 2 nebo 3 kočárky kámošek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
29.3.25 19:54

Za mě Thule normálně 3 kolka. Já bych si nikdy nekoupila kočárek co má pevná kola. Strašně blbě se s tím jede, daleko víc se nadřeš.
Když pojedeš v terénu tak si to přední kolo jedním kliknutím zaaretuješ. A mimo terén zase dáš na volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí